uzun mu? bence kısa bile... Uyuyarak geçiriyorum. Sabah hiç uyanmamış gibi kalkıyorum çoğu zaman.
Allah'a verdikleri / verecekleri için şükrederek Rabbimi zikrederek (La ilahe illallah!) ve tevekkül ile moralimi yüksek tutuyorum. Düşüşler elbette oluyor ama Allah'ıma sığınıyorum nasip oldukça...
Ben de ailemle yaşıyorum.
Ayrı bir odam bile yok. Kız kardeşimle kalıyoruz. Ayrıca odada aile fertlerine ait bir sürü eşya var. Yani odana kapanıp bir kitap okuman bile zor! Birisi bir şey almaya gelebilir. Yan oda oturma odası, yalıtım berbat! TV seyretseler, konuşsalar duyuluyor, uyumaya imkan yok!!!

Ama ne yapalım başımızı sokacak bir evimiz var (kira bile olsa), aç açıkta değiliz. bunları düşünüp mutlu olmalıyız, şükretmeliyiz.
Evet, şu konuyu ben de düşünüyorum. "Allah geçinden versin. Kardeşlerim evlenirse annem babam da göçerse ben ne yaparım?" Ama bunu isyanla aşamayız maalesef! Dua edeceğiz. Yapılacak başka bir şey yok... Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Rabbim nasip ederse bir bakmışsınız seneye bu zaman "Hamileler" konularında yazışıyorsunuz.

Her şeyin hayırlısı olsun.
Öyle hikayeler duyuyorum / görüyorum ki: "Keşke hiç evlenmeseydim." diyenler var. Şu anda bizim en azından geleceğe dair umudumuz var. Mutlu bir yuva hayalimiz var örneğin. :123:
Ne için yaşıyorum, çoluk çocuk yok, demişsiniz ya; siz de başka çocuklara yardım edin, hayır kurumlarına üye olun. Hem zaman geçer böyle sıkılmazsınız hem de hayır işlemiş olursunuz.

Kendinizi daha mutlu , daha dolu dolu yaşıyor hissedersiniz emin olun!
son olarak; HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. İNŞALLAH 2014 GÖNLÜNÜZDEKİLERİ HAYIRLISIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ BİR YIL OLUR. :119:
Evde kaldın şu bu gibi şeylere de takılma... İnsan elbette üzülüyor yaşıtları bir bir bebeklerini kucağına alınca ama hayırlısı her şeyin!
Dipnot: tuzum kuru da böyle yazıyorum sanmayın, bekarım. 31 yaşındayım. 15 senedir çalışıyorum. eve de katkı yapıyorum. falan fistan.

bir de tabii ki ben de birkaç sene önce "anne olmaya geç kalıyorum" diye üzülüyordum fakat baktım ki üzülmekten başka bir şey geçmiyor elime, bıraktım Rabbime...