hiç karşılıksız aşk yaşadınız mı ?

benimde lise bittikten sonra cok sevdigim biri vardı ama ben o zamanlar cok kilolu biriydim ve kendime hic güvenim yoktu. Bi sekilde bi aracı bizi sevgili yapmaya calıstı sanırım kabul etmiski biz beraber bikac kez cıktık ama ben sırılsıklam asıktım o ise büyük bir askla sevdigi kızdan ayrılmıs ve onu unutmak icin benimle birlikte olmayı kabul etmis. Son görüsmemiz cok güzel romantikti basbasa kapkaranlık biyerde arabanın icinde yaşarın bi şarkısını dinliyoduk sadece elimi tuttu. Sokaklarda yürüdük parklarda oturduk cok cok güzeldi hayatımdaki güzel dedigim anlardan biriydi. Ama bilemezdim onun aslında beni sevmedigini sadece askını unutturmaya yarayan biseydim. Ogünden sonra cok cok aradım hic telefonuma cıkmadı ama sürekli haberlerini alıyordum ama o zamanki çektigim acılarımı gözyaşlarımı anlatacak kelimeler bulmak zor. Sürekli arayıp sesini dinleyip kapatıyordum bu 1 yıl kadar sürdü hic görmedim ama aşkımdan en ufak bisey eksilmemisti. Bi gün benim kuzenim ve aşık oldugum kisiyle aracı olan cocuk sevgiliydiler ve onun evine gidelim dediler ben gitmek istememistim. Sonra düsündüm gidip hesap sormaya hakkım vardı ve gittik. Evde tekti kapıyı açtı karşımda görünce kalbim yerinden cıkacak sandım. O gayet rahattı ama beni gördügüne biraz sasırmıs biraz utanmıştı. Biz mutfakta yemekten sonra konusmaya basladık daha doğrusu o konusmaya basladı o unutamadıgı askını anlattı ve benimle unutmak icin cıktığını sonra benden özür diledi. Bende onsuz günlerimi cektigim acıları gözyaslarımı duygularım düsüncelerimi anlattım, dedimki benim istedigim sadece senin iyi oldugunu bilmekti bunu bile cok gördün, önümde diz çöktü ellerimi tuttu ve özür dilerim beni hic senin kadar seven olmadı dedi. Benimle ciddi bi iliski yasamak istermisin falan dedi bende hayır dedim asla istemiyorum biliyorumki ben ona ulasamadıgım için aşıktım hatta askım uzun süre azalmamıstı bile herkes dalga geciyordu benimle leyla oldun diye evet leyla olmustum ama mecnunum yoktu. Neyse ogün iyiki gitmisim en azından birbirimizi anladık ve ogünden sonra bisüre daha sevmeye devam ettim ama sonra içimdeki sevgi bitti kimsenin bana bu kadar acı cektirmeye hakkı yok diye düsündüm ve yavas yavas kalbimden attım onu. Şimdi aklıma geldi ogünlerde ne kadar acı cekmisim. Evet düşünüyorum acaba diyorum suanda onunla evli olsaydım hayatım nasıl olurdu diye ama hayır asla istemiyorum zaten isteseydim enson görüsmemizde kabul ederdim. Eşimi çok seviyorum ayaklarımı yerden kesen bir adamdır kendisi, hayatımdaki ilkleri onunla yaşadım, ben agladıgımda benimle aglayan biridir ben böyle birini seviyorum, ilk tanıştıgımda onada aşık olmustum ama gördümki aşk gecici bisey yerini sevgiye bırakıyor sevgi daha büyük biseymiş.O yüzden canım kocamla evlendigime hic pisman degilim ve iyikide onunla degil esimle evlenmişim.

ARKADAŞIM NE GÜZEL ANLATMIŞSIN DUYGULARINI EVET İYİKİ SENİ SEVEN BİRİYLE BERABERSİN EŞİNLE HAYAT BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM SİZE.

aşkım ve ben

ben bir kere aşık oldum ve onunla beraberim 6 yıldır yaşamadım yani .....

ben çok çok eski bir aile dostumuzun oğluna aşık olmuştum, daha çocukken bile onu ne zaman görsem heyecanlanırdım zaten ama ortaokul zamanlarında deli gibi aşık oldum. Her yaz tatilimizi aynı tatil köyünde geçiriyorduk ve her gün beraberdik, okul zamanları çok sık göremiyordum onu oyüzden de yazları iple çekerdim hep. 4 yıl boyunca genellikle de yazları her gece odama kapanır ağlardım. Kendime pek güvenim yoktu ve o benim için imkansızdı, öyle düşünmüştüm hep, hiç açmadım oyüzden konuyu ona da hiç belli etmedim, kimseye de söylemedim içimde yaşadım hep. Sonra ne oldu dersin, lise sonda ortak bir arkadaşımız benden bahsederken o da o kızın peşinden az koşmadım ben ya, yıllarımı verdim demiş. Meğer o da bana en başından beri aşıkmış ama ben henüz saftiriklik yaşlarımda olduğum için anlayamamışım, şimdi o günler aklıma geldikçe gülerim. Birinin beni sevip sevmediğini anlayamayacak yaşlardaydım ve dediğim gibi de onu imkansız gördüğüm için hiç üstüme alınmamışım demek ki. Yıllarca koşmuş peşimden de benim haberim olmamış, sonra çıktık ama bu olaydan sonra. O tam bi serseriydi deyim yerindeyse oyüzden onun arkadaşları ve ailesi benimle birlikte diye çok sevinmişlerdi, ama benim ailem de çocukluktan beri onu tanıdıkları için hertürlü engellemeyi yapmışlardı. 8 ay sürdü ilişkimiz ve üstünden yıllar geçti ama sanırım onun bana yaşattığı duyguları hala kimsede yaşamadım, dopdoluydu, harikaydı ve yıllarca kendimi boşuna heba etmiş olsam da kesinlikle her gününe değdi. Bitmiş olmasının hiçbir önemi yok, yaşandı ya o yetti bana.

ilk zamanlarda karşılıksızdı ama meğer oda beni beğeniyormuş iki sewgili olmuştuk.

önce arkadaş modundaydık uzun süre. birbirimize bakış açımızdaki farkların da farkındaydık. hayatına birileri girince dayanamadım diyalogu kestim. ama bir anda mümkün olmadı tabi, ben duygularımı ifade etmekten ve davranışlarıma da yansıtmaktan vazgeçmediğim için saçma ötesi ne olduğu belli olmayan (arkadaş desen değil, sevgili desen değil..) bir ilişkimiz oldu yine uzun bi süre.

sonra baktım ben alttan aldıkça iyi niyetim suistimal ediliyor, tamamen olduğum gibi tüm samimiyetimle davrandıkça (ki bunun iki tarafa da hayrı olmayan bir tutum olduğunu artık anladım) bana saygısı yok oluyor, nihayet umudu kestim ve olumsuz gerçeği kabullenmeye başladım.

umudum tükeniyordu ve bu gerçekten çok zor bir şeydi. bıraktım her şeyi akışına, eskiden eğer istersem çok şey değiştirebileceğimi düşünürken..

mesajlarına da cevap vermiyorum artık ilk kez böyle umursamazım..ama bir yandan da ne yapsam bilmiyorum ikimiz için de en doğrusu ne olur bunu bilmeyi gerçekten çok isterdim.

herkesin; kısa da sürse illa ki platonik bir aşk hikayesi illaki vardır.. benim de oldu. bende arkadaşımın arkadaşına aşık olmuştum..çok kibar ve esprili biriydi.. herkese eşit davrandığı için ilgisi var mı yok mu kestiremiyordum. bi kere tek başıma çarşıdaydım,canım kumpir istedi ve girdim bi kumpirciye.. orada karşılaştık.bi arkadaşıyla ayrılıyormuş tam ama o oturuyordu. masaya daet etti.sohbet ettik kumpirlerinmizi yedik. gülüşü,konuşma tarzı ve ses tonuna hayran bi şekilde dinledim onu.. sonra durağa kadar bırakmıştı beni..o günü hiç unutmuyorum =) gerçi küçüktük lise 1 mi neydi?sonrasında üniv dönemi ,farklı iller,farklı ortamlar.bi daha da görmedim

evet.. hem de benim tarafimdan tam 7 sene surdu.. cok cok ozel bir duyguydu.. onunla gecirdigim anilar hala capcanli zihnimde..
ama malesefki onu kaybedeli coook uzun zaman oldu..

he he matematik öğretmenime aşık olmuştum :kedi: kaydirigubbakcemile3

ya peki hiç karşılıksız aşk yaşayıp da klasik dramatik sondan farklı bir yoldan geçmiş kimse var mı? yani mutlu son olmasa da böyle değişik, beklenmedik şeylerle, hoş sürprizlerle ya da bilinçli davranışlarla alışılmadık pozitif sonuçlarla karşılaştınız mı?

zor bi aşktır imkansız aşk
ama güzeldirde kendi kendine yaşarsın
ama çok acı verir
ben istemsizce ağlardım öyleydi işte ...

reddedilmiş olmama rağmen ve asla olmıcanı bildiğim halde malesef hala seviyorum çok aptal hissediyorum kendimiklava: ama şükürki eski sevgi yok içimde inşllah tamamen yok olur

yşamıştım lisede biri vardı bi cocuk bi kızla cıkıyordu hep uzaktan izledim sevdim okul bitti facede beni buldu teklif etti ama lise askı lisede kalıormus o delice sevdigim insanı unutmusum ben reddettim bitti :))

bende yasamistim ayni apartmanda ve okulda oldugum yakin bi arkdasima asik olmustum..sonra o kizla cok yakin arkadas olduk cunku oda bizim apartmana tasinmisti...ama ben sirf arkadasligim bozulmasin diye dostum dedigim bi kisi haric kimseye soylemedim..2.5 yil surdu cok seviyordum arkadasim surekli onla gecirdigi zamanlari anlatinca ve surekli onlari beraber gorunce icim cok aciyordu ama acisiyla tatlisiyla guzel gunlerdi simdi o kiz baskasiyla evli :)

hic yasamadım..ama zor bir şeydir diye tahmin ediyorum..sevmek ama karşılık görememek cildirtir insanı..

ennn ılgıncı benım yasadıgımdı herhalde.ılk goruste asık oldum ben.ama reddedıldım.sen bana gore degılsın dedı resmen..ortak tanıdıklarımız arkadaslarımız vardı.arada bırbırımızden haber alır bazende carsıda karsılasırdık.aradan 2 2,5 yıl gectı.baska arkadaslıklarım da oldu.ama hıcbırını onun yerıne koyamadım.2,5 yılın sonunda onunla konusmaya basladık.ona olan askım hala gecmemıstı.ve 19uncu gunde bana evlenme tekılf ettı.suan esım oldu.2,5 yıllık evlıyız ve coook mutluyuz allahıma bın sukur...yasasıııınnnn zafer benım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…