Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Erkeğin evli olması bence aşık olunmayı etkilemez. yani biz kadınlar, adamlara; "allahım bilmemkimin kocası müthiş bir erkek olmalı" diye aşık olmuyoruz ki?!
ne güzel gülüyor diye, beni anladı diye, dinledi diye, aradığında içim bir tuhaf oluyor diye, saçları dağılınca ne kadar çocuksu diye, beni güldürdü diye, omzunda ağlattı diye aşık oluyoruz.

ancak günah paylaşımı bilerek ve isteyerek bu ilişkiyi zorlayarak başlatma aşamasında başlıyor. adam seni başbaşa öğlen yemeklerine davet ederse, sana özel minik hediyeler hazırlayıp gün boyunca msjlara boğarsa, doğum gününde çiçek gönderirse, sen de "eteğin ve olanca yırtmacınla" adamın masasına oturursan, sevdiği yemekleri ezberleyip "evine basbasa yemege davet edersen", "karısının ona aldığından daha pahali" doğum günü hediyeleri alırsan yırtarım ağzını baştanbaşa kadın, yolarım saçını, ayırırım bacağını! öhhömm; demeye çalıştığım şey; erkeğe onu tanıyarak aşık olunur. zaman geçirdikçe aşık olunur, paylaştıkça aşık olunur.
eğer evli bir erkek bir kadın için çok cazipse, tüm özellikleri mükemmelse dahi samimiyeti ilerletmekten kaçınırsanız, büyük aşk acıları çekmekten bir nevi kurtulursunuz. bir de bu sitedeki evli kadinlarin gazabımdan kurturlusunuz.Zira yaptiginiz eylem kapılanı kapma dürtüsünden başka bir şey değildir.
kapılanı kapanın elinden kaptıktan sonra ateş söner, aşk biter.

Olmadım Hamd olsun. İnşaALLAH olmam da..! EVLİ OLDUĞUNU BİLDİĞİ HALDE HALA AŞIK OLAN İNSANLARI ALLAH NASIL BLİYORSA ÖYLE YAPSIN Yuva yıkanın yuvası OLMAZ ! Bunu beyninize de kalbinize de SOKUN

Bence burada herkes aşık olmakla ayartmak kelimesini karıştırmış. Kız burada yardım isteyecek ve bu duyguyu nasıl yenecek onları soracak belki de.
İnsanlar kadın erkek bir arada çalışırsa yakın olur dost ahbap ilişkisi kurarlarsa bazı duygular gerçekleşebilir.
Ben asla olmam dememek Allah korusun demek ve tedbir almak lazım. Tedbir karşı cinsle yakın olmamak resmi olmak.
Ama buradaki bazı namus abidesi bayanlar kadın erkek bir arada olurlar erkek dostları olur, haremlik selamlığa karşı gelirler ancak asla başka bi erkekten hoşlanmaz birşeyler hissetmezler.

Gönül ferman dinlemez derler. Doğrudur evli veya sevgilisi olan bir beye veya hanıma aşık olunabilir.
Ancak bildiğiniz üzere eşini aldatan veyahut sevgilisi yüzünden boşanma işlerini hızlandıran kişilerin ağzından her zaman duyulan laflar şunlardır;
"Zaten artık eşimi sevmiyordum, aşkımız bitti."
"Kardeş gibi olmuştuk."
"Beni anlamıyordu, mutlu değildim." vs.
Burada kıstas bir yuvanın yıkılmasına sebep olmamak. Aşkınızı içinizde yaşayın güzel kardeşlerim. Karşı tarafa alternatif bir hayat seçeneği sunmayın. Kadın veya erkek boşanacaksa bile sizin yüzünüzden boşanmasın. Hali hazırda kendisini kabul edecek başka bir kucak bulduğu için, çözülme imkanı olan sorunları bile çözmeye yanaşmaz hiç kimse, .
Anlaşamayan insanlar zaten boşanır. Hamlenizi o zaman yaparsınız. Kimsenin evliliğine müdahil olmayın, saygılar.

Olmadım. Ay kimsede olmasın yaa.. sen oldun galiba..

evli insana o gözle bakılmaz ki nasıl aşık olunsun
evliyse bellidir kimde gönlü

Böyle bir adam sevilir mi . Üzüldüm eski eşe . Yüzü güler bundan sonra umarım .

Olmadım, olsam da bişey yapamam, elim kolum bağlanır yani. Olmak da istemem, kimsenin başına gelmesin. Hoş değil. Olunsa da bişey yapılmaz yani. Yaşayamayacağım aşkı vermesin hayat bana, başka da bişey diyemem.

Geçmiş olsun.Eşiniz istese şimdi bir devlet ünisinde okuyabilir, ya da 2 yıllık bitiirp memurluğu deneyebilir.peki kv ve karısı düğününüze falan geldi mi?bi takışmanız oldu mu o yuva yıkan kadınla?görüşmüyosunuzdur sanırım.

Maalesef ben oldum üstelik o zamanlar eski nişanlımla beraberdik.üniversitenin son yılında evli hocama aşık olmuştum hatta sırf onu daha fazla görüp muhatap olmak için yüksek lisansıma başladım.depresyona girmiştim, bazen karısı da geliyordu okula çok fena oluyordum. sonra dur dedim kendi kendime napıyosun kızım sen toparlan dedim.
asla ima etmedim,ders dışında muhatap olmadım,bunun hakkında konuşup bir harekette bulunmadım.kimseye söylemedim.içime gömdüm ve hatta yapmakta olduğum yüksek lisansı bırakıp başka bir alana kayarak tamamladım. sonra da yavaş yavaş unuttum.
kimsenin yuvasını da yıkmadım,kafasını da karıştırmadım.kendi ilişkimi de yıkmadım.tamamen kendi içimde yaşadım ve bitirdim.edebimle oturup kalktım okudum ve bugün yuvamı kurdum, kimseninkine göz dikmedim şükürler olsun.

Aşığım şu an, adamın haberi yok.evli mi bekar mı bilmediğimden soğuk davranıyom

Asik da olabir ,begenedebilirsin,bu durtuler engellenemez.. fakat olay ayartmaya gelirse isin rengi degisir..
sevdigin adamin bi baskadina ait oldugunu surekli kendine empoze edersen zamanla biter.. bu bir bireyde olsa baskasina ait herseye goz dikmek hirsizliktir,kalp hirsizligi da en.biyuk adiliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…