Hic iyi degilim :(

dropda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
139
35
48
Merhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor :(

Birliktelik malesef.

Biraz daha acar misiniz ? Bende de var gecmsiimde hata büyük bi hata.. ben soylememeyi tercih ettim çünkü tövbemi ettim bundan sonra kimsenin bilmesi gerekmiyo ona gore yasiyorum cok dikkatliyim cok pismanim.. ben soylesem elime bisey geçeceğine inanmadim mutlaka aklinda kalacaktı.. sizin mesele tam olarak ne bilmiyorum ama sanirim benzer

biriyle mi birlikte oldun nedir hatan? ayrıca 18mişsin ne bu melankoli?

Merhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam :KK43:
Canım lütfen geçmişini peşinden getirme
Bitmiş olmuş hepimizin hataları var
Ama bazen herşeyi anlatmanın kimseye bir faydası olmaz
Ne olduğuysa oldu neyse ne
Neden yıpratıyorsun kendini
Anlatmana gerek yok

Kandirmak gibi falan dusunme ben de oyle diyodum su an zerre vicdan azabim yok... erkekler biz bi pislik yapiyosak milyon mislisini yapiolar inan bana.. tabi genelleyemem ama bu böyle sadece sinsiler bizim gibi uzulup gaza gelip gecmislerini anlatmiolar.. yaptigim seyi savunmuyorum asla kopek gibi pismanim ama bu böyle..

Bekaret arayışındaki adamlardan mı kendisi?

Olmasın, severek ayrılın en güzeli. Gerçekten seven, kadına insan olduğu için, can olduğu, gönlüne yoldaş olduğu için kıymet veren adamın, böyle arayışları olmaz. Baştan bırakın gitsin.

Kendinizi suçlu ilan etmişsiniz bile. Lütfen bu psikolojiden çıkın. Anladığım şeyse bu bir hata değil, tabu. Hata olarak görüyorsanız da pişmansınız işte. Dürüst olun. Sorun etmezse ne ala, bu bence bir olgunluk göstergesidir. Sorun edip giderse kendi bilir. Ama sorun ettigi halde gitmez ve sürekli her kavgada başınıza kakarsa işte bu en kötüsü..buna da siz müsade etmeyin.

Hatamin farkindayim bir kerelik bir sey oldu soylemeye calistim yalan soyluyorsun kalbimi acitiyorsun deyince yapamadim ama suan ayrilip daha fazls uzulmesini istemiyorum ama severken bunu yapmak imkansiz. Saklayarak evlenemem gibi geliyor bunu kaldiramam

Biraz daha acar misiniz ? Bende de var gecmsiimde hata büyük bi hata.. ben soylememeyi tercih ettim çünkü tövbemi ettim bundan sonra kimsenin bilmesi gerekmiyo ona gore yasiyorum cok dikkatliyim cok pismanim.. ben soylesem elime bisey geçeceğine inanmadim mutlaka aklinda kalacaktı.. sizin mesele tam olarak ne bilmiyorum ama sanirim benzer
Evet söylenmez
Paylaşılmaz bile tövbe ettiysen bitti artık kimse bilmek zorunda değil söylenmemesi gerekmiş
Bilinmesini istedeydim,açık bir şekilde yaptırırdım diye bir yazı hadis okumuştum

Pismanligim iliski yasamaktan cok onceden bu forumda uyeligim vardi boyle konulari okur asla kaybetmemeliyim derdim bile bile nasil demek canimi yakiyor. Evet kafama kakar ve kabullenemez gbime geliyor cunku tecavuz olsa belki kabullenirim onu da kasina kakarsk diyordu

Hatami Allaha itiraf edip yapmam gerekeni tabiki yaptim. Ama akla ihtiyacim var annem beni boyle gormeye dayanamiyor. Sevdigimi boyle uzmeye hakkim yok ona demistim gecmisi duzeltemeyiz ilerde sevmedigin bir kadinla evlenip aklin bende olursa nabicaksin demistim bilmiyorum vs cok zor diyordu kaldiramam diyor adamligimdan birakirim ama seni sevmekten asla vazgecmem diyor

Bu sizin özel hayatınız anlatmak zorunda değilsiniz. Yalan söylemediğiniz sürece sıkıntı yok bence. Sorarsa söylersiniz

Pismanligim iliski yasamaktan cok onceden bu forumda uyeligim vardi boyle konulari okur asla kaybetmemeliyim derdim bile bile nasil demek canimi yakiyor. Evet kafama kakar ve kabullenemez gbime geliyor cunku tecavuz olsa belki kabullenirim onu da kasina kakarsk diyordu
Iyy ne pis adammış

Tecavüzü bile başınıza kakacak zihniyette birini sevmeyin. Sevilmez.

Ben olsam çat diye söylerdim. Kalbini acıtıyormuşsun. Vah zavallı...o sizi sırf bu sebeple terkederken sizi üzmüş olmayacak hiç zaten.

Bu kadar saf dusunme sevgili konu sahibi... bana da kizma boyle yazıyorum diye ayni yollardan gectim o yuzden.. sende benim gibi yersin bi kazik ki insallah olmaz ama o zaman dersin niye acimisimki bu adama ben ne kadar temizmisim ona gore diye.. uzulmeyi birak bilemem ama o da yasamistir.. baska yollara basvur ya da soyleyip direkt ayrıl biraz düşünsün hazmedebilcekse doner ama bilmiyorumm hayirlisi

Soylemeye calistim gozleri doldu kalbim aciyor ilk asik oldugum kadinsin benim seni tanidiktan sonra bu kiz boyle birsey yapmaz demistim dedi tamam iste ben ayni benim dedim ama nafile sonrs durunu degistirdim hic sorgulamadan tamam dedi ayrilirsam bunu aciklayip daha fazla uznek istemem

Back
X