Merhaba arkadaşlar.. Ben artık kafayı yemek üzereyim. İnternet aşkı denen saçma sapan şeye kapıldım. 10 ay boyunca durmadan mesajlaştık, konuştuk. Ama 1 gün bile buluşmadık. Fotoğraflarından başka hiçbi şekilde görmedim onu. Beraber hiç bi anımız olmadı. Hiç el ele yürümedik. Sadece mesaj.... Ama çok olay yaşadık, yalanlar üzerine kuruluydu. Onun da benim de çok hatam oldu. Biliyorum çok saçma bi durum 10 ay konusup hiç buluşmamak falan ama öyle olması gerekliydi.. Uzun lafın kısası benim merak ettiğim şey şu, benim şu an yaşadığım bağlılık mı yoksa aşk mı ? Kafayı yemek üzereyim ağlamaktan mideme ağrılar girdi. 2 gündür hiçbi şey yemiyorum. Daha önce 1 ay konuşmamıştık. (10 ay çıktık, 2 ay ara verip 2 ay daha çıktık. O 2 ayda gerçekleri anlattık ama yine bitti.) O 1 ayda böyle olmamıştım. Geçen hafta yine barıştık buluşacağımız günü ayarladık biletlere kadar.. Ama bitti işte. Üstelik şu an sevgilisi var. Çok devrik anlattım kafam gerçekten yerinde değil çünkü.. Nolur yardım edin.. Unutabilirim di mi ??18 yasındayım daha ya
tabiki insan görmedigi birisine kapilabiliyor bu gayet normal birseydir. Ama 10 ay boyunca görüsüyorunuz ve hic bulusmuyorsunuz, neden? Ve yalanlar üzerine bi iliski kuruldugu zaman insanda bir zaman sonra kendi yalanlarina inaniyor. Sonradanda ortaya cikinca kalp kiriliyor, güvensizlik oluyor. ona gercekleri anlattim ve yine bitti diyorsun, ne anlattigini bilmedigim icin bu konuda birsey diyemicem. Ama gercekten seni sevseydi ne yapip ne edip seni görmek icin bi yolunu bulurdu. Simdi bide sevgilisi varmis diyorsun. o 10 ay icinde seninle birlikdeyken baska sevgilisi olmadigini nerden biliyorsun? Madem hic görmedin sadece mesajlastin? Dedigim gibi seni seven kisi 10 ay icinde bir gününü sana ayiramadiysa o insandan fazla birsey bekleme.
daha yasin cok kücük ve inan bana unutursun, ve bir zaman sonra kendi aklina geldikce gülüp gecersin. Ask acisi agir oluyor, yiyip icmiyorsun agliyorsun, sosyal etkinliklerde bulunmuyorsun. ama zaman herseyin ilaci derlerya, gercekten öyle.
Ve bu genc yasinda daha cok erkeklerle tanisirsin yeni asik olursun ve o kisi yaninda olur, aski o zaman yasarsin
O buluşmak için her şeyi yaptı, çok istedi. Ama ben buluşamadım yalanlar yüzünden. Benim hatamdı yani. Dün gece seni sevmiyorum yüzsüz müsün dedi. Ağlamaktan başka bi şey yapamadım.O 10 ayda defalarca aldatıldım zaten ama çok bağlanmıştım anlatılmaz derecede. Şu an başkası olamaz gibi geliyo. Benim merak ettiğim bu acı geçer mi bu sadece.. Aynen dediğin gibi dışarı çıkmıyorum, boğazımdan geçen tek şey su... Ne kadar zaman sonra geçer bu acı ? Ben böyle yaşayamam Benim hatamdı ama bu acı yine de çok fazla Nasıl unutcam nasıl
Birazda suclu olan sensin o zaman, ama internetde tanisan insanlarin 100de 80i yalanlarla basliyor. Gercekler anlatilmiyor ve sonu hüsranla bitiyor :)
tabiki gecer.. bi tek asik olupda ayrilan senmisin sankidedigim gibi, zaman herseyin ilacidir. Sabirla bu zamanida atlatacaksin ve geriye döndügünde kendi haline güleceksin. ask acisi cekmeyen göster... her genc bunlari yasadi. sende su anda yasiyorsun ve gececekdir. en gec karsina yeni biri ciktiginda ne cabuk unuttugunun farkina varacaksin
Çok teşekkür ederim bunları okudukça rahatlıyorum, birinin geçer demesi bile çok rahatlatıyo beni :13: Bunları yazarken bile ağlıyorum, sanki kimse o olamaz gibi geliyo. Şu an sevgilisi var ya düşündükçe deli oluyorum. 1 ömür yaşanmaz bu acıyla. Umarım geçer en kısa sürede. 1 hafta sonra, 1 ay sonra ne bileyim 2 ay sonra. Bi gün buraya bakıp gerçekten gülmek istiyorum.. Seneye sınava gircem ama bende çalışma isteği bile kalmadı. Çok kötüyüm ben yaYemek yemeye bayılan ben hiçbi şey yiyemiyorum ya. Annem çikolata almış gelmiş bana kıyamam, duruyo önümde. Yiyemem. Offfffff
seneye kadar ooohoooooo.. calisma istegide gelir tekrardan merak etmebi kac hafta idare edeceksin sonra bi bakmissinki unutmussun :))
Herkes yasiyor a$k acisini, ben bile ya$adim yani iyi anliyorum seni :) ve o yüzdende bu kadar rahat konusuyorum
aman allahim önünde cikolata var ve sen yemiyorsun öylemi?? bana dogru uzat bak gösterim nasil yeniliyor :))
Hem günlerce ac kalacak degilsinya.. elinde sonunda yemek yemeye baslicaksin, o cikolatanin sucu ne, neden bekletiyorsun ?? :)
hadi bakalim simdi güzelce karnini doyuruyorsun sonrada hobbylerin neyse onu yapiyorsun
Nolur bir gün buraya bakıp ne salakmışım diyeyim.. Nolur o günler gelsin bir an önce.. Ben böyle yaşayamam, yapamamm... Nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?