Hiç iyi değilim

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
Merhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?

Coook oyle riskli denilip guzel sonjc alan. Muhtemelen siz şu fetal dna testi yaptırdınız. Büyük ihtimalle sonuç iyi gelir. Çünkü aşırı risk goremedim ben. 1 237. 10 guNe kalmaz cikar sonuc

Hamilesiniz, böyle ağlayıp kendinizi bebeğinizi de üzmeyin annesi.
Bu testlerde yaş faktörüde önemli yaşınız kaç ?
Yengemin ve komşumun testi de riskli çıkmıştı ama sağlıklı çocukları var.

Coook oyle riskli denilip guzel sonjc alan. Muhtemelen siz şu fetal dna testi yaptırdınız. Büyük ihtimalle sonuç iyi gelir. Çünkü aşırı risk goremedim ben. 1 237. 10 guNe kalmaz cikar sonuc
İnşallah teşekkür ederimnAllah herkese güzel sonuç versin ama ne kadar istesem de tutamıyorum kendimi

Merhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?
Ben 38 yaşında hamile kaldım. İkili test yaptırsaydım kesinlikle risk çıkacaktı. Ben de moralimi bozmamak adına hiç ikili yaptırmadan nifty test yaptırdım. Kanın yurtdışına gönderildiği test. Çok şükür sıkıntı olmadı. Temiz geldi. Ben hamilelik öncesi araştırmıştım ve kendimi bildiğim için ikili teste direk hayır dedim. En ufak bir risk çıksa moralim bozulacaktı. Nifty test %99 doğru sonuç veriyor. Büyük ihtimalle sizinki de sorunsuz gelecek. İçiniz rahat olsun.

İnşaallah umduğunuzdan çok daha güzel haberler alırsınız.
Sağlıkla neşeyle güzel bir doğumunuz olur,
Şimdiden hayırlı olsun🤍

Üzmeyin kendinizi. Strese de girmeyin. Allahın izni ile sonucunuz güzel çıkar inşallah. Çok risk vs denilipte sağlıklı doğan çok bebek var. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,🤲🏻

Ben 38 yaşında hamile kaldım. İkili test yaptırsaydım kesinlikle risk çıkacaktı. Ben de moralimi bozmamak adına hiç ikili yaptırmadan nifty test yaptırdım. Kanın yurtdışına gönderildiği test. Çok şükür sıkıntı olmadı. Temiz geldi. Ben hamilelik öncesi araştırmıştım ve kendimi bildiğim için ikili teste direk hayır dedim. En ufak bir risk çıksa moralim bozulacaktı. Nifty test %99 doğru sonuç veriyor. Büyük ihtimalle sizinki de sorunsuz gelecek. İçiniz rahat olsun.
İnşallah Allah razı olsun.Bizim günümüz zehir oldu 2. Li test sonucu çıkınca öyle moralim bozukki gülerek girdim Dr odasına ağlıyarak çıktım

Aldırmak düşünülmüyorsa böyle testleri gereksiz buluyorum. Çünkü riskli olup sağlıklı bebek olan çok. Anne üzüldüğüyle kalıyor
Aldırmayı asla düşünmüyorum yaptırmakta ki amacım kalan aylarımı çok düşünüp kendime zindan etmemek yolumu bilip ona göre davranmak

Biliyorsunuz di mi sadece istatistiki oran veriyor ikili test o yüzden dr birçok avr ülkesinin ikili test yapmadığını fetal DNA testinin Belçika’da 8 Euro gibi bir rakam olduğunu söyledi. Ben de yaşım 35 olduğu için direkt kan testi verdim.. ikili yaptırmadım. Umarım sonuçlarımız sağlıklı gelir.. bozmayın moralinizi o sadece istatistiki bir oran..

Var. Ablam ve eltim. Hatta ablama sonra bir suru doktor ultrasonla da bakip cocugun omurgalarının bile olmadigini dogunca olecegini vs soylediler. 6 yasinda massallah cok saglikli bi cadımız var.
Testler sadece ihtimalleri gosterir insaallah saglikla dogar

Biliyorsunuz di mi sadece istatistiki oran veriyor ikili test o yüzden dr birçok avr ülkesinin ikili test yapmadığını fetal DNA testinin Belçika’da 8 Euro gibi bir rakam olduğunu söyledi. Ben de yaşım 35 olduğu için direkt kan testi verdim.. ikili yaptırmadım. Umarım sonuçlarımız sağlıklı gelir.. bozmayın moralinizi o sadece istatistiki bir oran..
Çok teşekkür ederim. Üzücü Bi şekilde öğrendim keşke 2li yaptırmayıp direkt nfity testini yaptırsaydım bugünüm mahvoldu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Sizin sonucunuz gelmedi mi henüz

Bak canım benim önce ağlama kendini ve evladını üzme.
Benim oğlum 6 yil sonra oldu.
Doktorum testi yapalim diye israr edince tamam dedim ve cok yüksek riskli geldi.

Amniyosentez ve dna testi yaptırmam ne olursa kabulüm rabbimin vardır bir bildiği dedim.
Stresli bir hamilelik geçirdim ve hep dua ettim oğlum şuan 6 yaşında ve çok şükür sağlıklı.
Adi üstünde test ya takılma sakın ayrıntılı usgni yaptır 3lu tarama filan yaptırma.
InşAllah bebişin sağlıklıdır annesi.

Var. Ablam ve eltim. Hatta ablama sonra bir suru doktor ultrasonla da bakip cocugun omurgalarının bile olmadigini dogunca olecegini vs soylediler. 6 yasinda massallah cok saglikli bi cadımız var.
Testler sadece ihtimalleri gosterir insaallah saglikla dogar
İnşallah sağolun. Sizin yeğenlerinizi de Allah bağışlasın.

Back
X