• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Olmadım, Allah saklasin. Bu evli adam muhabbbetlerinde de kendi başıma gelmisçesine tüylerim diken diken oluyor. Yapmayın Allah aşkına ya.. Bekar adamların köküne kıran mı girdi? Bir yuvayi dağıtarak mutlu olunabileceğini düşünenler neyin kafasında acep? :KK20:

Evli birine asigim ama benimle evli zaten :KK53:
Elalemin kocasina neden asik olursunuz anlamam, adam evinde karısıyla fantazinin dibinr vurur, cikar disarda biraz yataga atilasi gorduklerine, biz zaten ayni evde iki yabanciyiz ayagi çeker. Kizimiz da "canim ozgur seks istiyor" diyemez asik oldum der.

Ben daha 17 yaşındayken böyle bir manyak musallat olmuştu. Öyle ortamda sohbet ettiğimiz bir abiydi ne bileyim başıma gelecekleri. Çok aradı, yalvardı. O yaşımda bile öyle saçma geldiki durum. Birgün intihar edicem bir kutu hap içtim diye aradı, bir kutu senin gibi öküzü öldürmez birkaç kutu daha iç de geber dedim yaşıma rağmen beni kandıramayacağını anladı da vazgeçti. Böyle durumlarda tarafların kendilerine bahane bulmaya çalışmalarını hiç samimi bulmuyorum. Gerçekler gün gibi ortada. Mutsuz olan kişi başka birine aşık olmayı beklemeden boşanır. Kendinizinde başkalarınında mutsuzluğunun sebebi olmayın

hayır tabi ki bekarların köküne kıran mı girdi gidip evli adama aşık oluyorsun

Evli adama aşık olunmaz adı üstünde o evli belli bir düzeni var evi var eşi var belkide çocuğu var.Bir mutsuzluk üzerine gözyaşı üzerine yeni bir düzen olurmu hiç.Başka uğraşlar bulun kendinize.

Aşk aşk dediğin nedirki gülüm sadece bir heyecan
Bilerek mi oldun yoksa olduktan sonramı öğrendin evli olduğunu burası önemli
Ama her iki şekilde de zor yani ne diyim harcanırsın harcarlar çok üzülürsün baby
Yol yakınken vazgeç bu sevdadan en iyisi :KK51:

Talihsiz bir durum olurdu heralde ama haddini bilip adamdan uzak durursa belki azıcık hoş görülebilir.
Düzeltme :Yok yok düşündümde yinede hoş göremezdim ben.

ben evliyken biri bana asik oldu. kendisi bekardi uzatmali bir sevgilisi vardi. resmen zirvaliyordu. kotu konustum kavga ettim olmadi, guzel konustum olmadi. takintili resmen. sevgilisinede soylemis. evlendiginde bana soyledigi simdi ikimizde 1-1 olduk. sonra ben hamile kaldim. bana soyledigi bende çocuk yapcam. cocuklari oldu. simdi ne cocukla ilgileniyor ne karisi nede eviyle. evlenmek en buyuk hatasiymis. inatla evlenirsen boyle olur diyemiyorum. he he deyip geciyorum.

ben evliyken biri bana asik oldu. kendisi bekardi uzatmali bir sevgilisi vardi. resmen zirvaliyordu. kotu konustum kavga ettim olmadi, guzel konustum olmadi. takintili resmen. sevgilisinede soylemis. evlendiginde bana soyledigi simdi ikimizde 1-1 olduk. sonra ben hamile kaldim. bana soyledigi bende çocuk yapcam. cocuklari oldu. simdi ne cocukla ilgileniyor ne karisi nede eviyle. evlenmek en buyuk hatasiymis. inatla evlenirsen boyle olur diyemiyorum. he he deyip geciyorum.
Herşeyi anlattığına göre onunla görüşüyor,konuşuyorsun bu çok yanlış

Oldu bana sonra ben de ona asik oldugumu farkettim evli diye duygularimi hep bastirdigimi.. Evet beraber cok zaman gecirdik birbirimize cok deger verdik. Ama pisman olacagimiz utanacagimiz bir sey yapmadik yasamadik. Cok masumdu her sey. Karisini aldatmadi(en azindan fiziksel klarak) ben de musade etmezdim zaten. Zaten farkli ulkelerde yasiyorduk farkli dilleri konusuyirduk olmayacagi belliydi. 3 ayin ardindan ben ulkeme dondum.. Buyuk yikim oldu hergun konustuk ettik ama zamanla geciyor. Gecmesini istemesen bile geciyor.. Ama bana hayatimin en guzel zamanlarini yasatti. Ne istedigsem yapti suprizler, tatiller... Yanlis biliyorsun ama hayatinin en mutlu ani oldugunu bildigin icin vazgecemiyorsun. ama benim durum farkliydi dedigim gibi 3 aylik oradaydim. Belki bir daha da hayatimiz boyunca gorusemeyecegiz bunu da biliyorduk cunku dunyanin diger ucunda malesef.

Herşeyi anlattığına göre onunla görüşüyor,konuşuyorsun bu çok yanlış
gorusmem lazim. ayni işyerindeyim. islerimiz ortak. mudure soyledim odalarimizi ayirdi ancak gorusmemiz gereken konular oluyor. arada gidip mudure bahaneler bulup odalarimizi birlestirmeye çalışıyor engel oluyorum. artik o tarz konulardan bahsedemiyor. arada imalarda bulunuyo, duymamazliga, anlamamazliga geliyorum. basbasa kalmamaya calisiyorum, yanimda mutlaka birini bulunduruyorum.

gorusmem lazim. ayni işyerindeyim. islerimiz ortak. mudure soyledim odalarimizi ayirdi ancak gorusmemiz gereken konular oluyor. arada gidip mudure bahaneler bulup odalarimizi birlestirmeye çalışıyor engel oluyorum. artik o tarz konulardan bahsedemiyor. arada imalarda bulunuyo, duymamazliga, anlamamazliga geliyorum. basbasa kalmamaya calisiyorum, yanimda mutlaka birini bulunduruyorum.
Oo senin durum baya kötüymüş

Back
X