Hiç evlenmemek

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu

zaman arkadasim zaman..gecen sene bi arkadasim kavgayla kuslukle ayril baris donemiyle 10aylik evliligini bitirdi ki oncesindede 3yillik flort donemi vardi.kotu zamanlar gecirdi elbet ama az once geldi ve cook mutlu,biriyle tanisti ve her sey simdilik guzel gidiyor..

Yalnız bir hayat çok zor olmalı..
Eminim hayırlı bir kısmetiniz vardır sabredin.
Çok ta geç kalmış sayılmazsınız.

Yanlış evliliktense hiç evlenmemek daha iyi.
Doğru kişi elbet karşınıza çıkacaktır sadece yanlış zaman ve yanlış insanmış diyin unutmaya çalışın

Benim can arkadaşım ,47 yaşında ,hiç evlenmedi ,3 tane evi ,yazlığı ve arabası var ,hep kendi için çalıştı çabaladı ,lüks içinde yaşıyor ,arada flörtleri oluyor ama evlilik düşünmüyor,parasını kendi kazanıp kendi harcıyor ,anne babasıyla yaşıyordu babası rahmetli oldu 3 ay önce ,annesiyle beraber şimdi ,kafası rahat ,asla evlenmem diyor ,senin yaşın daha çok genç ,kötü bir deneyim yaşadığın içln böyle düşünüyor olabilirsin ,daha karşına kimler çıkacak kimbilir,ama hiç evlenmemik olmakta dünyanın sonu değil bence güzel bile ,sadece çocuk sahibi olmadığın için hayat biraz eksik kalabilir o kadar

Ben de sanırım öyle olacam Mesleğim var Ama para kazanmak ev araba almak bile tek başınayken anlamlı değil

Bugünün geleceğini biliyordum, birisi de benim hayat deneyimimi sormuş en sonunda Hiç evlenmedim, çalışıyorum, yiyorum içiyorum, hafta sonu yine bekar arkadaşlarla geziyorum. Tek başına tatillere çıktığımda oluyor. Oralarda yeni arkadaşlar ediniyorum.

Velhasıl, asla evlenmem demem, ama hiç bir adam için karaları da bağlamam. Hayat güzel, bir sürü küçük detaydan zevk alıyorum ben. Mutlu olmak için bir erkek farz değil, ama biri beni olduğumdan daha mutlu edeceğine ikna ederse evliliği de deneyebilirim bir gün.

Siz de öyle kötü bir deneyim yüzünden tümden kapıları kapatmayın. Bir elma çürük çıktı diye, elma yemeye tövbe eder mi insan. Bundan öğreneceğim birşey varmış demekki diyin, geçmişte takılmadan önünüze bakın.

.

Son düzenleme:

Siz kaç yaşındasınız ki ?

benim tanıdığım var hiç evlenmeyen , gayet mutlu huzurlu kafası rahat bir kere koca derdi yok çoluk çocuk derdi yok zaten cocuk sevgisini yiğenlerinden giderdi , bize evlenmeyin bile diyor. :44:

Çok yıpratıcı bi süreç geçirdim Ailemi karşıma aldım Ama değmezmiş onun için

Tamam şimdi doğruyu anladınız.
Ve önünüze bakın hiç bir yara ilk gün ki gibi acımaz.
Kabuk bağlar.
Eminim hiç beklemediğiniz bir an da biri çıkar ve mutlu olursunuz.
Yüzünüzden gülümsemeyi kalbinizden umudu yok etmeyin

28 yaşındayım yalnız yaşıyorum sevgilim yok bu şehirde yeni olduğum için ve hayatm ev ile iş arası geçtiğinden sosyal çevrem de yok ama hiç de hayattan umutsuz değilim hatta tek başına yaşamak bana keyifli bile geliyor, insan yalnızken de mutlu olabiliyorsa hayatına giren her insan onun mutluluğunu perçinler ama mutluluğu başkalarının varlığına endekslersek onlar gittiğinde yıkılırız.
Hayatımda çocukluktan itibaren sorunlar yaşadım yani hayat güllük gülistanlık olmadı çoğu zaman ama şu an bunun keyfini sürdüğümü düşünüyorum kendi adıma, yukarıda yazdığım gibi sosyal çevrem yok bunun eksikliğini hissetmiyor değilim ama olsun her şey her zaman 4-4lük olmaz önemli olan
1- sağlığımın yerinde olması
2- ailemin iyi olması
ailem uzakta ama onları her daim yanımda hissederim bilirim ki her ne olursa olsun benim en büyük destekçimdir. Allah başımdan eksik etmesin, ama dünya halidir kimin önce gideceği belli olmaz o yüzden hayatımızdaki insanların varlığıyla mutlu olurken yokluğunda da kendimize yetebilmeliyiz bence...

canım ayrılığın şokuyla insan evlilikten tiskiniyo..
kendine zaman tanı..
sonra kendiliğinden o istek gelir bence..
yalnızlık zor zanaat çünkü...

Herseyde bir hayir vardir. Kurtulmussunuz ne guzel.Hayatinizi daha kotu edebilirdi.ne guzel mesleginiz var ayakta durabiliyosunuz.meslegi olmayanlar ekonomik olarak ayakta duramayanlar ne yapsin.bence siz cok sanslisiniz.sizin icin kotu bir deneyim olabilir ama iyi yonunden bakin derim. Karsiniza cikacak insanlari da daha iyi tartabilirsiniz bu sekilde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizden hatrı sayılır şekilde büyüğüm. Yaşımı boyumu kilomu ifşa etmeyim

.

Peki teşekkür ederim Ben psikolojik tedavi görüyorum Atlatmam çok zor olacak gibi Kendimi toplayacam iyileşecem sonra başka birini tanıyacam onun sevgisinden emin olacam Kaç yıl alır kim bilir bunlar Çok zor gibi her şey artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…