Merhaba arkadaslar ben 2 yildir evliyim esimle severek evlendik ama onun birtek annesi ve dayisi var kendi yuvasinin onunde tuttugu. Balayimizdan tutunda evdeki sehpaya kadar hersey bize o kadar cok goruldu ki ne gerek var buna ne gerek var esim annesiyle isletme sahibi dayisiyla calisma gecmisi var oncesinden esim babasini ve abisino kaybedince hep dayidan destek gormus ama suan evlendi ve karisini yano beni bile es gecip onlarin agzina bakiyor bu yuzden o kadar kavga ettik ki cok aglatto cok uzdu ayrilmak istedi benden hamileydim o zamanlar ve ben bunlardan dolayi erken dogum yaptim 33 haftalik cok zor gunler yasadim bebegim iyi oldu cikti kuvozden getirdi eve atti bizi kendi antalyaya gitti aldatti beni telefonunda yakaladim yabanci kadinlarla kavga esnasinda bicakla cocugun ve benim ustume yurudu hicbir hatam yok evde nasil yattigimdan nasil oturduma hep dayisina anlatir beni kotuler hamileyen bi corba getirmedi is yerinden sayisi aciz mi senin karin demis neler neler ailem cok uzakta okumaya gelmistim boyle hayatim mahvoldu simdi cocuguma sarilmaktan baska birsey yapamiyorum ama nefret ediyorum