Hic iyi degilim :(

Hayallerimi yiktin o an demisti bana keske soylemeden ayrilsaydin falan. Bilmiyorum ...

Sen şimdi ayrılmasanda adam evlenince durumu anlayip senden ayrılacaktır ne degisecek her halükarda ayrılacaksiniz o şekilde daha çok üzüleceksin yada karşına alıp açık açık anlaticaksin senden önce birlikteliğim oldu bunu bilmeye hakkın var istemiyorsan bitirelim diceksin kabul etmiyorsa yolu açık olsun sevgilin bu duruma karşı olabilir herkesin farklı bir hayat görüşü var evlendikten sonra ogrenirse kusura bakma ama kandırmış olursun

Konuyu neden siliyorsunuz?
Geri gelecegini bilmiyor musunuz ?
Bosu bosuna banlanacaksiniz

İçerik silmek yasak. İçeriği sileceğinize, tecavüzü başa kakacak adamdan(!) kurtulmaya bakın

Hatamin farkindayim bir kerelik bir sey oldu soylemeye calistim yalan soyluyorsun kalbimi acitiyorsun deyince yapamadim ama suan ayrilip daha fazls uzulmesini istemiyorum ama severken bunu yapmak imkansiz. Saklayarak evlenemem gibi geliyor bunu kaldiramam
Bir kerelik olan durum hayatiniza buyuk oranda etki etmiş galiba

Sonradan başına kakacaksa sen de mutlu olamazsın onunla. Açıkla bakalım ne diyecek.

Ya tecavüzu başa kakacak adamdan bahsediyorsunuz ! Adı üzerinde tecavüz ... Nasıl seviyorum diyorsunuz bu adamı anlamadım. Ben tek bu cumlenize istinaden kaçarak uzaklasin diyorum, yoksa sizin hayatınız zindan olacak .

Tecavüzü bile başa kalkacak adamdan ne güzel bahsetmişsiniz gözünüz kör mu oldu ne anlayamadim. Tecavüz gibi bir olayda kuyruk sallamasaydin mi diyecek rezillik.
Boylw düşünen adami nasil seviyorsunuz,öyle bir dünya olduki 80 yaşındaki kadina tecavüz ediyorlar , bu mantık gerçekten kötü pis bir zihniyet

Pismanligim iliski yasamaktan cok onceden bu forumda uyeligim vardi boyle konulari okur asla kaybetmemeliyim derdim bile bile nasil demek canimi yakiyor. Evet kafama kakar ve kabullenemez gbime geliyor cunku tecavuz olsa belki kabullenirim onu da kasina kakarsk diyordu
Hayatınızdaki kişi, insan bile değil. İnsan olan demez şu lafı. Sakın üzülmeyin. O da ne kadar üzülürse üzülsün. Tecavüze uğrayanı başına kakarak kabul edermiş. Rezillikten bile ötesi bu laf.

Back
X