• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç flörtü olmamış erkek

Ben hiç sevişmemiş adamı bile almam :KK70:

Flörtü olmamış ne ya.
Benim öyle tanışmayı kabul etmediğim biri oldu :kahve:
Arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştıracaktı. Öyle çocuk böyle çocuk ama şey, bakir. Yok dedim kuzum bu yaştan sonra bakir erkekle uğraşamam. :dondurma:

Bir insanın (kadın erkek ayırmıyorum) hayatına çeşitli sebeplerden kimse girmemiş olabilir. Kendi istememiştir, karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır, birini istemiş elde edememiştir falan filan. Hayatına kendi isteğiyle kimseyi almamış birinin hayatına alacağı insanda bu özelliği aramasını da anlarım.
Adam kendi isteğiyle hayatına birini almamış ve karşısındaki insandan bu beklentisi var. Beklentileriniz uyuşmamış yani, zorlamanın ne anlamı var ki?
Beklentiler uyuşmayabilir. Bizim hayatımıza girenlerden ne hayır gördük :D

Ama konu sahibine yaklaşımı önemli, eğer sevgilileri olduğu için kendini kötü hissettirecek şekilde davrandıysa o da olmaz.

erkekler doğal güdü olarak biraz avcı konumundadır yani karşı cinsi etkilemek onlar için güdüsel bir mesele ve 30 yaşına kadar böyle bir girişimi olmamış bir erkek net sorunludur.

yani kendi istememiş ya da kadınlarca hep reddedilmiş, beğenilmemiş olması net sorun.
hadi kendi istemedi hiç mi beğenen kadın olmadı?
kafaya koysa bir kadın etkilerdi onu çünkü.
neden kadınlarca beğenilmediğini bulmanız lazım?
çok çirkin ya da sıkıntılar var...
eski fotolarına baktım tanıdık vasıtasıyla 28 yaşına kadar kilo sorunu varmış, 28den sonra cok fit ve kaslı .Bayağı yakışıklı 28den sonra giyimi kuşamı . ama 28den önce normal sıradan bir tip.

Jilet gibi kusursuz giyinen adamdan bide onca yasina ragmen sevgilisi olmamis adamdan korkarim ben ya.
Nefs bu,hormonlarin en coskun oldugu donemde insan asik olur, ele ele tutusur,gezer tozar, tabusu yoksa sevisir.
Hic mi asik olmamis platonikte olsa?
Ortaokuldayken backstreet boys populerdi mesela duvarimda posterleri carsaf carsafti, platonik asiktim.
Lisede erkek arkadaslarim oldu, unv de gercekten asik oldum, okul bitti evlendim.
Simdi diyorum ki keske gecmiste daha cok asik olsaymisim, o coskun duygular yas gectikce kalmiyor ki..
Resmen gencligi heba o adamin.

eski fotolarına baktım tanıdık vasıtasıyla 28 yaşına kadar kilo sorunu varmış, 28den sonra cok fit ve kaslı .Bayağı yakışıklı 28den sonra giyimi kuşamı . ama 28den önce normal sıradan bir tip.

kilo bir faktör olabilir ama ne kilolu adamlar var ki güzel ilişkileri sevgilileri var. onunla doğrudan alakası olamaz çünkü şu meşhur bir program var arada bakarım işte adam ayağa kalkamayacak kadar kilolu ama yanında güzel bir sevgilisi var filan. başka sebeplere bakmalı..

kilo bir faktör olabilir ama ne kilolu adamlar var ki güzel ilişkileri sevgilileri var. onunla doğrudan alakası olamaz çünkü şu meşhur bir program var arada bakarım işte adam ayağa kalkamayacak kadar kilolu ama yanında güzel bir sevgilisi var filan. başka sebeplere bakmalı..

Benim exim kiloluydu, tombişti. Ben dahil kadınlar girmiş hayatına, kilo onu etkilememiş.
Çok yakın iki erkek arkadaşım kilolu, hatta birinin takma adı şişman. İkisinin de birçok sevgilisi, flörtü veya geçici ilişkileri oldu.

Kilo evet sekteye uğratabilir ama sırf kilolu diye flörtü bile olmamış değildir. Kadınlar o konuda erkeklerden daha hoşgörülü.

yuuuh diyorum 30unda adam. Bence bu adamda ters giden birseyler var. Bence olmaz bu is.

Ne alakası var yahu.
Insanları tek bir kalıpta değerlendirmek veya onları damgalamak ne kadar hoşunuza gidiyor.
Evet var böyle insanlar.
Evleneceği kisiye kadar kimsenin günahına girmek istemeyen, ailesinden böyle görmüş, bir yanlışa gidecek olsa aklına annesi bacisi gelen erkek cok.
"Hic olmadi paralı ilişkiye gitmiştir" diyorsunuz da onu oyle herkesin midesi almaz.

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

Neden gururun kırıldı ki ??

Sen deseydin bu yaşına kadar hayatına kimseyi almamış, karşı cinsten kaçan, özgüveni olmayan biriyle yapamam ben.

Sakın kendini üzme. Herkesin seçimleri , kafa yapısı aynı olmak zorunda değil. Adam mutaassıp belli ki , olsa bile çok sorun olur ileride..

Tamam uçarı kaçarı birilerini zaten alma hayatına ama sana ılımlı yaklaşan, farklı da olsa bu farklılığı hoş karşılayıp kabul edebilecek birilerini al hayatına.

Jilet gibi kusursuz giyinen adamdan bide onca yasina ragmen sevgilisi olmamis adamdan korkarim ben ya.
Nefs bu,hormonlarin en coskun oldugu donemde insan asik olur, ele ele tutusur,gezer tozar, tabusu yoksa sevisir.
Hic mi asik olmamis platonikte olsa?
Ortaokuldayken backstreet boys populerdi mesela duvarimda posterleri carsaf carsafti, platonik asiktim.
Lisede erkek arkadaslarim oldu, unv de gercekten asik oldum, okul bitti evlendim.
Simdi diyorum ki keske gecmiste daha cok asik olsaymisim, o coskun duygular yas gectikce kalmiyor ki..
Resmen gencligi heba o adamin.
Jilet gibi kusursuz giyinen adamdaki problem nedir?

Ne alakası var yahu.
Insanları tek bir kalıpta değerlendirmek veya onları damgalamak ne kadar hoşunuza gidiyor.
Evet var böyle insanlar.
Evleneceği kisiye kadar kimsenin günahına girmek istemeyen, ailesinden böyle görmüş, bir yanlışa gidecek olsa aklına annesi bacisi gelen erkek cok.
"Hic olmadi paralı ilişkiye gitmiştir" diyorsunuz da onu oyle herkesin midesi almaz.

Hic boyle biri ile karsilasmadiklari icin boyle yorumlar yapiyorlar bence. Valla bugun benim karsima bu kalitede, bu terbiyede bir tip ciksin, hic dusunmeden birlikte olurum. Cinsellikmis, deneyimsizlikmis, hikaye bunlar. Bana kaliteden bahsedin.

Adam evlilik düşünmediyse bu yaşa kadar o sebeple kimseyi hayatına almak istememiş olabilir. Karşısına etkilecek biri çıkmamıştır. Şimdi de geçmişi olmayan birini istiyordur. Böyle birini nasıl ve nereden bulur bilemem. Sevgili yapmak, nişan atmak kötü değil. Sizin gururunuzu kıracak bir şey dememiş ki. Saygı duyun istediğine.

Benim cevremde de var. Hic sevgilisi olmamis 30 yasinda olanlar. Hatta bir tanesine hep derim " kiz kardesim olsa gozum kapali veririm " diye. Adamin 10 sevgilisi olur, hep kullanip atar, yuregi bes para etmez biridir. Kimisi az olsun oz olsun der. Sevgilisi olup daha sonra baskasiyla evlenen biri iyi biri demek yanlis olur. Birde o eski sevgiliye sormak lazim o adam gercekten iyi mi ? Kimisinin yildizi yuksek olur, kismeti acik olur, kimisinin de kapali. Hatta bir kiz vardi is yerinde 37 yasinda hic sevgilisi olmamis. Kiz sorunlu mu hayir.. Sadece annesi babasi hastaydi, onlara bakmaktan kiz gelecegini kuramadi. Ben 32 yasinda nisanlandim. 20 yasindaki nisanli kiza sorsan bana evde kalmis, sorunlu kiz der :KK54: Halbuki 32 yil boyunca yedim, ictim, gezdim, tozdum, okudum, isimi buldum gelecegimi hazirladim, evlilik istemedim :spor: Esime de hep derim meger ben swni beklemisim diye:süslü: Kimisinin tek hayali evlilik oluyor, okumuyor 20 sinde evleniyor, kimisi okuyor, isini buluyor parasini biriktiriyor, gelecegini hazirliyor ve evleniyor. Herkesin siralamasi farkli. Hic sevgili olmamasi da kismet meselesi. Pazardan meyve alir gibi parasini verip alinacak birsey degil bu. İnsanlari tanimadan sorunlu, uzak dur diye asla diyemem onlarin vebaline giremem, bu gunahi ustlenemem. Bu yuzden hemen kestirip atmamak lazim tanimak lazim. Tabi bu benim dusuncem..

Korkunc
Ya cok dindardir -ki sanmam- ya cok cirkin, ya cok saf ve ya da cok aileci, ya da gercek bir yalanci. her ihtimal benim icin ayri korkunc
30 yasinda hic flortu olmamis bi adam problemlidir arkadaşlar bakin bunun kaliteyle efendilikle falan alakasi yok
Bakin sevgililik nisanlilik demiyoruz arkadaslar flort diyoruz. Adamin kimseye içi uçmamiş uzaktan uzaga bakişmamiş bile
Kaldi ki soyle bir gercek var bu erkekleri biz yontuyoruz bi ilişkide. Bi kadina oyle davranilmaz, corba oyle höpürdetilmez, cicek almak onemlidir, yok surpriz soyledir gibi gibi seyleri bi erkek iliskinin icindeyken ya o kadjndan ogreniyor ya da iliskinin geregi olarak cevreden duyuyor sunu yap bunu yap diye
Yahu 30 yasinda hic yontulmamiş bir adam, ay ne bileyim ben direkt kacardim

Son düzenleme:
Bence normal. Boyle insanlar var, ayrica soyledigi cumleden hislerini ve tum gecmisini cikaramayiz. Evlilik kismet belli bir yastan sonra onu anlayacak biri cikmamis olabilir ama ilk genclik yillarinda kendi istedigi gibi hayat surmus olabilir. Burdaki kesin yargilari bosverin cok uclarda yorumlar var bende tecrube olayina inanmiyorum gereksiz yuk ve zihin yorgunlugu bana gore

Hiç flört etmemek bana sosyal problemli bir insan olabileceğini düşündürdü açıkçası.

Back
X