Merhaba canim. evet bu hayatta en kötu duygulardan olan bir duygu: karsiliksiz ask yasamak. ben asik oldum ama ona anlatmadim. cunku onun bir kiz arkadasi vardi ama sadece arkadaslardi. o kiz ona asikti ama erkek ona sadece arkadas gözuyle bakiyordu. hemde kendime guvenim yok. onun beni sevmeyecegini biliyordum. onu cok sevdim ama 3 ay sonra cok derin bir depresyona girdim ve 6 aydir depresyondaydim. universitede okuyorum ve derslerim zarar almaya basladi. caresiz kaldim ve en iyi arkadasimin yardimiyla psikologa gitmeye basladim ve iste bu bana yardim etti. sormayi unuttum: neden senin askin karsiliksiz? ona sevdigini anlattinmi?:1hug:hadi kızlar varmı yaşayan neler yaptınız bu süreçte
ne mi yaşadım? ne yaşanır ki canım! öldüm öldüm öldüm, benimki bir de imkansızdı tabi bu daha çok öldürdü beni.
gecelerce gözyaşı
aklına geldikçe üzüntüden titremeler, düşündükçe çıldırmalar
sesini duydukça delirmeler
öl dese ölürdüm herhalde
elimden tutsa da hadi dese bütün dünyayı karşıma alır giderdim onla
bana hakaretler etse, nefretini yüzüme haykırsa yine de geçmeyecek bir aşktı.onun ne hisettiği hiç mi hiç önemli değildi.:1no2: tek önemli olan içimde yaşadığım büyük aşktı.
ama daha kötüsü var aylar aylar sonra onunda bana ilk günden beridir deli gibi aşık olduğunu öğrendim.
karşılıksız değilmiş ama imkansızdı:a015:
sözlüydüm
ama ne yapayım kalbe söz geçmiyor senağlama
ben ister miydim bu kadar acı çekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?