Hic gormedigim bir italyan erkegine taktim kafayi.

Ahahah ben de italyan arabalari cok severim bu arada, yorumunuz icin tesekkurlerrr.

Heves diyeceğim de o kısmı geçeli çok olmuş.
Dua et çocuğun başına bir iş gelmesin.
İnterpol bir manyak var burada takmış kafayı adama, katili midir nedir diye alır falan. :))
Ya zaten bu kafayla gidersem yakinda fbi da işe baslayacagim. Ahh ahhhh

Yok kuzum ayni kisiden bahsetmiyoruz. Benim bahsettigim cocugun mobilya restorasyon dukkani var babasiyla isletiyorlar, annesi de dikis nakis islerine bakiyor. Cocuk bir nevi marangoz gibi birsey, ama universitede mimarlık okumus.

Yok kuzum ayni kisiden bahsetmiyoruz. Benim bahsettigim cocugun mobilya restorasyon dukkani var babasiyla isletiyorlar, annesi de dikis nakis islerine bakiyor. Cocuk bir nevi marangoz gibi birsey, ama universitede mimarlık okumus.
Mimarlık okuyup marangoz gibi birşey olduysa Dilber Ay dinleyip buharlaşmış olabilir.

Mimarlık okuyup marangoz gibi birşey olduysa Dilber Ay dinleyip buharlaşmış olabilir.
Ya cok tuhaf demi? Adamlar mimarlik okuyup marangoz oluyor vaay bee, belkide hosuna gitmistir arada bir dinliyordur, ne guzel sarkiymis ulen bu diyordur ama sözlerini de bir bilse garibimmm.

Bi sanatçıyı beğenmek gibi bşy seninkisi.
Ciddi cevap veriyorum. Kafana takma yoksa hastalıklı bir hal alır.
Aynen katiliyorum, hayranlik duyuyorum bence ben, ama bunu dizginlemek, kontrol etmek onemli. Yoksa sacma sapan yollara gidecekkk mevzu.

Ben de konuyu şaka amaçlı açtığınızı anladığım için geyik yapıyorum zaten
Yok yemin ediyorum ki konuyu gercekten yasadim, yasiyorum hala daha. Isterseniz bu kisinin facebook profil linkini atarim hersey orada da acikca yaziyor.

Valla konu beni gülümsetti sagol:) ama ben italyan arkadasi çok merak ettim çok mu yakisikli çok mu sempatik nasil bisey

rüyalarımda bile bu kadar saçmaladığımı hatırlamıyorum bunu bide yaşayanlar var... rüyamda bile dilberayın parçasını bi başkasına armağan etmedim hele italyan birine hiççç adam ne bilsin senin tavuğunu pişirmeni hacıyı camiye yollamanı adama normal parça gelmiştir o

Çok komik ya tavukları pişirmişem kendi piskolojin bozuk diye onlarınkini niye bozuyorsun yazık değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…