Doğuma Hazırlık Hiç iyi değilim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim orta risk olmasına rağmen bugün yurt dışına kan gönderdik. Doktor gönderin, yüzde yüz emin olun dedi. Doktor önerdiği için gönderdim ben de
Bence ultrason bulguları normal bir bebekse bence hiç ama hiç gerek yok ileri tahlil yaptırmaya . Hayatı zindan etmekten başka bir ile yaramıyor çünkü . Şuan hamileliğin en güzel döneminde test sonucunu beklerken yaşadığınız stres çok ama çok büyük ve yorucu . Ben bu sistemi gerçekten anlamıyorum .bebeğin zaten sorununu doktorlar görüyor .risk üzerine bu denli araştırma anneyi ve babayı yıpratıyor .ben aynı hataya düştüm lütfen başkası düşmesin .hamileliğinizi doya doya yaşayın keyifle bekleyin bebeğinizi acaba diyerek her gün üzülerek değil .

ikili testleri asla kimse yaptırmasın .sadece stres yüklüyor insanlara ,saçma hesaplarla risk çıkartıyor . 50/1 riskim vardı her gün üzülerek geçirdim hamileliğimi .ne yazık ki . Acaba diyerek hep ,bebeğim sağlıklı görünmesine rağmen doktorlar sıvı alalım ileri araştırma yapalım diyerek bir kez daha üzdü beni . Bebeğim doğdu hemde çok sağlıklı şükürler olsun .

Yoo ben hiç stresli değilim. Sağlıklı bir çocuğum da var zaten. Hatta test sonucunun ne zaman çıkacağını sormayı unuttuk. Doktor ver dedi diye verdik. Üç bin lira sonuçta çok değil bana göre.

Ultrason sonucu %65-70 oranında doğru gösteriyor

Oncelıkle bebısınız hayırlı ugurlu olsun Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Insallah :)
Konuya gelince ben cevremde cok duydum ve gordum 2 li testin riskli cıkıpta ama sapasağlam bebelerin doğduğunu :) korkmayın yuregınızı ferah tutun dua edin bol bol. ALLAHIM gonlunuze gore versın Insallah AMIN

Testlerim sadece ihtimal olduğunu anlatıyor zaten doktorlar. Maşallah ne güzel sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallah.

Ama ikili kötü çıkarsa fetal DNA testi yapılıyor. O kötü çıkarsa karından sıvı alınıyor. Neden son güne kadar üzüldünüz. Fetal DNA verseydiniz %99 doğru çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…