• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Hayat Enerjim yok son zamanlarda..

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
O gülen kız gitti resmen hiçbirşey beni mutlu etmiyor işe geliyorum ölü gibiyim.. akşam eve gideyimde uyuyayım tek derdim.. sevgilimde var beni seven ama oda mutlu etmiyor.. napıcam bir el atın..

Bu soğukta erken kalkıp işe gitmek benim hayat enerjimi yok eder
sizin de olabilir mi ?

Yapmaktan hoşlandığınız zevk aldığınız şeyleri düşünün mutulaka onları yapın , kendinizle ilgilenin bakım vs. yapın, kendi kendinize kalın kulağınıza en sevdiğniz müziği takın canınınz istedği kadar yürüyün

Bende ayni sizin gibiim..ama benim sorunlarim.skintilarim uzuntulerim kaybettiklerim oldu.. Size tavsiyem bu durumunuzu kroniklestirmemeniz . yani imkaniniz varsa izine cikin veya hafta sonu kendinize vakit ayirin mekan değiştirin sehirden uzaklasin .

küçük bir tatile çıkın ! mesela hafta sonu için 2 günlüğüne bir tatil planı yapın.. kesinlikle iyi gelecektir ;)

evde olsanız da bi süre sonra ' enerjim kalmadı kadın programları fanı olmaktan sıkıldım ' diyebilirsiniz. tecrübeyle sabit :)

soğuktandır o bendede var.
sabahları evden cıkarken evde derın derın uyuyan kardeşlerımın sesini duyup sanahın korunde evden cıkıyorum işe gelıyorum aynı. umarım hepımızın gecer bu kış sendromu

Back
X