Hic iyi degilim

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Kızlar ben hiç iyi değilim hemde hiç. Sürekli kendimi tuvalete yada yatak odasına kapatıp kulaklarım çınlıyor mu diye kendimi kontrol ediyorum. Sürekli kendimi dinlemekten mide bulantim baş dönmem üşüme ve ter basmalarimda var kimseyi görmek ses duymak istemiyorum herşey o kadar gürültülü gekiyorki hep uyumak istiyorum. Benim duyduğum sessizligin sesimi acaba yani bi insan sessiz bir ortamda kendini dinleginde bi ses duyarmi nolur bana yardım edin artık kafayı yemek üzereyim internette çok araştırdım psikolojik olarakmi bi ses duyuyorum yoksa gerçekten varmı anlayamıyorum

Şimdi yazdığınız yazıya istinaden kendimi dinledim ve evet kulaklarımda sürekli bir ses ve ufak çınlamalar var olduğunu keşfettim.Yani durumunuz normal ama siz abartıyorsunuz galiba.Hayatınızı zehir etmenize gerek yok.

Kızlar ben hiç iyi değilim hemde hiç. Sürekli kendimi tuvalete yada yatak odasına kapatıp kulaklarım çınlıyor mu diye kendimi kontrol ediyorum. Sürekli kendimi dinlemekten mide bulantim baş dönmem üşüme ve ter basmalarimda var kimseyi görmek ses duymak istemiyorum herşey o kadar gürültülü gekiyorki hep uyumak istiyorum. Benim duyduğum sessizligin sesimi acaba yani bi insan sessiz bir ortamda kendini dinleginde bi ses duyarmi nolur bana yardım edin artık kafayı yemek üzereyim internette çok araştırdım psikolojik olarakmi bi ses duyuyorum yoksa gerçekten varmı anlayamıyorum

Önce bir nöroloji hekimine gitmelisin bence .. Sonra da psikoloğa .

Şimdi yazdığınız yazıya istinaden kendimi dinledim ve evet kulaklarımda sürekli bir ses ve ufak çınlamalar var olduğunu keşfettim.Yani durumunuz normal ama siz abartıyorsunuz galiba.Hayatınızı zehir etmenize gerek yok.
Allah sizden bin kere razı olsun herşey sol kulağımın cinlamasiyla başladı temizlettirdim ve internettende araştırdım tinnitus diye bi hastalık ve kalıcı diye sabah kalkar kalkmaz kendimi dinliyorum ve bütün gün yatak odasından dışarı çıkmıyorum çok zor günler geçiriyorum

Esas sorun nedir? Bunlar psikolojik yansimalari sadece.
Esas sorun bu sesleri sadece benmi duyuyorum yoksa herkestemi var oncedende böyleydi belki ben internetten arastirinca farkettim hiç birşeye odaklanamıyorum aklım hep beynimde kulaklarımda

Canim neden yatak odandan disari cikmiyoraun gueultu seni rahtsizmi ediyor?
Sessizlikte ses olur bir ugultu gibi.
Ama mutlaka bir dr.a gorun

Soyle bir durummu oldu seni rahatsiz edwn bir ses gurultu vs.gibi.
Bir ara bizm soeunlu bir komsu var surekli kulagima onun sesi gelirdi anneme sorardim yine sorunlumu bagiriyor diye annemde yoo onlar evde bile yokla derdi.
Oyle bisey olabilirmi

Back
X