ennn ılgıncı benım yasadıgımdı herhalde.ılk goruste asık oldum ben.ama reddedıldım.sen bana gore degılsın dedı resmen..ortak tanıdıklarımız arkadaslarımız vardı.arada bırbırımızden haber alır bazende carsıda karsılasırdık.aradan 2 2,5 yıl gectı.baska arkadaslıklarım da oldu.ama hıcbırını onun yerıne koyamadım.2,5 yılın sonunda onunla konusmaya basladık.ona olan askım hala gecmemıstı.ve 19uncu gunde bana evlenme tekılf ettı.suan esım oldu.2,5 yıllık evlıyız ve coook mutluyuz allahıma bın sukur...yasasıııınnnn zafer benım....
yaşadım...
4 yılıma mâl oldu...
ömrümün en acı, ömrümün en tatlı 4 yılı....
keşke hep platonik olarak kalsaydı...
karşıma çıktığı için binlerce kez şükrediyorum Allaha...
beni bi çok yanlışı yapmaktan alıkoydu....
şimdi evli, benimle aynı adı taşıyan bi kızı var...
onu sevdiğime hiç pişman olmadım
Rabbim hep güldürsün yüzünü :teselli:
yaşadım hem de 7 yıl.en iyi arkadaşlarımdan biriydi.
onun hayaliyle yatıp kalktım,sonunda bir gün ona itiraf ettim. çok zordu,hala şaşırıyorum kendime nasıl yaptım..ona onu sevdiğimi söylersem kıyamet günüdür derdim.
olmaz dedi,hiçbir sebep söylemedi,bende o akşam bütün bağları kopardım.6 ay içindede bütün ortak arkadaşlarımızdan uzaklaştım.yıllarca uzak kaldık,ortak arkadaşlarımızla buluştuğunda hep beni soruyormuş neden gelmedi diye.en son buluşmalarındada mutlaka gelsin demiş,ama artık ilgilendirmiyo 3 yıl geçti aradan.
daha da önemlisi aşkı buldum...ve gerçek aşkın platonik olamayacağını anladım.
bende yaşadım çok kötü bi duyguydu. benimle vakit geçirmek için beraber oldu.bende aptal aptal sevinmiştim beni seviyor bana değer veriyor die.sonra bi gün ayrılmak istiyorum senin önünde bi sınaw var buna odaklan demişti ( bende o zaman sınwa giricktim ve sınwa bi hafta kalmıştı yeni aklına gelmiş beyfendinin o psikolojyle sınwa girdm arkadşlar ) sonra askere gitti ben aylarca onu bekledim askerden gelicek tkrar beraber olucaz diye.sonradan öğrendmki beni başkası için bırakmış aldatmışş. yanarım onun için ağladığım gecelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?