Hiç Flörtüm Olmadı :((( Tavsiyelerinize ihtiyacım var

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
merhaba arkadaşlar, ben 25 yaşındayım ve de yaklaşık 1 senedir bir işyerinde çalışıyorum. sorun şu ki ben üniversitede oldukça çekingendim ve de kendime pek bakmıyordum, sosyal ortamım fazla arkadaşım yoktu ve kendimi derslerime verdim. devamlı ders çalıştım, ailem orta halliydi ve açıkçası sene kaybetmeden bitirmek istiyorum ve bitirdim de. bitirdikten sonra da iyi sayılabilen bir işe girdim.

ama işte benim de derdim bu: dersti şuydu buydu derken kafamı kitaptan kaldırmadım zaten hep bakımsızdım dikkat çekmiyodum. bu canımı çok sıkıyo artık ben de erkek arkadaşım olsun istiyorum, bu sevgiyi tatmak istiyorum. iş hayatına girdim gireli de kendime dikkat etmeye başladım, makyaj yapıyorum güzel giyiniyorum vs. erkeklerin dikkatini çekmeye başladım artık, ilgileniyorlar ama ben kadın-erkek ilişkilerinde o kadar tecrübesizim ve çekingenim ki, sevgili boyutuna ulaşmıyor bir türlü. benimle ilgileniyorlar ama bir süre sonra tavsıyo ilgileri. ben o kadar utanıyorum ki devamlı karşıdan bekliyorum adımları, sanki ben sinemaya kafeye vb. davet edersem aşağılık bir pozisyona düşermişim gibi geliyo... aslan burcuyum ve o kadar gururluyum ki, offffff :((((((((

bakın en son ne oldu: 1 ay kadar önce bir banka kuyruğunda bir çocukla tanıştım. havadan sudan muhabbet ettik, sonra ortak tanıdıklarımız filan oldugunu farkettik. toplam 10 dakika falan muhabbet etmişizdir. sonra numaralarızı verdik birbirimize. o günde sonra bana arada mesaj attı, mesajları iltifat içeriyodu. ben de yanıtlıyodum mesajları. 2-3 defa da aradı beni tel.de konuştuk, bir haftasonu ayarlayalım da görüşelim dedi. ama haftasonu benim bazı işlerim oldu görüşemedik. işte 1.5 hafta filan oldu en son konuştuğumuz zamandan beri :(( yarın da haftasonu geldi çattı. ne aradı ne mesaj attı, belki ben atabilirim ama utanıyorum yaa :((( sizce napmalıyım, aramasını mı bekleyeyim?

bu arada illa sevgilim olsun diye de bakmıyorum, normal arkadaş olsa bile kardır benim için. bu şehirde yalnızlık çekiyorum açıkçası, arkadaş edinmek istiyorum bir yandan. haaa bakmısın çok iyi anlaşmışız, sevgili olsa da birşey demem :)) şaka biryana arkadaşlar,
napmalıyım? ya bu çocuğun ilgisini de tavsatmak istemiyorum yaaaa :(((

e sende mj at canım yarın neyapıyorsun bi pşlanın var mı de? ya da geçen haftaki randevu teklifin hala geçerlimi de? ne var bunda canım arkadassınız sonuçta sadece kız arkadasına mj atıyormuş gibi düşün... ama en büyük tavsiyem toplu yerlerde görüş tenha köşelerde buluşup görüşme... ben olsam yanlış anlama ama kuyrukta biriyle tanışmam hadi tanıştım numaramı vermem..he bu doğrumudur doğru degilmidir beni ilgilendirmez ama ben güvenmediğim için yapmazdım canım ama illede görüşmek istiyorsan dediğim gibi bir mj atabilirsin bunda bişey yok

canım meraba bende aslan burcuyum biliyormusun :) yazdıklarını okudum anladıgım kadarıyla sen kendini sürekli derslerine verdigin için uyumsuzluk yaşıyorsun aslında biraz çevrenle biliyormusun benim de hiç arkadaşım yok aslında dönem öyle bir dönemki en iyisi diye düşünüyorum tabi insan arıyor konuşacagı dertleşecegi birilerini ama güven çok zor oluyo bunu arkadaşlık konusunda diyorum gelelim sevgili konusuna :) benm su anda hayatmda biri var ve 13 aydır beraberiz mutluyum huzurluyum çok güveniyorum ona allahıma şükürler olsun ki aslan burcu ah ah bu burcumuzu çok garibiz ve hep lider olmak isteriz herşeyi karşı traftan bekleriz ama öyle olmuyor canım olmuyor eger kendinden ödün vermessen birazda olsa yapayalnız kalıyorsun hayatımdaki insanla ben tanışmak istedim biliyormusun ben ekledim konuştum hiçde utanılacak birşey degildi hiç inan ki şimdi konusuruz öyle güler bana beni tavladın der su bu eger sen kendinden ödün vermessen malesef çok zor oluyor birde acele etme bakalım insanları karşındakileri iyi tanıman lazım insan kılıgında dolaşan birsürü kişi var sonra sende üzülürüsün be canım bi çocuktan bahsetmiştin oda belki ilk dediginde görüşmediginiz için cekinmiş veya senin istemedigini düşünmüş olabilir bu konuyu açmadan bir mesaj at derim ben veya ra bakalım bir neler olacak belki oda senini gibi cesaret edmiyordur..

bence de bi msjdan bişey çıkmaz.hem ödün vermek olarak da görmüyorum ben onu.illa sevgili olacak değilsin ki.hem belki de o görüşme teklif ettiğinde sen işin sebebiyle de olsa reddettiğin için senden bi adım bekliyordur.ama ben olsam msj atardım.ama arkadaşın da yazdığı gibi kalabalık yerlerde buluş.iyi şanslar :)

Bence mesaj atmalısın
Ben sürekli mesaj atsam karşıda ki kişi bana ben atmadan atmazsa kendimi kötü hissederim şahsen
Senin çekindiğini filan tahmin etmez, istemiyor diye düşünür
Bir mesaj çek hadi teklifin hala geçerli mi de.:24:
Gidin bir cafede oturun zaten zamanla olacaksa olur

canım bende katılıyorum kızlara bi msj at birşey olmaz bak bakalım ne diyo bizede haber ver merak ederiz :)

biraz amiyane ama hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır. Sen onda o sende bir şeyler hissetmeseniz tel no vermezdiniz.

Kusura bakma ama nasıl bir cesaretle banka kuyruğundaki bir erkeğe 10 dk içerisinde telefon numaranı verdin hayretler içerisindeyim.
Ne kadar ortak tanıdığım olsa da ilk defa tanıştığım bir erkeğe telefon numaramı asla vermem. Zaten o erkek de çok kolay bir kız olduğunu düşünür. Sen bu olayları bilmediğin için bence yanlış yapmışsın numaranı vermekle. Bence mesaj falan yazma derim tanımadığın bir adam sonuçta.

hmm.. Hersey guzel. Kendinize bakmaya baslamissiniz, dikkat cektiginizi fark etmissiniz, iletisime gecebiliyorsunuz.. Super.
Sizinde hosunuza giden ve sizinle bariz bi sekilde ilgilenen birinin ilgisine cevap vermekten cekinmeyin derim. Mesela bu bankada tanistiginiz kisi sizinle ilgilendigini belli etmis. Belki haftasonu gorusmemenizi bi bahane olarak algilayip, ilgisine tepkisiz kaldiginizi dusunup geri cekilmistir. eger onu yakindan tanimak isterseniz sizin bir merhaba mesajiniz hicte abes kacmaz.

Kusura bakma ama nasıl bir cesaretle banka kuyruğundaki bir erkeğe 10 dk içerisinde telefon numaranı verdin hayretler içerisindeyim.
Ne kadar ortak tanıdığım olsa da ilk defa tanıştığım bir erkeğe telefon numaramı asla vermem. Zaten o erkek de çok kolay bir kız olduğunu düşünür. Sen bu olayları bilmediğin için bence yanlış yapmışsın numaranı vermekle. Bence mesaj falan yazma derim tanımadığın bir adam sonuçta.

benim bi arkadasta boyle banka kuyrugunda tanistigi biriyle gorusup sevgili olmustu. 1.5 sene ciktilar..

benim bi arkadasta boyle banka kuyrugunda tanistigi biriyle gorusup sevgili olmustu. 1.5 sene ciktilar..

Ben nedense böyle 10 dk içerisinde benden telefon numaramı isteyen bir erkeğe güvenemem ve veremem. Her kıza da aynı şekilde yaklaştığını düşünürüm açıkcası.

Ben de mesaj atmalisin diyorum. Ben de aslan burcuyum ayrica, 23 yasindayim, ve benim de hic sevgilim olmadi :D
Bu tur adimlarin sadece sosyallik oldugunu, gurur meselesinin bununla bir alakasi olmadigini dusunuyorum.
Ne yaptigindan lutfen haberdar et. Merak ederiz :)

arkadaşım ille görüşücem diyorsan gittiğin yerin tarifini mekanın adını vesaire yakın arkadaşlarından birine yolla ve kalabalık bir yerde buluş..
anlamıyorum hangi akla hizmet tanımadığın biriyle bu şekilde görüşme imkanı arıyorsun hiç mi haber okumuyorsun neler neler duyuyoruz?
Allah aşkına paranoyaklık etmek tarzım değildir belkide dünyanın en iyi insanıdır ama bu insan hayatı riske atılacak birşey mi tartışılır yanii

Ben nedense böyle 10 dk içerisinde benden telefon numaramı isteyen bir erkeğe güvenemem ve veremem. Her kıza da aynı şekilde yaklaştığını düşünürüm açıkcası.

evet bende ama oluyor..
insanlar bi sekilde bi yerlerde tanisiyor.
o zaman universitede ogretmenine asik olup evlenen kadinda kocasina meslegini mi biraktirsin yine bi ogrencisine asik olur diye? cafede, barda, hastanede, konserve vs vs tanisanlar.. herkes kotu diye bisey yok ama tabi sonuclar iyi olacak diye birsey de yok. benim bu sekilde tanisip cikan arkadasim 1.5 sene sonra ayrildi, ve ayrildiktan 2 hafta sonra baska bi adamla cikmaya basladi.. kizmi capkindi oglan mi anlamadim ki ((=

tabi bankalarda sıralar bu kadar olursa millet sevgili olur çoluk çocuğa da karışır.:1:mesaj atmalısın tabi.bu seni gurursuz yapmaz.biraz girişken ol.e biraz da romantik komediler izleyebilirsin şu aralar.en azında hem onlara özenir hem de biraz rahatlarsın diye düşünüyorum.bakalım neler olacak gelişmeleri yaz.:3:

Tabi sen mesaj at,güzel bir epilasyon yaptır,saçlarına bir fön çektir,güzel giyin ama bunları onun için değil,kendine güven gelsin diye yap:)

Back
X