Hic gormedigim bir italyan erkegine taktim kafayi.

Son cümleye kadar gayet ciddiye almistim oysa ki ...
Ne var canim cok begenmis olabilir ve heyecan ariyor olabilirsin, stalklamaktan zarar gelmez Insanlari Dilberayla taciz etmedigin sürece
umarim ayni kisiden bahsetmiyoruzdur ben Italya da Tatildeyken bir Ayakkabicida calisan cocugu cok begendigim icin sacma sapan ayakkabiya dünya para verdim biraz da sohbet etmistim sonra Instagramdan buldum sevgilisi var 2012'den beri beraberler galiba ögrenince birakmistim stalklamayi

Erkek arkadaşınız sizin yaptığınızı yapsa ne düşünürdünüz?
Bir kıza takıntılı olsa, resimlerine baksa, İtalya daki evini, işini, akrabalarını bulsa?
Bu Arada rahatsız edici bunların hepsi. Biri gıyabımda Bunları yapıyorsa korkutucu bulurum.
Sağlıklı ruh hali değil...

Tavukları pisirmisem'e kadar Italyan rüyası olarak okudum,tavuktan sonra Kahtalı Mıçe'ye döndü iş
Ahahaha isler cok karisti ya vallahi, espri amaclao gondermistim muzigi de halbuki. Insan gider baska bisey yollar ama demi?? O degilde dinlerken psikolojileri bozulmamistir insallah cunku engeli bastilar direk ahahahah

Alaka yok iste sadece o an ne yazsam acaba diye dusunurken, hicbisey yazmayip telefonumdaki herhangi bir sarkiyi atayim dedim. Telefonda da dilberay varmis napalim
Bence sen bu çocuğa aşıksın erkek arkadaşın olmasa bi konuş derdimm.baksana muge anlı gibi iz sürüp herşeyi bulmuşsun varligindan haberi olmaliydi:)))

Demek ki sanal alemde herkesi eklememek ne kadar doğru ordan bile göz koyuluyormuş pesssss!bu takıntı hastalıklı bir durumda yardım Alman olumlu olabilir

Dogru diyorsun, ben zaten yaptigimdan utaniyorum hos seyler degil, kabul edilir seyler hic degil. Ben buraya yargilanmak icin degil arkadaslar benim boyle bir takintim var ben bunu aşamiyorum varsa fikriniz buyrun yazin diye geldim. Yorum icin cok saolun :))

herşey mümkün olmaz diye bişe yok bu hayatta

belki yollarınız bi şekilde kesişir dicektimki

tavukları pişirmişemle mıçırmışsın olayı olacağı varsa da olmaz bu iş

Bi benzeri falan bana da olmuştu ama ne benim sevgilim vardi ne karsimdaki cocugun
Universite 2de falandim o zamanlar, Youtube’da kesfetmistim sarki soyluyordu amator videolar paylasiyordu almanyada yasayan bir turktu
Noldu bilmiyorum ben cocuga baya baya vuruldum cok sacmaydi ama
Sabah gozumu aciyorum dinliyorum aksam kapatiyorum dinliyorum cocugu gorunce sesini duyunca icim bir garip oluyordu gercekten canli kanli karsimda olan birine hissetsem bunlari kesin aşk derdim
Aylar gecti benim heves de bitti
Olur yani boyle seyler genclik hatasi

Bir kiz dusun 4 senedir bir italyan erkegini elinde tutabiliyor. Bir kadin dusun milyonlarca km uzakta kendi kendine gelin guvey olmus.herseyi gectim adama atilmasi gereken en son sarkiyi atmissin. Simdi kizla arandaki farklara bak ondan sonra italyan erkeklerini stalkla bence

Psikoloğa gidin, terapi alın.
Başka nasıl aşılır yada buradan yazılan bir şey size nasıl yardımcı olur bilemedim...

Burada yanlis su, ben italyan erkek(lerini) stalklamiyorum, ben 1 tane erkek stalkladim o da dibine kadar. Ama işin sakasi bi yana yaptigim da hic dogru degildi.

Sizi cok iyi anliyorum ayni seyleri ben de uzun zamandir yasiyorum, erkek arkadasim yanimdayken kesinlikle o cocugun varligi bile aklima gelmiyor.

Olabilir ya çok dert etme bence,
Bende İtalyan aşığı bir kadınım ama ben kadın-erkek ayırt etmeksizin seviyorum İtalyanları
Sonuç İtalyan araba aldım Türkiye de piyasası yok 2 aydır elimde kaldı satılmıyor....
Saçma bir bağlantı oldu ama olsun konu da pek ciddi değildi sanırım

Artik son care psikologa gitmek sanirim, psikologunda psikolojisini bozmam ins.

Heves diyeceğim de o kısmı geçeli çok olmuş.
Dua et çocuğun başına bir iş gelmesin.
İnterpol bir manyak var burada takmış kafayı adama, katili midir nedir diye alır falan. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…