• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

seifnkeamn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
25
1
16
30
Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:(

:( kimse bile bile başını evli birine asik olup yakmaz ki. İkimiz de durumun farkındayız ama ne birbirimizin hayatından cikabiliyoruz ne de normal hayatımızı devam ettirebiliyoruz:((

Evli bir adama -özellikle dikkat çekici olanlara-uzun uzun bakmamaya ve gereksiz yere konuşmamaya özen gosteririm. Bu bir onlemdir , insan duygularını kontrol edebilecek şekilde yaratılmıştır. Bir diğer önlem de o adamın karısının yerine kendini koymaktadır

olunabilirde , dua et ve bu duruma kapilmamaya uzak durmaya calis.Sonu ne olur diyosan evliligini bitirmeden iki tarafida idare eder cocuklari varsa esi guc sahibiyse ayrilmaya yanasmaz sana bye bye der ayrilip senle beraber olan adamda ilerde bigun senide baskalari icin birakabilir :) ne komplo yazdim bee

Olmadim ALLAH korusun evlilik okadar kutsalki benim icin öyle birsey aklimdan gecemezdi senin varsa bile sormaya bile bize tenezzül etme unut bunun sonu kötü isterse karsilikli olsun!

İlk o söyledi duygularını o söylediğinde benim hislerim yoktu ona karşı ama sonradan ben de ona tutuldum evrtkendmi eşinin yerin koyuyorum ama içime işlemiş vazgecemiyorum elimde değil

Back
X