hiç flörtü olmamış

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?

neden olmamış?
istemişte mi olmamış?
nedenini bilmiyorum.görücü gittiği kızlar olmuş beğendiği kızlar olmuş ama flört evresi olmamış. olmadığı da belli oluyor :) tipi güzel kalbi güzel işi güzel konuşması kültürü de güzel görünüyor bilemedim ki.muhafazakar gibi belki ondandır. istedim nasip olmadı diyor.çok yoğun çalışıyor işe mi adamış kendini netmiş bilmem.

36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
Sevgilisi, ilişkisi olmamasini anlarim ama flört de mi olmamış hiç?

Hani dini hassasiyeti vardir, kadinlara karsi mesafelidir, sadece evlilik niyeti vardir ve öneriler aklina yatmamistir, bugune kadar da sevgilisi olmamıştır , bunu anlarim ama oyle biri degilse bana değişik geldi.. Bi flört, bi girişim (tanışma, muhabbet vs) olmamasi tuhaf.. Ustelik 36 yasinda bi erkek..

Ben kaçarım.

Hani dini hassasiyeti vardir, kadinlara karsi mesafelidir, sadece evlilik niyeti vardir ve öneriler aklina yatmamistir, bugune kadar da sevgilisi olmamıştır , bunu anlarim ama oyle biri degilse bana değişik geldi.. Bi flört, bi girişim (tanışma, muhabbet vs) olmamasi tuhaf.. Ustelik 36 yasinda bi erkek..
dini hassasiyet olabilir aklıma bu geliyor.başka bir sebep düşünmek istemiyorum belki de

Olmamasi tuhaf tabi.
Sen yinede ön yargısız ama bir o kadar da temkinli olarak tanımaya çalış. Yani kalbini cok kaptirmadan. Çünkü belli ki seninde gönlün var :)

Back
X