• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Oldu bana sonra ben de ona asik oldugumu farkettim evli diye duygularimi hep bastirdigimi.. Evet beraber cok zaman gecirdik birbirimize cok deger verdik. Ama pisman olacagimiz utanacagimiz bir sey yapmadik yasamadik. Cok masumdu her sey. Karisini aldatmadi(en azindan fiziksel klarak) ben de musade etmezdim zaten. Zaten farkli ulkelerde yasiyorduk farkli dilleri konusuyirduk olmayacagi belliydi. 3 ayin ardindan ben ulkeme dondum.. Buyuk yikim oldu hergun konustuk ettik ama zamanla geciyor. Gecmesini istemesen bile geciyor.. Ama bana hayatimin en guzel zamanlarini yasatti. Ne istedigsem yapti suprizler, tatiller... Yanlis biliyorsun ama hayatinin en mutlu ani oldugunu bildigin icin vazgecemiyorsun. ama benim durum farkliydi dedigim gibi 3 aylik oradaydim. Belki bir daha da hayatimiz boyunca gorusemeyecegiz bunu da biliyorduk cunku dunyanin diger ucunda malesef.
malesef degil isabet. ucuz atlatmissin

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:KK43:
olmadım olmamda yuva yıkanında yuvası olmaz olandanda nefret ederim ve şiddetle kınarım :KK11: olmayın arkadaşım olmayın bekarlar varken evliye aşık olmayın :KK67:

Son düzenleme:
Olmadım, olmam, olamam.

Ama iki evli insanın "aşkın ölümsüz olduğunu ispatlayacağız" diyen iki evli insanın aşkının sonunu keyifle izliyorum. Final oldukça eğlenceli olacak gibi. Öylesi bir durum ki..Biri tamamen bitecek diğeri rezilliğin dibine vuracak.

Şundan emin olun. Herkes bir bedel ödüyor bu dünyada. Alınan ah katre katre çıkıyor.

Ben evlemeden önce eşime dedim bak insanız her şey normal başkasına aşık olursan gel bana söyle efendi gibi boşanırız ama aldatırsan iş değişir dedim. Olmaz öyle şey saçmalama sen bana o hakkı verirsen ben de sana vermek zorunda kalırım dedi :)

Buraya sorup buradan hicazetmi alacaksın... yanlışına eş arayan tiplerdende nefret ediyorum belki bir iki olumlu yorum gelirde vicdanım rahatlar zihniyetiyle konu açan akıl yoksunu arkadaş sen burada vicdanına ses arayacağına git aynaya bak b... yeme adammı kalmadı...

Buraya sorup buradan hicazetmi alacaksın... yanlışına eş arayan tiplerdende nefret ediyorum belki bir iki olumlu yorum gelirde vicdanım rahatlar zihniyetiyle konu açan akıl yoksunu arkadaş sen burada vicdanına ses arayacağına git aynaya bak b... yeme adammı kalmadı...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aşık olunabilir ama kendi çapında kendi içinde
kimseye zarar vermeyecek şekilde
aşkın ömrü zaten en fazla 5-6 ay
kimse öyle ölüyorum bitiyorum triplerine girmesi,insanoğlu sadece bu duygulardan ibaret değil erdemli olmakta lazım erdem!!!

Su başlığı okuyunca yemin ediyorum sınır geldi !
Ya ne demek evli birine aşık olmak neden bi insanın yuvası bozulsun ki
Eğer öyle bisey yaptıysanız direk o adamı sevmekten vazgecin
Sadece kendini yipratirsin
Git kediye köpeğe aşık ol daha iyi onlar en azından uzmez:KK45:

Back
X