hic iyi degilim

klmnrp

Umut'un Annesiiii;)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
56
2
1
Merhaba arkadaslar ben 2 yildir evliyim esimle severek evlendik ama onun birtek annesi ve dayisi var kendi yuvasinin onunde tuttugu. Balayimizdan tutunda evdeki sehpaya kadar hersey bize o kadar cok goruldu ki ne gerek var buna ne gerek var esim annesiyle isletme sahibi dayisiyla calisma gecmisi var oncesinden esim babasini ve abisino kaybedince hep dayidan destek gormus ama suan evlendi ve karisini yano beni bile es gecip onlarin agzina bakiyor bu yuzden o kadar kavga ettik ki cok aglatto cok uzdu ayrilmak istedi benden hamileydim o zamanlar ve ben bunlardan dolayi erken dogum yaptim 33 haftalik cok zor gunler yasadim bebegim iyi oldu cikti kuvozden getirdi eve atti bizi kendi antalyaya gitti aldatti beni telefonunda yakaladim yabanci kadinlarla kavga esnasinda bicakla cocugun ve benim ustume yurudu hicbir hatam yok evde nasil yattigimdan nasil oturduma hep dayisina anlatir beni kotuler hamileyen bi corba getirmedi is yerinden sayisi aciz mi senin karin demis neler neler ailem cok uzakta okumaya gelmistim boyle hayatim mahvoldu simdi cocuguma sarilmaktan baska birsey yapamiyorum ama nefret ediyorum

Son düzenleme:
gercekten cok boktan bı dunyada yasıyoruz

Allah yardımcın olsun canım..
boşanıp ailenin yanına gitsen...

Canım önce bebeğinin yaşı uzun olsun sanada geçmiş olsun Anlamadım yani bu olay yenimi oldu? Ailen nerede?

Simdi diyeceksiniz ki neden bitirmedin gittim terk ettim hamile bi sekilde baba evine donmek ustelik zamaninda onlari dinlemeyip bu evliligi yaptigim icin ailemin yanindada cok huzursuz oldum utandim onlardan geri dondum doner donmez dogum yaptim 1 ay kuvoz her ay kontroller rop muayneleri doktorlari burada diye neredeyse 6 ay olacak hicbir yere gidemedim gecen ay gittim ailemin yanina esim geldi aldi bizi birkac hafta olacak iste

Hayatı zehir etmeyin kendinize. .
bebeğini Güle güle büyüt..

Bebegimin saglik problemleri beni burada tuttu hep ozel oldugu icin ameliyat oldu falan kaldim iste ama bu arada esimi biraktim dustum yani yakasindan ne halin varsa gor dedim artik umrunda degilsin ben neler yaptim sen nasil karsilik verdin dedim cikmadim insan icine sadece ev hastane kendimi unuttum agla agla emziremedim de kimse destek olmadi ailem oldu birtek ve onlarin yaninda toparlayip geri dondum doktora gittim pskiyatriye kuafore gittim degisim falam bilirsiniz cok bakimliyim suan arada cocugumu arabasina koyup dolastiriyorum evimde bile makyaj yapiyorum ve esim bu arada duzeldi geri donus yapti cocugunu cok seviyor onceden yuzune bakmazdi benimle ilgileniyor hep birlikte olmak istiyor sevgi sozcukleri kullaniyor bizi dolasmaya cikartiyor evde bana yardim ediyor cok iyi

Ama ben daha da cogunu anlatmadim butun bu olanlari hep hatirliyorum nefret doluyorum istemsiz agliyorum

İş yerinden aciz mi senin karın? ?demişler. Esin de aciz goruyor.
Aciz misiniz??
degilseniz olmadığınızı gösterin.

Mutlu gorunuyoruz suan ama mutsuzum ne yapmaliyim? Sizde bitirmeli mi hergun bu soruyu soruyorum ailesiyle gorusmek istemiyorum bize hep bosanin dediler cunku cocugu yilda bi gorursun falan planlar kurdular igreniyorum onlardan

Hicbirsey olmamis gibi bana davranmalari beni cileden cikariyor yapamiyorum bi anda aglamak patlamak onlari dagitmak istiyorum sadece cocugumla ilgileniyorum onlar gelince

Bir butun yazamadim arkadaslar kusura bakmayin sanirim anlatabildim? Cok zorlaniyorum fikirlerinizi bekliyorum

İş yerinden aciz mi senin karın? ?demişler. Esin de aciz goruyor.
Aciz misiniz??
degilseniz olmadığınızı gösterin.

Hamilelikten dolayi dolabi acamazdim kokuyor gelirdi cok mide bulantim olurdu dayisi diyor birkez corba getirirken gormus ondan aciz oldum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…