Hic gormedigim bir italyan erkegine taktim kafayi.

Sen ileride illaki aldatırsın sevgilini eşini gibi geliyor. Valla sevgilimize eşimize sahip çıkalım kızlar daha neler okyacağız böyle
O değilde tavukları pişirmişem nedir
Zeki insanlarmış ki silmişler şükür..

Ahahahahhahah

Dilber Ay in muzigi de hos degil ki, esprini sadece biz anlayabiliriz. Keske Tarkan yollasaydin gideri vardi.

Resme gelince ben de isterim.

Konuya yorum yapacak olursam simdiki erkek arkadasini hic tanimadigi bir kiz stalklasa hosuna gider miydi. Evet ya da hayir.

Ikinizin de sevgilisi olmasa yine bir derece kabul edilebilirdi ama su an disaridan bakanlar icin hos bir goruntu birakmiyorsun.

Haklisiniz ben zaten gercekten mutlu degilim boyle olmaktan, unutmak ve birdaha onun resimlerine bakmak istemiyorum.

Bu arada size mesaj gonderemiyorum, fotografi atamadim bi turlu

Bir psikologla görüş. İnternette benzer şeyleri araştırıp, bir rahatsızlık mı bak. Çünkü ağır bir şey mi değil mi ikisi arasında kaldım ama muhakkak araştır. Büyük ihtimalle çocuğa fiziki olarak ulaşsan sevgilini terk edersin gibi geliyor.

Okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim, onerileri uygulamaya suandan itibaren baslicam ve bu sacmaliga bir son vericem. Mune konumu kapatir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…