- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
selam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı olducok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...
kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..
bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...
uzattım baya ya
el atıverın bana ıyı değilim
bana kızmayın oldu mu görun sızden daha takıntılı ve hamıle kalmka ısteyen var dıye soyluorum
afedersınız ama sımdık kabız olmusum suratım patlıcan gıbı oldu sızde kabızmısınız ya lan yoksa hamılemıyım dıye gectı aklımdan
benim kadar korkmamışsındır bence hamilelik ve doğum beni korkuturdu..fakat çok güzel bir şeymiş..tadını çıkar bence..bebeğin doğduğunda hareketlendiği dönem zor sadeceeselam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı olducok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...
kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..
bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...
uzattım baya ya
bol su iç ..stres yapma..Gebelik sırasında kabızlık çok normal. Ağlama krizlerin de büyük ihtimal şu anda hormonlarının vücudunda horon tepmesinden kaynaklı. Doktoru iyi araştır. Eğer maddi imkanınız varsa özel doktorlara bak. Onların zaten anlaşmalı oldukları hastaneler vardır. Allah başka sıkıntı vermesin.
selam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı olducok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...
uzattım baya ya
mrb..
öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.
ben hamileliğimde önce sıradan bir özel hastaneye gittim.(İstanbul dışındayım) kadın dış gebelik olabilir dedi. ve bana dış gebelik hakkında bilgi bile vermedi. netten araştırdım ve hep korkunç bilgilere rastladım. sonra muayene ücreti her seferinde 200 tl olan bir doçente gittim. adam sallamıyordu bile beni. 3 soru sorunca hangi okula gideceğinide soracak mısın diyordu.
ve en sonunda anladım ki dr için normal olan bu gebelik süreci biz hamileler için olağanüstü bir durum :)
ama öyle değilmiş. öncelikle sakin ol. bence ilaçlarını akşam al. baş dönmen gündüz olmaz.
ha birde riskli bir gebelik mi progestoron kullanıyorsun??
ben doktorumu 8. haftada buldum. hemde muayenesi 25 tl. ve doğumum pazar günüydü geldi:) ebeler bir pazarı var onuda sana mı gelecek demelerine rağmen geldi.
şimdiden çok ileriyi düşünmeyin. önününüz de 33 hafta var elbet bulursunuz gönlünüze göre bir dr.
bu arada hamilelikte yaşam enerjim gitmişti sanki ama zamanla her şey yoluna giriyor. hareketlerini hissedeceksin, onun için ortam eşya hazırlayacaksın bunları düşün pozitif ol..
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
benim sağ yumurtalığımda 4 cm kist var hala gıtmedi o yuzden verdı.bir de her ıhtımale karşı iç sen çok hareketlısın dikkat etmezsın falan dıyerek verdı...içiyorum paşa paşa...keşke dememek için..
çok şanslıymışsın sahi pazar gunu doğum yaptıgına göre.maşallah.ben 65 tl de verdim...yerı geldi 200 tl.ama inan doktorlara soru soramıyosun yahu?heycanlıyım aklımda kırk kurt dolaşıyor dınlesen ölür müsün benii...
.inşallah bulurum bende.karakter olarak bişeyden emın olmadan o işten zevk alamıyorum.yani doktoru bulana kadar bu bebeğe yoğunlaşamıcam kahretsınki.
yok yok olumlu düşün iyi olsun. sanırım nisan da doğum yapacaksın. nisanda doğum yapacakların topiğine girip danışabilirsin. ya da diğer doğum yapacakların topiğinde. doktorundan fiyatından memnun olanlar eminim sana yardımcı olacaklardır.
hastalık içinde geçmiş olsun. bende kist vardı ama büyüklüğünü bilemiyorum dr hamilelikte normal olduğunu söylemişti. umarım seninki de normaldir de ilacı bıraktırır yani doktorun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?