- Konu Sahibi ulbersarles
-
Haha bunu sen mi diyosun:)) gormedigin adama tavuklari pisirmisemi yollamissin yaaa:)) daha nolsun:)Burada nedense herkes, karsisindakinin yuzunu gormedigi icin kirici ve hesap sorucu sekilde konusmayi cok seviyor belli.
Ahahaha isler cok karisti ya vallahi, espri amaclao gondermistim muzigi de halbuki. Insan gider baska bisey yollar ama demi?? O degilde dinlerken psikolojileri bozulmamistir insallah cunku engeli bastilar direk ahahahahTavukları pisirmisem'e kadar Italyan rüyası olarak okudum,tavuktan sonra Kahtalı Mıçe'ye döndü iş
Bence sen bu çocuğa aşıksın erkek arkadaşın olmasa bi konuş derdimm.baksana muge anlı gibi iz sürüp herşeyi bulmuşsun varligindan haberi olmaliydi:)))Alaka yok iste sadece o an ne yazsam acaba diye dusunurken, hicbisey yazmayip telefonumdaki herhangi bir sarkiyi atayim dedim. Telefonda da dilberay varmis napalim
Doktor da ilac verip yollacak en fazla, bunu istemiyorum ben de
Haliya yapiştim kahkaha atiyorum şuan
Dogru diyorsun, ben zaten yaptigimdan utaniyorum hos seyler degil, kabul edilir seyler hic degil. Ben buraya yargilanmak icin degil arkadaslar benim boyle bir takintim var ben bunu aşamiyorum varsa fikriniz buyrun yazin diye geldim. Yorum icin cok saolun :))Erkek arkadaşınız sizin yaptığınızı yapsa ne düşünürdünüz?
Bir kıza takıntılı olsa, resimlerine baksa, İtalya daki evini, işini, akrabalarını bulsa?
Bu Arada rahatsız edici bunların hepsi. Biri gıyabımda Bunları yapıyorsa korkutucu bulurum.
Sağlıklı ruh hali değil...
AmiiinnAllah hiç aglatmasin heppp güldürsün hepimizii
Valla şöyle yapalim isterseniz, numarasini vereyim arkadaslar guzel sarkilar atsinlar onlaraE ama böyle de elin italyanlarına karşı bizi mahçup ediyon o zaman şarkı seçimlerini düzelt nolur
Dogru diyorsun, ben zaten yaptigimdan utaniyorum hos seyler degil, kabul edilir seyler hic degil. Ben buraya yargilanmak icin degil arkadaslar benim boyle bir takintim var ben bunu aşamiyorum varsa fikriniz buyrun yazin diye geldim. Yorum icin cok saolun :))
Burada yanlis su, ben italyan erkek(lerini) stalklamiyorum, ben 1 tane erkek stalkladim o da dibine kadar. Ama işin sakasi bi yana yaptigim da hic dogru degildi.Bir kiz dusun 4 senedir bir italyan erkegini elinde tutabiliyor. Bir kadin dusun milyonlarca km uzakta kendi kendine gelin guvey olmus.herseyi gectim adama atilmasi gereken en son sarkiyi atmissin. Simdi kizla arandaki farklara bak ondan sonra italyan erkeklerini stalkla bence
Artik son care psikologa gitmek sanirim, psikologunda psikolojisini bozmam ins.Psikoloğa gidin, terapi alın.
Başka nasıl aşılır yada buradan yazılan bir şey size nasıl yardımcı olur bilemedim...
Sizi cok iyi anliyorum ayni seyleri ben de uzun zamandir yasiyorum, erkek arkadasim yanimdayken kesinlikle o cocugun varligi bile aklima gelmiyor.Bi benzeri falan bana da olmuştu ama ne benim sevgilim vardi ne karsimdaki cocugun
Universite 2de falandim o zamanlar, Youtube’da kesfetmistim sarki soyluyordu amator videolar paylasiyordu almanyada yasayan bir turktu
Noldu bilmiyorum ben cocuga baya baya vuruldum cok sacmaydi ama
Sabah gozumu aciyorum dinliyorum aksam kapatiyorum dinliyorum cocugu gorunce sesini duyunca icim bir garip oluyordu gercekten canli kanli karsimda olan birine hissetsem bunlari kesin aşk derdim
Aylar gecti benim heves de bitti
Olur yani boyle seyler genclik hatasi
Artik son care psikologa gitmek sanirim, psikologunda psikolojisini bozmam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?