- 22 Ocak 2016
- 60
- 33
- 18
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Ahahah ben de italyan arabalari cok severim bu arada, yorumunuz icin tesekkurlerrr.Olabilir ya çok dert etme bence,
Bende İtalyan aşığı bir kadınım ama ben kadın-erkek ayırt etmeksizin seviyorum İtalyanları
Sonuç İtalyan araba aldım Türkiye de piyasası yok 2 aydır elimde kaldı satılmıyor....
Saçma bir bağlantı oldu ama olsun konu da pek ciddi değildi sanırım
Ya zaten bu kafayla gidersem yakinda fbi da işe baslayacagim. Ahh ahhhhHeves diyeceğim de o kısmı geçeli çok olmuş.
Dua et çocuğun başına bir iş gelmesin.
İnterpol bir manyak var burada takmış kafayı adama, katili midir nedir diye alır falan. :))
Yok kuzum ayni kisiden bahsetmiyoruz. Benim bahsettigim cocugun mobilya restorasyon dukkani var babasiyla isletiyorlar, annesi de dikis nakis islerine bakiyor. Cocuk bir nevi marangoz gibi birsey, ama universitede mimarlık okumus.Son cümleye kadar gayet ciddiye almistim oysa ki ...
Ne var canim cok begenmis olabilir ve heyecan ariyor olabilirsin, stalklamaktan zarar gelmez Insanlari Dilberayla taciz etmedigin sürece
umarim ayni kisiden bahsetmiyoruzdur ben Italya da Tatildeyken bir Ayakkabicida calisan cocugu cok begendigim icin sacma sapan ayakkabiya dünya para verdim biraz da sohbet etmistimsonra Instagramdan buldum sevgilisi var 2012'den beri beraberler galiba ögrenince birakmistim stalklamayi
Valla en basta uyarmistim, konu uzun olabilir diye. Keske okumasaydiniz :/Vaktine mi üzüleyim okurken Yorulan gözlerime mi
Mimarlık okuyup marangoz gibi birşey olduysa Dilber Ay dinleyip buharlaşmış olabilir.Yok kuzum ayni kisiden bahsetmiyoruz. Benim bahsettigim cocugun mobilya restorasyon dukkani var babasiyla isletiyorlar, annesi de dikis nakis islerine bakiyor. Cocuk bir nevi marangoz gibi birsey, ama universitede mimarlık okumus.
Bi sanatçıyı beğenmek gibi bşy seninkisi.Valla en basta uyarmistim, konu uzun olabilir diye. Keske okumasaydiniz :/
Not: kotu amacli yazmadim
Ya cok tuhaf demi? Adamlar mimarlik okuyup marangoz oluyor vaay bee, belkide hosuna gitmistir arada bir dinliyordur, ne guzel sarkiymis ulen bu diyordur ama sözlerini de bir bilse garibimmm.Mimarlık okuyup marangoz gibi birşey olduysa Dilber Ay dinleyip buharlaşmış olabilir.
Aynen katiliyorum, hayranlik duyuyorum bence ben, ama bunu dizginlemek, kontrol etmek onemli. Yoksa sacma sapan yollara gidecekkk mevzu.Bi sanatçıyı beğenmek gibi bşy seninkisi.
Ciddi cevap veriyorum. Kafana takma yoksa hastalıklı bir hal alır.
Evet biz Mi̇marlar tuhafızdır övünmek gibi olmasın amaYa cok tuhaf demi? Adamlar mimarlik okuyup marangoz oluyor vaay bee, belkide hosuna gitmistir arada bir dinliyordur, ne guzel sarkiymis ulen bu diyordur ama sözlerini de bir bilse garibimmm.
Ya ben bu konuyu acarken canim biraz sikkindi, simdi herkesi guldurdugum icin ben de mutlu oldum ahahaha
Aaa mimar misiniz? superr.Evet biz Mi̇marlar tuhafızdır övünmek gibi olmasın ama
Ben de konuyu şaka amaçlı açtığınızı anladığım için geyik yapıyorum zatenYa ben bu konuyu acarken canim biraz sikkindi, simdi herkesi guldurdugum icin ben de mutlu oldum ahahaha
Marangoz gibi bişey değilim amaAaa mimar misiniz? superr.
Yok yemin ediyorum ki konuyu gercekten yasadim, yasiyorum hala daha. Isterseniz bu kisinin facebook profil linkini atarim hersey orada da acikca yaziyor.Ben de konuyu şaka amaçlı açtığınızı anladığım için geyik yapıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?