Hiç istemesem de taşınmak zorundayım:(

gerekeni
yapmışsın
sen değil o korksun bence
maçoluk yapıp yeni evli bir kadını rahatsız edip korkutmak bu kadar kolay değil
bence son şikayetten sonra
birdaha cesaret edemeyecektir
pire için yorgan yakma derim ben
otur sevdiğin ve yaşamak istediğin evde

Şurda Ekim'e ne kalmış ki... Sabredin birazcık daha... Hele bi dava sonuçlansın... Ama ben her halükarda hayati tehlikeniz olduğunu düşünüyorum. Allah korusun bi cinnet anında çıkar sizi ya da eşinizi yakalar asansörde bi yerde keser biçer... Neler görüyoruz, Allah korusun. Sonra ister kamera kaydı olsun ister adalet... Gidenin ardından fayda etmez...

Ayy inan güldürdün beni trajik ama komik oldu:)) şaka bi yana ben de bunun derdindeyim işte haberlerde izliyoruz neler neler oluyo adam zaten dengesiz yani çocuk gibi zile basıp kaçabilcek kadar mantıksız hareketleri var yarın öbür gün olan olduktan sonra ceza almış ya da almamış insanın umrunda mı olur benim derdim daha fazla belaya bulaşmadan kurtulmak annemin bi lafı vardır pisligin üstüne basarsan kokusu peşinden siner gelir en iyisi etrafından dolaşmak der hep

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Taşınma diyen arkadaşlarım inanın ben de o kadar cok direndim ki ama eşime en ufak zarar gelme ihtimaline bile dayanamıyorumm kafayı yicek gibi oluyorumm işin kötüsü eşimde artık sakınmıyo inceldigi yerden kopaun demeye başladı önceden sükunetine güvenirdim ama şimdi emin olamıyorum ya sabrı taşarsa diye korkuyorum çareyi uzaklaşmakta buldum.. Bi de apartmanda olayı bilenler de bu adam zaten cok dengesiz keşke en başta taşınsaydınız falan dedikce iyice cesaretim kırıldı

Herkes şikayetçi olsun o adam tasinsin. Apt sakinleri bir olursa yapabilirler

Malesef adam ev sahibi ve bizim apartmandaki insanlar cok degişik bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar selam bile vermezler ki yardımcı ya da destek olucaklarını sanmıyorumm

merhaba canım ınan sok oldum ne ınsanlar var ayrıca bu adamın derdı eşinle yanı neden eşinin olmadıgını bıle bıle gece 1 de senın kapını caldı bence bunda art nıyet vardı allah korusun ben ce ev konusunda guvenlı olsunda uc dolaplı olsun korkudan ıyıdır benım evımde ufak ama cok guvenlı esım yokken korkmam yanı bnce kafaya takma ılerde ımkanın olunca genıs eve cıkarsın

Cok dagol cnmm ya taşınma diyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim yorumları için fakat coktan kararımızı verdik cok düşündük cok zorlandık ama bu saatten sonra içimin rahatlatılmasına cok ihtiyacım var dua ediyorum inşallah yeni eve içim ısınır da bu sıkıntıları unuturum o yüzden böyle içimi rahatlatan yorumları okuyunca seviniyorum

Bu güne kadar yakın cevremde böyle bişeye hiç şahit olmadım bi derdi varsa gecsin eşimin karşısına gerekiyosa kavga etsin en azından gururuyla dikildi hesap soruyo derim ama bu yaptığı şahsiyetsizlikten başka bişey degil ne kadar kanı bozuksa beni korkutmak için elinden geleni yaptı şu an resmen aileye tacizden davamız var dua edin de adalet yerini bulsun

Ne sorunlu insanlar varmış hayret birşey. Kaç yaşına gelmiş adamın yaptığı çocukluğa bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…