E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Haklısın maalesef arkadaşım..
İnsanın ailesinden başka herkes yalan..
ama oyle oluyorkı bazen aile bile insanları yarı yolda bırakıyor...
neler okuyup neler duyyoruz...
en iyi dost kendimiziz ve gerçekten insan olanlar galiba
ama oyle oluyorkı bazen aile bile insanları yarı yolda bırakıyor...
neler okuyup neler duyyoruz...
en iyi dost kendimiziz ve gerçekten insan olanlar galiba
olumsuz düşünme
senin karşına şimdiye dek öyleleri çıkmış ama doğru insan gerçekten de var
sende zamanı geldiğinde onunla karşılaşıcaksın
inan buna sıkma canını
senin önünde çok zaman var geçen her saniyenin tadına var
daha gençsin sağlığında yerinde olduğu sürece kaybettiklerini tekrar kazanmaman için hiç bi neden yok
kimse yurekten sevmiyor mu, hep kendini mi dusunuyor insanlar...icten sevgiye, cikarsiz sevgiye neden inanilmiyor, neden safca sevilmiyor...ufak bir olayda birden o cok degerlisin benim icin sozlerinin aslinda icten olmadigini anlayiveriyorum...iyi gun sevgileri kol geziyor, kotu gunde kimsecikleri bulamiyorsunuz, cok deger veriyorum seni mutlu etmek istiyorum laflari da hep yalan...
bu dunyada sevgisiz daha kac yil yasayabilirim bilmiyorum benneyaptımki
tesekkurler yorum yapan herkese, yine beni yalniz birakmadiniz...
snookie ben aslinda insanligimi hicbir zaman kaybetmedim, insanlara hep cikarsiz yaklastim, cikarsiz hal hatir sordum, cikarsiz konustum ama insanlar herseyin ardinda birsey arar olmuslar, cikarsiz yaklassan bile oyle dusunmuyorlar ve de kendilerinin benle isi yoksa gelip te bir hal hatir soran yok...ama isleri varsa cok kibar davraniyorlar...
onun disinda erkeklere bakiyorum, bir kizi cok kolay silebiliyorlar birkac davranisindan dolayi, hani anlayis, sevmek bu kadar basit midir veya bu sevmek midir. Birisin seversin uzun surer duygular hemen bitmez bana gore ama bakiyorum gunumuzde hersey kolay unutuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?