hiç karşılıksız aşk yaşadınız mı ?

hadi kızlar varmı yaşayan neler yaptınız bu süreçte
Merhaba canim. evet bu hayatta en kötu duygulardan olan bir duygu: karsiliksiz ask yasamak. ben asik oldum ama ona anlatmadim. cunku onun bir kiz arkadasi vardi ama sadece arkadaslardi. o kiz ona asikti ama erkek ona sadece arkadas gözuyle bakiyordu. hemde kendime guvenim yok. onun beni sevmeyecegini biliyordum. onu cok sevdim ama 3 ay sonra cok derin bir depresyona girdim ve 6 aydir depresyondaydim. universitede okuyorum ve derslerim zarar almaya basladi. caresiz kaldim ve en iyi arkadasimin yardimiyla psikologa gitmeye basladim ve iste bu bana yardim etti. sormayi unuttum: neden senin askin karsiliksiz? ona sevdigini anlattinmi?:1hug::enbuyukkk:

neden imkansizdi?:çok üzgünüm:

aşkın her türü aynıdır.ister karşığı olsun ister olmasın.belkide senin için en güzeli böyle olması oldu.. karlığı olsa kirlenmiş olurdu..tartışmalar kırılmalar olurdu.oysa şimdi sadece sende aşkın...

çok zor bir durum dur anca yaşayan bilir arkadaşlarıma çok üzüldüm

benim sitem

zor bır durum neden ımkansızdı.canım yazmamıssın.ozel deılse?yıne de savasmak lazım.ne olursa olsun...

yaşadım lise yıllarımda hocama aşıktım tam 2 sene sürdü.

karşılıklı yaşadıgım aşka göre daha güzeldi.en azından aklıma gelince tebessüm ediyorum karşılıklı yaşadığım zannetiğim aşk aklıma gelince kalp kırıklıgı başlıyor.

AYaşadım ama tam karşılıksız sayılmaz benim seneler önce sevdigim biri vardııı ama ben senelerce sevdim onun haberi yoktuu.. Sadece uzaktan sevdim senede 1 defa gördügüm birini sevdim ama onun ruhu bile duymadı.. gecelerce ağladım onun için... İmkansızdıı benim için.. O taa oralardan buraya gelecek beni görecek farkıma varacak beni sevecek ooo imkansızdııı .. 6 sene sürdü bu .. AŞk buydu benim için geberdim ya ben onun için .. Ama seneler sonra benim imkansız dedğim insan geldi beni istedii o beni aradıı telefonumu arayıp buluyo .. Yada Bir gün taa başka ülkeden 1 günlüğüne yanıma geldii... sabahın 6 sında buluştuk imkansızımla aynı masada oturduk birbirimize baktıkk.. Ama bi karar vermem gerekiyodu ve ben şuanki sevgilimden yana kararımı kullandım.. Çünkü benim için emek veren buydu.. Ama hala aklımın bir köşesinde arada aklıma geliyorr.. Tamamen unutmak istiyorum ama o kdar sene var içimde oldugu..

yaşadım...
4 yılıma mâl oldu...
ömrümün en acı, ömrümün en tatlı 4 yılı....
keşke hep platonik olarak kalsaydı...
karşıma çıktığı için binlerce kez şükrediyorum Allaha...
beni bi çok yanlışı yapmaktan alıkoydu....
şimdi evli, benimle aynı adı taşıyan bi kızı var...
onu sevdiğime hiç pişman olmadım
Rabbim hep güldürsün yüzünü :teselli:

bnde yaşadım karşılıksız aşk....birini okdr çok seviyodum ki ama bundan ona hiç bahsetmedim hep korktum arkadaşlımız bozulur die...yıllarca sakladım ama okdr iyi anlaşıodukki hergünmz beraber geçioduu..5 yıl bu böle devam etti..snra artk unuttum onu sadece arkadşım olarak grdümm yine öle samimiydik..geçen gün geldi ve bna yıllardır bni sevdini sölediiisenağlama ama bn inanmadım hala evt de die hergün arıo ama olmazz...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: keşke ozmn deseydinnn...

her kız bunu yasar bende yasadımmmmm ama genelde kucukken olur bu karsılıksız askkkkkkk

bende cok sevdim... lisedeydik... her saniyemiz beraber geciyordu....
arkadasdik derken ona asik oldum.... okuldan mezun olurken ona bir mektupla herseyi acikladim ve yillarca görmedim....

görücü usulü evlendim ama onu hala seviyordum.... dügünümden bir ay önce bana karsi bos olmadigini duydum arkadasdan ama artik gec dedim....

esimden ayrildim onu hala seviyordum..

tesadüfün böylesi olamaz... OKUYUN....

9 yil sonra kizimla kisa bir tatil icin türkiyeye ucmak üzere ucaga bindik... yanimda benim yaslarimda bir kiz oturuyordu... malum vakit gecsin diye lak laka basladik... sen nerden ben nerden derkennnnnnnn.... :1shok:iste INANILMAZZZZ... o kiz asik oldugum erkegin cok yakin arkadasi cikti... ismimi ögrendiginde sen onu taniyormusun dedi... bense sen nerden taniyorsun dedigimde, senden o bana cok bahsetti dedi...:1shok:

of of bi hallere girdim... ama artik onu degil esimi seviyorum... ama onu unutmadim, lakin hislerim sadece bir anidan ibareta.s

sanırım yaşadım

ama şimdi iyiki karşılıksızmış diyenlerdenim çünkü hayırlısı buymuş ve şimdi canım sözlümle çok mutluyum

peki arkadaslar aranizda hic sunuda düsünen oldumu????

o sevdigim erkekle beraber olsaydim veya evlenseydim acaba nasil olurdu? mutlu olurmuyduk?
acaba suanki hayatimdan daha iyi bir hayatim mi olurdu???
bunlari hic düsündünüzmü?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…