Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Olmadım .

Sen de olmasaydın keşke..

Şu var bak ben Aşkın sevginin gercekten cok yüce bir duygu olduğuna inanırım ve en büyük korkum aldatılmak da değil.

Ben eşimin kalbinde olduğumu zannederken onun kalbinde olmamak.
Eşime bir Başkasına aşık plma Hakk'ını verdim ben hoş vermesem nolcak. Karım izin vermiyor deyip kalbine asma kilit mi takacak? Olacağı varsa olur oluyor da..

Asla sana tek söz eleştiride bulunmam. Sadakat yükümlüsü sen değilsin. Kandıran o adam suçlu o.

Ancak şunu da anlamıyorum madem seni seviyor meden onla hala evli? Boşanmak nefes almak kadar doğal bir durum artık . Ben kendimi o kadının yerine koyuyorum ve bunu isterdim.

Neden o kadın kandırılmadan sevilmeyi haketmiyor mu?

Eşinden ayrılıp senle evlenmiyorsa seni sevmiyordur. Karısını mı? Onu zaten sevmiyor.
Sevse senle işi olmaz. Iki kadının da mutluluğunu, geleceğini , onurunu ayaklar altına alan bir adam bu benim gözümde

Ben bunu aşk ile bağdaştıramam tanımlayamam benim için "metreslik" dir açık net.

yakın bir arkadaşım en iyi ilişkinin bu ilişkiler olduğunu söylüyordu... evimi açar yemeğimi suyunu getirir giysimi alır ama karısına söyleyeceğimden korktuğu için de bana zararı dokunamaz ve bedavadan yaşarım .... bunu demişti de kanım donmuştu açıkçası, ne düşünceler var ve nasıl söyleyebiliyor bunu ve ne açık sözlü diye.

Herkes olmadık demiş de ilişki yaşamadık demeyi kastetti sanırım..
Kim lisede evli öğretmenine aşık olmadı ki..
Karşınızdakinin yaşını bile bilmiyorsunuz..

Bir öğretmenim vardı lisede. Koridordan geçse peşine düşerdim biraz daha izleyebilmek için. Sonra evlendi. Bekarken de mantığı yoktu ama, evlendiği zaman bir abi gözünden öteye bakmadım. Ben 15 yaşındayken durumun çirkinliğini kavrayabildiysem, 21 yaşındaki bu bağyan da durumun idrakine eşşek gibi varabilir.

Olmadım. Olmam da mümkün değil, bir erkeğin evli olduğunu sevgilisi olduğunu vs. biliyorsam alıcı gözle bakamam o kişi bana erkekmiş gibi bile gelmez.
Genelde ensesi kalın ve maddi durumu iyi evli erkeklere aşık olunuyor niyeyse, hiç fakir evli erkeğe aşık olan duymadım ben...demek ki erkeğe değil imkanlarına aşık oluyorlar.

Olmadım. Allah yazdiysa bozsun. Olmam da.. Ayrıca yuva yıkanin yuvası olmaz. Yani aşık olmuşsunuz da içiniz nasıl alıyor. Kendi eşinden size geliyor. Elbiselerini eşi yıkıyor ,utuluyor.. Ve o elbiselerle size geliyor. Şöyle de dusunun anneniz ve babanız.. Babanız su an o durumda olsa.. ?

En yakin arkadaslarimdan biri oldu. Karisini sevmiyordu bosanicaklardi güya sonra olan arkadasima oldu bir sekilde ailesi ogrendi ne kadar olmaz desemde beni dinlemedi ve kendisi yasayip gormeyi tercih etti,ama sonunda uzulen kendisi oldu. Sende hikayenin sonunda uzulen kisi olmak istemiyorsan uzak dur.

Olmadım.Olan birini tanıyorum.Kayınpederimin karısı.
Yıllar önce kayınpederimi evli olduğu halde baştan çıkarmış, yuvasını yıkmış, karısından boşatmış, kendisi evlenmiş ve iki de çocuk yapmış.

Geriye kalan: hayatı mahvolmuş,genç yaşında içine kapanmış bir kadın, ortada kalmış okuyamamış adam olamamış üç çocuk, babalarından nefret ediyorlar sadece para olarak görüyorlar.Babalarının yaptığı yüzünden hayatları kararmış, anneleri hep tek başına yetiştirmeye çalışmış ama nafile, yeterli olamamış tabi ki üç çocuğa.Parasıyla vicdan azabını dindirmeye çalışam baba ne yapsa olmuyor.

Diğer kadın mutlu mu bilemem ama iki çocuğu da okudu.Babası başlarında olduğu için adam oldular.Yazık değil miydi benim eşime ve kardeşlerine.Başlarında bi baba olsaydı bambaşka hayatları olurdu.Benim eşim işi gücü ünvyi bırakıp ailesinin başında tek erkek olarak durmak zorunda kalmış.Bi ünv bitirmediği için hep işi sıkıntılı.Her an atıldı atılacak.O da isterdi bi okul bitirmeyi gayet de kafası çalışır ama afedersin bi f.hişenin açgözlülüğüne kurban gitmiş zamanında.

Eşimin annesi kayınpederimden sonra hiçkimseyi sevmemiş ve istememiş.Hayatını çocuklarına adamaya çalışsa da onda da başarılı olamamış çünkü diğer kadın yüzünden adliyelerde dayak yiyerek zorla boşanmış.Böyle bir acıyı kim unutabilir ve nası normale dönebilirsin.

Üstünden yıllar geçmiş ama hala dün gibi olanları unutamamış.İki elim yakalarında olacak öbür tarafta diyor.Hala acısı taze, hala mutsuz ve aslında hala onu seviyor..uzaktan uzaktan, kendince...

Kafanda canlandırabildin mi bu enkazı?kırılan kalpleri, her gün ağlayan kadını?gözü yaşlı babasız kalmış o küçük çocukları?

İşte bu yüzden, bilmem nerene sahip olucaksın ve edebinle oturucaksın.Etrafınızdaki insanların hayatı sizlerin gönül işlerinize bağlı değil anlıyo musun.Sahip çıkıcaksın kendine kimsenin evini barkını yıkmicaksın.Çek git başka adam bul kendine.Vicdanın yok mu senin hiç?bu kafar basit bi insan mısın?

UZAK DURUN EVLİ İNSANLARDAN!

Çok doğru tespitlere deginmissiniz. Daha da söylenebilecek birsey yoktur sanırım. Oldu da aşık oldun diyelim ama Allah insana irade vermiş gayet de nefsin hakim olabilirsin o halde.

Yazıkdır günahdır

Okulda bu işi meslek haline getirmişler var yeri geldiğinde başından atmak da kolaymış karısı ile tehdit ettiklerinde

Evli adam ile aşk olmaz ticari anlaşma olur umursamayan o kadar hemcinsim var ki ben utanıyorum onlar yerine

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti
Tabiki olmadım. Evliyim ve rabbim eşimden başka birinin bana o gözle bakmasını nasip etmesin. Hele burda evli ve eşleri başka kadınlarla birlikte olan hayalleri umutları çalınan kadınların tüm lanetlerini göre göre nasıl hala buraya böyle sorular sorabilirsiniz anlamıyorum. Neden evli bir adam ya. Sen onu bir anlatsana bize.

Bazı Yorumları da anlayamıyorum . Evli bir Erkeğe aşık olmak elbette kabul edilir şey değil de..

Şu en kötüsü değil mi?

Adam Başkasına aşık. Gönlünde, hayalinde ben yokum ama benim evimde, benim yatağımda..

Bu hale düşmektense bi yalana inanmaktansa delikanlı gibi çıkıp söyleyip boşanan kocayı tebrik ediyorum ben.

Ama kalleşliğe, ikili oynayana, iki tarafa da en büyük sensin diyene hiç tahammülüm yok.

Ben olmadim Allah korusun zaten ama arkadaşım oldu.. ki kendisi de nişanlı idi.. 2 ay sonra dugunu vardı. .
Baya birlikte oldular cinselliği de ilk onunla yaşadı biliyorum. Neyse karısı duyunca ortalığı birbirine kattı kız devlet memuru idi soruşturma geçirip baya ceza aldı filan kocası da öyle. . Bide 2 yaşında çocuğu vardı adamın. .
Neyse sonra boşandı adam bununla evlendi.. şimdi kız da kendini eski kadinla yaristiyor 1. Çocuğu oldu 6 aylık iken 2. Ye hamile kaldı hemen. ..
Ayrıca adam eski eşinden olan çocuğu HIc aramadi sormadı. .

Gercekmi bunlar ya
Yani nisanlisindan ayrildi evli adamla evlendi öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…