Konu başlığında belirttiğim gibi nerdeyse yüzümde 3-4 aydır 3-4 tane kırmızı kabartı şeklinde sivilce izi gbi bişeyler var içinde yağ yok ama yolsam kanayacak gibi duruyor arkadaslar sizde böyle bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl geçirdiniz cevaplarsanız çok sevinirim...
aynı sorun bir kaç ay önce bendede oldu.doktora gittiğimde bakterilerden kaynaklı olduğunu söyledi ilaç verdi kullandım geçmişti ama tekrardan ufak ufak başladılar.
bu ara stresli bir dönemde misin? belki de bu yüzden oluyodur bunlar
Merhaba,bende şimdi aynı şeyi söyleyecektim Aslında dediğim gibi benim yüzüm çok güzeldi bir ara psikolojim darmaduman oldu o zaman başladı bu durum ve hala devam ediyor gerçi bu sıralar mutluyum ve yaptığım işlemler sayesinde düzeldiler.Bana da doktorum öyle demişti verdiği ilaçlar bir işe yaramayınca bende kendim çözmeye çalışıyorum.
aynı sorun bir kaç ay önce bendede oldu.doktora gittiğimde bakterilerden kaynaklı olduğunu söyledi ilaç verdi kullandım geçmişti ama tekrardan ufak ufak başladılar.
bu ara stresli bir dönemde misin? belki de bu yüzden oluyodur bunlar
Aynı durum bende de var.bunun için birçok akne jeli kullandım ama bi sonuç alamadım.kafasına göre yok oluyolar,bi anda tekrar kıpkırımızı çıkıyolar çözümü varsa bi yazıverin hele
ben 1,5-2 yıldır sebamed clear face kompakt sabun kullanıyorum ve memnunum. Ama asla 2 haftada pürüzsüz yapıyor şöyle böyle diyemem çünkü zaten cildimizi kısa sürede düzelten şeylerin ne kadar sağlıklı olduğunu düşünsenize. Bu cildi temizliyor yumuşacık yapıyor ama farkı anlamanız için 1 ay geçmesi gerekiyor ve düzenli kullandığınızda inanın bana farkı ciddi ölçüde görüceksiniz sivilceler zaten gidiyor sıfıra çok yakın oluyor ama bende sivilce izi olmadığı için izlere etkisini bilmiyorum. Gratis watsons gibi yerlere gidip oradaki bayanlara danışırsanız yardımcı olacaklardır ama onlara güvenemem derseniz gül suyu (rosense iyi diyorlar) çok iyi bir tonik olmasının yanı sıra izlere ve lekelerede çok iyi geliyormuş birde bence en önemlisi bol bol su içmek hem izler hem sivilceler için 8 su bardağı her gün umarım faydalı olmuşumdur:))