HİÇ İYİ DEĞİLİM NE YAPICAM BİLMİYORUM AKIL VEREBİLİR MİSİNİZ?

katresss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
7
2
1
1 buçuk senelik evli,8 aylık hamileyim.
Eşimle ben lisedeyken tanıştık birbirimizi 8 sene sevdik bekledik ve evlendik.
Bu sabah telefonu yatağın üstündeydi o da duşa girdi.
Hani Google fotoğraflar diye bir uygulama var aynı e-postayı hangi telefonda kullanırsan kullan o telefonu kullandığın süre zarfında gelen giden fotoğraflar ekran çekilen fotoğraflar hep o kısma kaydediliyor bilen bilir.
Neyse ben de Google Fotoğraflar kısmına girdim eski fotograflarımıza bakmak için onda da vardır diye sonra ekran fotoğrafları buldum WhatsApp yazışmalarına ait işte telefonuna saçma sapan bir rumuzla kaydetmiş. Ben pek anlam veremedim çıktım telefonu kenara koydum. Sonra içime şüphe düştü telefonu tekrar aldım. Yine o Google Fotoğraflar uygulamasına girdim arama kısmına o rumuzu yazdım ve karşıma bir sürü ekran fotoğrafı çıktı yani kendi telefonundan ekran çekmiş yazışmaları. Ekran çekmişsinden gelen mesaj arkadaşından gelen mesaj ve o kişiden iyi geceler aşkım diye mesaj gelmiş ve bu tarihi biz Nişanlanmadan 2.03 ay öncesini gösteriyor. Düşünebiliyor musun bu sekiz sene birbirimizi sevdik ve biz Nişanlanmadan 2.03 ay önce beni aldatmış şimdi burada bunu okuyanlar belki diyebilirler olabilir diye ama inanın olamazdı asla yapmayacak bir insan olduğunu biliyordum ben yani asla yapmaz herkes yapar ama asla o yapmaz diyordum çünkü asla öyle biri değildi benim için zaten bunu şu an kim duysa şok yaşar ama kendi telefonundan çekmiş ve bir kız fotoğrafı olan WhatsApp profili ona iyi geceler aşkım yazmış tam olarak bakamadım duştan çıktığı için. Düşünün ki hamileyim sekiz aylık ve dokuz senedir sevdiğim adamdan böyle bir şey yedim böyle bir darbe yedim. Üstelik annesiyle babasıyla aynı evde oturuyoruz evimizi taşıma arifz yani ev bakıyoruz ayrı eve çıkacağız bu benim evlendiğimizden beri beklediğim bir şeydi şu an ona hiçbir şey söylemeyi düşünmüyorum. bu süreç etkilenir diye öyle bıktım zaten düşünün. şu evden çıkıp gitmek istiyorum ama sonra onun karşısında bütün fotoğrafları yığacağım. Kendi telefonumdan fotoğraf çektim bir tane o ekran fotoğraflarının bi tanesini. Zaten inkar edeceğini edebileceğini sanmıyorum. Ben napıcam nasıl ayağa kalkacağım bilmiyorum bana akıl verin kafayı yememek için ne yapabilirim?

Delil toplayın bence, telefonu tekrar ele geçirirseniz. Ben olsam öyle yapardım. Boşanmaya niyetiniz varsa delil şart, tabi bir avukatla ilerleseniz daha iyi olur.

Kimse için “asla” dememeniz gerektiğini acı yoldan öğrenmişsiniz. Daha kendi eviniz yokken ne hamileliği? Çok garip kararlar alıyorsunuz gerçekten.
boşanacağınızı düşünmedim konunuzu okuyunca, ama bu adam aldatmaya meyilli bir adam belli ki. Gözünüz açık olsun üzgünüm ama daha lohusalık döneminiz var. Sağlam bir ağzına edin bari

Hamileymissiniz rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin..ayni evde nasil kabul ettiniz diyenler olacak ben oralara girmiyorum simdi sizin kararınız..ben boyle bir sey gorsem 1 gun bile icimde tutmam beklemem...belliki siz bosanmayacaksiniz o yuzden susmayı tercih ediyorsunuz umarim pisman olmazsiniz

Kafayi yememek icin ne yapabilirsiniz, hmm, zor bir soru, ya basip gideceksiniz, ya da kalip sessizce kininizi diri tutup bekleyeceksiniz.

Ama kafayi yememek icin yapacaginiz tek birsey var, icinizdeki sevgiyi sokup atacaksiniz, birde gordugunuz gibi kemaliniz yapmis, buna inanmakla başlayabilirsiniz.

Konuyla alakasiz ama bu bir telefon hatasi mi yeni nesil mi boyle kullaniyor merak ediyorum, neden 2-3 değilde 2.03 yaziyorsunuz? Buna cok denk geldigim icin soruyorum, tire (-) isareti kullanimdan mi kalkti ne oldu?

Kimse için asla yapmaz dememek lazımmış. Bunu böyle öğrenmek üzücü. Yaşadığınız duruma üzüldüm. Doğuma da 1 ay kalmış. Kanıt toplamaya devam edin. Evlenmeden önce aldatan , sonrasında da aldatabilir. Sağı solu belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardım etsin inşallah.

Yani tamamda ben ne yazayım bilemedim eminsiniz degilmi iş güç varmı çocuk da olacak yani oturun konuşun yuzlesin zor bir durum ne söyleyebilirim.Ben kimseyi dinlemem bu konuda çok kesin Keskin bir insanım.Fakat gidecek bir yer para iş güç lazım .Anne baba ile oturmayı kabul ettiğinize göre bunlar yok diye düşünüyorum.Nafaka verse ne verecek altınlar duruyormu nasıl olacak Gözüm görmüyor akıl verin ile olmaz para lazım size herşeyden çok

Boşanmaktan başka çözüm yok.

Allahım kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

tamam sevdiniz falan da ben bu asla yapmazı anlamıyorum
neden nasıl güveniyorsunuz bu kadar
neden yapmasın
yapmış işte
ev ayırma süreci tehlikeye girmesin diye ses çıkarmayıp onunla aynı yatağa giren insan zaten boşanmayacak o zaman neyi soruyorsunuz
böyle yaşayacaksınız işte
üç beş çocuk daha yaparsınız

Eşiniz tarafından yazıldığına emin misiniz neden sadece karşı tarafın yazdığı mesajı ss alsın ki ? Aklamak için söylemiyorum da google fotograflarda bana gelen giden bütün fotolar kaydoluyor.

Boşanmayacaksanız hiç bir şey söylemeyin yoksa bir daha ki sefer gözünüze sokarak yapar, ha ben boşanıcam diyorsanızda kanıt toplayın.
Yok bu evlilik birliğimiz içerisinde olan bir şey değil biz Nişanlanmadan 3.04 ay öncesini kapsıyor zaten sadece birkaç fotoğraf gördüm detaylı bakamadım maalesef

Yok bu evlilik birliğimiz içerisinde olan bir şey değil biz Nişanlanmadan 3.04 ay öncesini kapsıyor zaten sadece birkaç fotoğraf gördüm detaylı bakamadım maalesef
Eee sevgiliymişsiniz işte, yine aldatmış. O zaman sayılmıyor mu yani? Siz iyi misiniz ya?

Sizinle beraberken yapmış yani sizi aldatmış. "Hiç iyi değilim" dediğinize göre sizde sizi aldattığını farkındasınız. Neyse kendini kandırmak için çoktan bahane aramaya başlamışsınız. Bari içinizde tutunda adamı arsızlıga alıştırmamaya bakın daha doğrusu kendi iyiliğiniz için yapın yoksa bu defa açık açık yapar bunu

Son düzenleme:
Sizin böyle bişeyle karşılaşmanıza mı şaşırayım fotıgrafları hala tutmasına mı şaşırayım bilemedim. Kendinizi üzmeyin hamilesiniz zaten o evden gitmek için fırsat size

Daha farklı bir versiyonu gibi bişey yaşamıştım :) tabi ki inkar edecek, söylersen hem inkar edecek hem silip al bak bişey yok diyecek. Sonra sen biraz daha baskıyla ağzından laf alacaksın sonrada yalvarıp ağlamaya başlayacak kız bunlar hep aynı .. hamile olmasaydın konuş tartış dök eteğindeki taşları diyecektım ama boşver artık sekiz dokuz yıl olmuş. Bahaneleri sıralayacak biz ozaman evli değildik bilmem ne saçmalayacak erkek ya ..

Ama bence takipte ol yine de yani böyle bişey hala devam ediyorsa çok yazık.

Asla yapmaz dediklerimiz yapar herhaltı zaten. Düşün içerdeki yapıyor dışardakiler neler yapmaz bize benim herzamanki lafım eşime hep bu lafı sokarım... napalım hayat kader ama kaldıramadığın sindiremediğin. Olmak istemediğin hiç bir yerde olma.. erkeklere hemen her gördüğümüzü söyleyince yok edip inkar ediyolar eğer durum kötüye gidiyosa da hasta muamelesi yaparlar.

Kendi konuşmalarını ss alması bana da mantıklı gelmedi. Kendi konuştuysa bile belki biri ile işbirliği yapıp kızla mesajlaşmış olabilir. Kızlar erkek arkadaşlarını denemek için bazen arkadaşlarına mesaj attırırlarya öyle birşey de olabilir.

Boşanmaya hiç niyetiniz yok gibi. Gidip gösterin, o da ağlasın bir daha yapmayacağını söylesin siz de inanmış gibi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…