• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Ben olmak üzereydim ama saklamisti benden evli oldugunu.
Ögrendigim an lafimi edip zorda olsa uzaklastim adamdan.
Kisacasi yaptigin yanlis !

İlk o söyledi duygularını o söylediğinde benim hislerim yoktu ona karşı ama sonradan ben de ona tutuldum evrtkendmi eşinin yerin koyuyorum ama içime işlemiş vazgecemiyorum elimde değil
o sana tutuldugunu acikladigi an tamammen baglari koparacaktin ama devam ederek bile bile asik olmussun demekki

Size açılma cesaretini bile bulamaması lazımdı
Bile bile lades demişsiniz
İyi birşey yaşamıyorsunuz ki sonu iyi bitsin
Katmerli ihanet

• Beğen
Reactions: BBD
İlk o söyledi duygularını o söylediğinde benim hislerim yoktu ona karşı ama sonradan ben de ona tutuldum evrtkendmi eşinin yerin koyuyorum ama içime işlemiş vazgecemiyorum elimde değil

Evli erkeklerin diger kadinlara bakma potansiyeli her zaman var ama bu durumda mantikli bir kadin kendini geri cekmeli. Icime islemis vazgecemiyorum demekle olmaz. Ikinci kadin olmayi tercih edersen gunun birinde bir baska kadinda senin yerine gecer.O zaman oturup kara kara dusunursun ben ne yaptim diye.

Bende oldum ama çocukça biseydi bi kek yaptim goturduydum sonra bitti :) hoşlanmaymis ve 5 gun surdu aayyy hala kuzenlerim dalga gecerler :)

Ben aşkın kontrolsuz bir duygu olduğuna hicbirzaman inanmadım.
Bırak evli adamı bekar birine platonik hisler bile beslemedim hiç.
Bu duygu yönlendirilebilen ve onunede gecilebilen bir duygu bence
Oyle icime islemis ,nefes alamiyoruz, ölüyoruz oyle bisey yok
Varsada o kisilerin kafadan sağlam olduklarını sanmıyorum.

Kocamla evliyim. Kocama asigim :KK47:
Tavsiye ederim.
Saka bir yana biraz akli ve vicdani olan evli oldugunu bildigi birine asik olmaz. Insanin degerleri onde gelir bence.

Benim anlamadığım şey bir insan neden kendine bunu yapar? Adam seni seviyor madem boşansın. Ama yok, o sebepten, bu sebepten, bir sebepten boşanamıyordur, bir gün boşanacaktır ama o gün bugün değildir, sen de onu beklersin enayi gibi ki boşansın.

Hayır canınız çok aksiyon istiyorsa paraşütle atlayın, bungee jumping yapın. Aksiyonunuzu kendi kendinize yaşayın. Ne diye başka insanların hayatını alt üst ediyorsunuz kendi başınızı yakarken?

Olmdm ama lise ikideyken konustugum kişi evliyims.karısı aradı bir gün beni işte boyle.boyle diye bilmiyordum dedim aricam yanında yuzlestiricem seni dedi tamam dedim adam bir güzel inkar etmeye başladı sonra bende anlattım boyle böyle bilmiyordum diye kadın inanmadı adama. Sonra bir sure çok samimi arkds olmuştuk kadınla arada sırada hal hatir sormaya arardi.

Back
X