Tesekkur ederiminsanlar dedikodu yapar. kendine mükemmel(!) insanı bulsan bile gözün üzerinde kaşın var derler. mutluysan kimseyi umursama
ben bu şekilde evlendim cnmBen boşanmiş biriyim ve yeni biriyle taniştim. O daha hic evlenmedi üstelik benden 2 yaş küçük cok ama cok iyi biri. Evlenmek daha söz konusu değil yeni tanişiyoruz ama merak ediyorum ileride sorun olurmu diye cevremdeki insanlar kesin dedikodu yapar bunu biliyorum
Kendisi hic sorun yapmiyor üstelik aileside biliyor ve benimle tanismak istiyorlar. Hic aranizde böyle evlenen ve mutlu olan varmi?
Cok sevindim canim umarim bendede oyle olur :)ben bu şekilde evlendim cnm
Eşim de benden küçük hiç evlenmemiş
Bnm ikinci evliliğim
Aramızda bu hiç sorun olmadı:)
Haklisin tesekkür ederim :)Hic kimse maydanoz olmazsa sorun cikacak birsey yok. Adam bilip sevdikten sonra (kabullenme kelimesi) soz konusu bile degil cunku en sen helalinle evlenmis ayrilmissin ama erkekler evlenmeden onla bunla bir beraberlik yasiyorlar.
Kimse karismasa gul gibi yasanir gidilir. Sanki onlar bakire.
Ben boşanmiş biriyim ve yeni biriyle taniştim. O daha hic evlenmedi üstelik benden 2 yaş küçük cok ama cok iyi biri. Evlenmek daha söz konusu değil yeni tanişiyoruz ama merak ediyorum ileride sorun olurmu diye cevremdeki insanlar kesin dedikodu yapar bunu biliyorum
Kendisi hic sorun yapmiyor üstelik aileside biliyor ve benimle tanismak istiyorlar. Hic aranizde böyle evlenen ve mutlu olan varmi?
ALLAH aşkına yapma.yeni tanışıyoruz demişsin çok ama çok iyi biri demişsin.erkeklerin en iyisi bile iyi değil.sen bakma bu ilk zamandaki elde etme muhabbetine iyi davranmalarına işlerine gelmeyince tam bir domuz oluyorlar.çok erken karar verme çok iyi biri diye benden söylemesi.Ben boşanmiş biriyim ve yeni biriyle taniştim. O daha hic evlenmedi üstelik benden 2 yaş küçük cok ama cok iyi biri. Evlenmek daha söz konusu değil yeni tanişiyoruz ama merak ediyorum ileride sorun olurmu diye cevremdeki insanlar kesin dedikodu yapar bunu biliyorum
Tesekkür ederim anliyorum dediklerinizi ben zaten cok kotu bir evlilik gecirdim burayada yazmistim zaten ve birdaha ayni hatayi yapmak istemiyorum bende yuzume vurmasindan korkuyorum ama gercekten cok merhametli biri yinede iyice tanimak istiyorum onuALLAH aşkına yapma.yeni tanışıyoruz demişsin çok ama çok iyi biri demişsin.erkeklerin en iyisi bile iyi değil.sen bakma bu ilk zamandaki elde etme muhabbetine iyi davranmalarına işlerine gelmeyince tam bir domuz oluyorlar.çok erken karar verme çok iyi biri diye benden söylemesi.
boşanmış olmanda sorun yok o sorun etmezse hiç sorun değil ama şu an sorun olmaz deyip 2 yıl sonra ben seni boşanmış kabul ettim derse işte o zaman berbat olur her şey.şans biliyor musun.inan ki kumar nasıl çıkacağını malesef ama malesef yaşamadan bilemiyorsun.yaş uyumunda sıkıntı görmedim ayrıca.zamana bırak mesafeni koru.
ALLAH yardımcın olsun.
Tesekkür ederim nedense insanlarin dediklerini cok takiyorum vazgecmeliyim bu huyumdanBen değil ama kayınbiraderim ve eltim var. Eltim büyük eşinden. Kimse bu konuda soru bile sormuyor. Ben de merak edip sormadım mesela.
'İnsanlar' kısmını boşvereceksin bir kere. Onlar her şeye konuşur. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Onları susturmak sizin elinizde.
Inşallah dedigin gibi olurBence hiç bir sorun çıkmaz.arkadaşımda aynen boyle evlendi ve çocuk da 2 yaş küçük.simdi 3 yaşında bi oğulları var cok mutlular maaşallah..
Evet bende ailesinin nasil davranacagini cok merak ediyorum eger istemezseler bakalim ne yapacak hemen ailesinimi dinleyecek cok merak ediyorumailesinin kültürel yapısına bağlı. hiç sorun etmeyecek, modern kişiler de olabilirler, tam tersi de olabilir. bunu ailesiyle tanıştıktan sonra daha iyi anlarsın. ama erkek hiç laf ettirmeyecek biri olmalı. iş onda bitiyor. bence temkinli davran, hemen hayallere kapılma. önce bir ilişkiniz rayına otursun. zamanla anlaşılır işin rengi.
Evet bende ailesinin nasil davranacagini cok merak ediyorum eger istemezseler bakalim ne yapacak hemen ailesinimi dinleyecek cok merak ediyorum
Tesekkür ederimBu anlattigina göre ortada hiçbi sorun yok mutluluklar:)
Ne guzel yapmis boyle olmali zatenburdaki tutumu çok önemli işte. mesela benim eşimin abisi de bir aralar boşanmış bir kadınla görüşüyordu. kvalidem istemiyordu ama kaynım çok seviyordu, ailesine de resti çekti biz ciddiyiz kimse onu kıracak hareketlerde bulunmasın diye. en istemeyen kişi olan kvalidem bile kadınla tanıştığında çok kibar davranmıştı içten içe istemese bile. çünkü arada net duruş sergileyen oğlu vardı. ha sonra ayrıldılar ama tamamen farklı sebeplerden, kadının geçmişiyle ilgili değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?