- Konu Sahibi reyhan 2004
-
Ben ayda yılda bir görüyorum. Allah yardımcınız olsun.Aynı isyerinde çalışıyorum maalesef.
Her gün görüyorum. Azap bildiğin azap.
Çok teşekkürler. Öyle yapıyorum ama çok baskın karakterler kendimi ezik gibi hissediyorum yanlarındaKimseyle bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki? Neden mecbur hissediyorsunuz kendinizi?
Bu insanlarla birebir olmuyordur görüşmeleriniz diye tahmin ediyorum. En azından o ortamda konuşmaktan görüşmekten keyif aldığınız insanlar varsa onlarla muhabbet eder diğerleriyle merhaba hoşçakal kıvamında kalırsınız
Çok teşekkürler. Öyle yapıyorum ama çok baskın karakterler kendimi ezik gibi hissediyorum yanlarında
Kadinlar kendi hislerine güvenmeli benceArkadaşlar gerçekten yıldızınızın hiç barışmadığı, sohbetini sevmediğiniz ama mecburen zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığınız insanlarla gerilmeden nasıl aynı ortamda kalıyorsunuz?
Benim hayatımda var böyleleri. İyi insanlar, hiç bir kavgam tartışmamız olmadı ama yanlarında kendimi çok rahatsız hissediyorum. Kırk yıl görmesem dahada görmek istemem.
Bana bir akıl lütfen. Yaş olmuş 36 ama ergen gibi bu tripler. Kendime kızıyorum
İş güç değil uzak akraba diyelim. Bazen mecbur biraraya geliyoruz.Nasil bir mecburiyet sizinki, is gucle alakali falan mi? Yok degilse bir araya gelmeyin zorla diil ya.
Kadın olan arkadaş vakti zamanında hazırcevap ve zekiyim edalarında bozardı insanları benide tabii. Yaşça benden büyük. O zamanların mı kırgınlığı bilmiyorum, yüzüm hep düşük modda onların yanında.Ezik hissetmek niye ki? Siz baskalarini ezer misin, hayir di mi o zaman baskalari da sizi ezemesin. Yani onlar belli ki sizi ezmek icin bisey de yapmiyor siz boyle hissediyorsunuz. Aura dediginiz sey ozguvense siz de ozguvenli olun belki onlar da ezik hissedip bi daha sizinle gorusmek istemezler boylece kurtulursunuz :)))
Aynen öyle ama işte ....Kendinizi ezik hissetmeyin madem mecburen görüşeceksiniz rahat olmaya çalışın, kimse sizin kendinizi ezik hissetmenize sebep olacak kadar kiymetli değil
Size öyle geliyordur gözünüzde fazla büyütmüşsünüz.hiç takmayın hiç umursamayınAsıl sorun kendimi yanlarında çok ezik hissetmem sanırım. Auraları çok güçlü bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?