- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
emin ol başkalarına da aynı şeyleri yazıyordurTwitterdan biri takip etti beni bende onu ettim neyse bi zaman sonra mesaj attı bana biraz konuştuk ama hemen arkadaş olmak yerine aşk olaylarına girdi gibi oldu yani tivit attımm bitane mesela kim sana baktı kıskanırım sen kıskanılmıycak birimisin. Seni tanımayı herşeyden çok istiyorum falan dedi. Ben hiç umursamadım atıyor kısa kısa soğuk cevaplar veriyouö çünkü görmedim yani nasıl ciddiye alıyım oda yüzyüze görmedi sonucta iste sürekli aklımdasın falan diyo. Ödevlerm projlerim var dedim takmadım tamam beklicem seni dedi atmadım sonra yine mesaj attı görmedgn birine bunları hissedemezsin dedim kaç kişiyi takip ediyosun diğer kızlarada böylesindir diyorum hayır değilim sen bana mutluluk veriyosunseni pozitif enerjni hissediyorum falan diyor bende gerçekçi gelmiyo bana dedim kırıldım vs dedi napmalıyım?
Ne mi yapmalısın?Ödevlerine çalışıp,elin ne idüğü belirsiz insanlarının safsatalarına inanmamalı,biri mesaj attığında yanıt vermemeli,hele ki aşk denilen o ulvi duyguyu ağzına pelesent yapan bu kroyu engellemelisin.Twitterdan biri takip etti beni bende onu ettim neyse bi zaman sonra mesaj attı bana biraz konuştuk ama hemen arkadaş olmak yerine aşk olaylarına girdi gibi oldu yani tivit attımm bitane mesela kim sana baktı kıskanırım sen kıskanılmıycak birimisin. Seni tanımayı herşeyden çok istiyorum falan dedi. Ben hiç umursamadım atıyor kısa kısa soğuk cevaplar veriyouö çünkü görmedim yani nasıl ciddiye alıyım oda yüzyüze görmedi sonucta iste sürekli aklımdasın falan diyo. Ödevlerm projlerim var dedim takmadım tamam beklicem seni dedi atmadım sonra yine mesaj attı görmedgn birine bunları hissedemezsin dedim kaç kişiyi takip ediyosun diğer kızlarada böylesindir diyorum hayır değilim sen bana mutluluk veriyosunseni pozitif enerjni hissediyorum falan diyor bende gerçekçi gelmiyo bana dedim kırıldım vs dedi napmalıyım?
Zaten güvenip bişey yaşamayı düşünmüyordum ama neden böylr dedinizsakın güvenme hiç bir şey yaşama çok tehlikeli birisi bence
Zaten karşılık vermedim niye sazan olayımAyni mesaji yüzlerce kisiye yaziyordur kopyala yapıştır yapip, kim oltaya gelirse... yani bu durumda siz sazan oluyorsunuz birazcik.
Zaten karşılık vermedim niye sazan olayım
Zaten güvenip bişey yaşamayı düşünmüyordum ama neden böylr dediniz
sakın güvenme hiç bir şey yaşama çok tehlikeli birisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?