Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kafayı kırdım iyice kızlar,bugün gittim kuaförümle görüstüm,yarın saclarıma kaynak yaptırıyorum,omzumdaki saclarım belime kadar incek,az bisey de kilo verirsem oh ohhSon kozlarımı oynuyorum artık olmazsa daha da olmaz :))))
insallah ise yarar :)))
bende 26 yasındayım ve ev kızıyım, banada hıc evlenemeyecekmısım gıbı gelıyo, tabı baska sorunlarımda var konu acmıstım benımkı tam bır kor kuyu cok umutsuzum, benden 4 yas kucuk kız kardesım evlendı ve su an 2. cocugunu dunyaya getırdı26 yaşındayım seninle aynı şekilde düşünüyorum. Sanki hiçbir zaman evlenemicekmişim gibime geliyor. Günler kendimi avutmakla geçiyor.![]()
Merhabaa.Ben yakında 29 a giriyorum.hiç evlenmedim,ufukta da görünmüyor açıkçası..Ailemle yaşıyorum.
Ne yaptığımı, nasıl vakit geçirdiğimi, nasıl düşündüğümü paylaşayım.
Çalışıyorum fena değil tarzda bir işim var,en azından ihtiyaçlarımı görebilmek açısından şikayet etmiyorum.Öncelikle cildime çok bakıyorum,sabah akşam basit bakımları mutlaka yapıyorum yemek içmek gibi alışkanlık olmuş bende.Aslında 25 yaşında başladım bu alışkanlığa,başlamadan önce yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerlerdi ama düzenli cilt bakımı 1 yıl kadar sürede beni çok gençleştirdi,etrafımdakilerin yaşımı söyleyince şaşırması da bana extradan gençlik mutluluğu vermeye başladı.Ufacık bir kırışık oluşsa dahi kendime göre imkanlarla hemen müdahale edip defediyorum:) Biraz da vakit geçirmemi sağlıyor.
Genellikle bekar arkadaşlarımla görüşüyorum.Evlilerle de görüşüyorum ama ben bekar olduğum için bekarlarla takılmayı daha çok seviyorum.Bir de ben kolay ayak uyduran biri olduğum için,açık ya da kapalı arkadaşlarımı ihmal etmemeye çalışıyorum.Mesela bir gün biriyle oturup hüzünleniyorsak diğeriyle ertesi gün gülmenin suyunu çıkarıyoruz.Açıkcası bugüne kadar bu yaşıma rağmen hiç istemedim evlenmeyi.Bekarlık bana lüks gibi geliyor,belki de sıkılgan biri olduğum için..Ama karşıma çıksa evliliği düşündürcek biri hayır da demem yani :) Şimdi öyle biri yokken evlenmek için evlenilmez ki ama deil mi
bende 26 yasındayım ve ev kızıyım, banada hıc evlenemeyecekmısım gıbı gelıyo, tabı baska sorunlarımda var konu acmıstım benımkı tam bır kor kuyu cok umutsuzum, benden 4 yas kucuk kız kardesım evlendı ve su an 2. cocugunu dunyaya getırdı
su an onun yanındayım onu kıskanmıyorum tabı ama uzuluyorum ot geldım saman gıdecem galıba.
Aslında en güzelini yapıyosun canım hem kendine hem de arkadaslarına vakit ayırıyosun ne güzelTabiki ayaklarımız yerden kesilmeden,evet işte bu birlikte yaşlanacagım adam demeden sırf ailemiz istiyo yada cevremiz mana buluyo diye sırf evlenmek için evlenmeye hiic niyetimiz yok
![]()
![]()
Hayırlı aksamlar, o yaşlara doğru merdiven dayadık bizlerde
ancak, evlilik konusuna gelince nutkum duruyor...
bende ki daha çok hayalkırıklığı...
bir zamanlar inanmıştım.. güvenmiştim...
sonra çok kırıldım,
bir daha bir kimseye inanıp, güvenebileceğimi düşünemiyorum
keşke böyle olmasaymış
kırgınlık gitmiyor işte.
gönül yorgunluğunu atlatmak mümkün olmuyor.
Hüzün, hüzün hüzün
Bunları düşününce evlilik konusuna bakışım da olumsuz oluyor doğal olarak... sonrası ne olur bilemem... bunu da düşünmüyorum...
Allah kerimdir.
Bakalım o günlere çıkacakmıyız... hz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin...
Allaha dayanarak geri kalan ömrümüzü, bügünümüzü en hayırlı şekilde değerlendirmeye calışarak yola devam inşAllah...
Ayyyy canım ya ne güzel Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah,gercekten cok mutlu oldum senin adına.Acaba bir gün ben de böyle seyler yazabilecek miyim burayaİnsallah yolu acan sen olursun,biz de arkandan geliriz
Simdiden mutluluklar diliyorum canım,insallah gönlünce olur hersey.
Leyya88 ve Lottalove şaşırdım ve sevindim, hayırlı olsun.
Ben de başka bir kısmetle alakalı topiğe bekarım diye 2012 yılında yazdığım yazıyı bulmuştum,bir yıl sonra o yazıyı görüp alıntı yaparak dalga geçerek 'o yazıyı bir yıl önce yazmışım, 2013'te yine bekarım, seneye Allah kerim:)' diye yazmıştım,kısmet işte
(isimleri yanlış yazmışım, düzelttim, inşallah zamanla tüm isimleri tebrik ederiz böyle:))
Ben kafayı kırdım iyice kızlar,bugün gittim kuaförümle görüstüm,yarın saclarıma kaynak yaptırıyorum,omzumdaki saclarım belime kadar incek,az bisey de kilo verirsem oh ohhSon kozlarımı oynuyorum artık olmazsa daha da olmaz :))))
teşekkür ederim canim :) inşallah sende en kısa zamanda buraya yazarsın :)
kafayı kırmış olmak bile güzel....![]()