hiç karşılıksız aşk yaşadınız mı ?

oha çok acayipmiş inşallah mutluluğunuz hiç bozulmaz, yalnız sakıncası yoksa 2,5 yılın sonunda tekrar konuşmaya başladığınızda, evlenmenize kadar yani,diyalogunuzun nasıl olduğunu merak ederim. yani sana döndüğünü hemen belli etti mi yoksa senin davranışların sayesinde mi değişti her şey?

ewet karlşıksız aşk kötü oluyo sewmek güzel ama onun seni sewmedigini düşünmeek cok acı

karsiliksiz ask cok kotu gercekten. bende bir ara karsiliksiz ask yasadigimi zann etmisdim ben sevgilimi 1.5 yildi asiktim ama askimin karsiliksiz oldugunu zann ediyordum. cunki bana kardesim gibisin falan diyordu ama bana yakin olmak icin ole soliyormus :asigim: ustelik o bana 4 yildir asikmis. fakat bana solerse ondan uzaklasirim zann ediyormus.
kisacasi belkide askin karsiliksiz degildir. oda seni seviyordur ama soleyemiyordur

evet tabı
sevgıllılerımden ayrılınca genelde peslerınden kosmaya devam ederım o zamankarsılıksız olur asklarım
hala bıle gecen senekını dusunuyorum arada sonra ulen tamam unuttum atyık dıyorum ama zor tabı

bırde gıtgıde daha ulasılmaz oluyorlar ya o kötu

hatirlamiyorum...bende bi huy var beni sevmeyeni bende sevmem :dilcikar:..o yüzden öyle bir durum yasamadim belki....

Aşk... Herkesle yaşanabilen birşey değil ki.
1 defa olur bana da 1 defa rastladı.
Ona sahip olduğum için çoook şanslıyım!

:asigim:

ahh ahh ahh yaramı deştiniz... ilk aşkım... oda karşılıksızdı malesef.. 4 yaş vardı aramzda birazda küçük olduğumdan kızardı bana aabi de diyee... dinlerimiz farklı olmasına rağmen ailemiz çok sıkı dosttur ve her yaz görüşürüz.. olur ya hani... babam beni ona emanet edrdi hep senağlama oda bi aabi edasıyla ilgilenirdi benimle ama beeeennn senağlama cok severdim onu çok tam 4 sene !!! çokta çapkın biriydi acayip kıskanırdım... simdiyse onun baska bi ilişkisi var benimde... çektiğim acıyı bilmeden konusur benle hala... ama artık aabi dememi istemiyor bilmesini cok isterdim ama olmadı.. kısmet diyip geçmeye çalışıyorum karşılıksız aşk cok kötü bşey çok !! allah düsürmesin kimseyi mafoldumben

sevgilime aşık olmuştum ondan habersiz
meğer ki o da beni görmüş beğenmiş birbirimizden habersiz birbirimizi beğeniyomuşuz
sonra itiraf ettik karşılıklı :asigim:

orta 1'e gidiyordum o zamanlar. aynı okuldaydık o benden 3 yaş büyüktü, lise 1 e gidiyordu. en yakın arkadaşlarından biri karşı komşumuzdu. oraya oturmaya gelirlerdi, ben de perdenin arkasından onları dikizlerdim. o zamanlar ICQ vardı, onu bulup başka biri gibi konuşmaya başladım. Bu arada arkadaşının annesi de komşumuz olduğu için arada birşeyler anlatıyordu onunla da ilgili, bende birçok şey öğreniyordum. sonra "senle ilgili şunu şunu biliyorum" diyordum. şok oluyordu kaydirigubbakcemile3 liseyi bitirmesine yakın itiraf ettim, buluştuk, konuştuk. tabii bu arada bilmeyen arkadaşı kalmadı, herkes bana bakıyor nerde görse. sonuç da konuşmaya devam ettik arkadaş gibi, ama o beni sevmedi hiç. 4 yıl sürdü aşkım, en nihayetinde gözden ırak gönülden ırak oldu.

Şu ansa hayatımın en güzel aşkını yaşıyorum nişanlımla. onula da ocak sonunda 4 yıl olacak. çok mutluyum allahım nazarlardan korusun, çok seviyorum onu :asigim:

hayır yaşamadım..
Allah yaşatmasın kimseye diorum, çok zordur :Saruboceq:

ben yasadim vallah bi kac kere hemde hic acilamadim utangac oldugum icin su anda birisi beni sevio ama karsiliksiz cünkü benim cok sevdigim bir sevgilim var....oa üzüliorum ama elimde bisi gelmiooo

Ben de birini sevdim karşılıksız olarak hem de çok. Hayatımda en çok sevdiğim o oldu diyebilirim. Ona sevdiğimi de söyledim. Ama bizimkisi imkansızdı. Hem onun bir kız arkadaşı vardı üstelik de başka bir ülkede yaşıyor. Ama benim için yeri çok özeldir. Hayatımda kalbimi kırmayan tek kişi o oldu. Ondan önce erkeklere güvenimi kaybetmiştim. Öyle bir anda karşıma çıkardı ki Rabbim onu... Bu hayatta hala erkeklere güvenilebileceğini öğrendim. Hayatta herşeye değecek insanların var olduğunu öğretti bana. Ona kendisini sevdiğimi söylediğimde bana karşı çok dürüst davrandı. Kız arkadaşından bahsetti. İsteseydi beni parmağında oynatırdı ama yapmadı. Ben de senin gibi Tanrı'ya şükrediyorum. iyi ki o benim hayatımın bir parçası oldu. iyi ki hala hayatımda. ona olan duygularımdan hiç pişmanlık duymadım. hepsi güzel anılar olarak kaldı. Kız arkadaşıyla çok mutlu şimdi. ben de onun adına mutluyum. Umarım birlikte olduğu kişi hep değerini bilir. Çünkü bu dünyada sevilmeyi hakeden çok az insan var ve o da o insanlardan biri...yerimseniben

yaşadım hem de 7 yıl.en iyi arkadaşlarımdan biriydi.
onun hayaliyle yatıp kalktım,sonunda bir gün ona itiraf ettim. çok zordu,hala şaşırıyorum kendime nasıl yaptım..ona onu sevdiğimi söylersem kıyamet günüdür derdim.

olmaz dedi,hiçbir sebep söylemedi,bende o akşam bütün bağları kopardım.6 ay içindede bütün ortak arkadaşlarımızdan uzaklaştım.yıllarca uzak kaldık,ortak arkadaşlarımızla buluştuğunda hep beni soruyormuş neden gelmedi diye.en son buluşmalarındada mutlaka gelsin demiş,ama artık ilgilendirmiyo 3 yıl geçti aradan.

daha da önemlisi aşkı buldum...ve gerçek aşkın platonik olamayacağını anladım.

yaşamadım zaten ben karşılıksız duygunun yani platoniğe inanmayanlardanım aşk denilen şey karşılıklı yaşanır birlikte bişeylerden fedaklarlık verilir karşılıksız olan sevmek hoşlanmaktan ileri gitmez diye düşünüyorum platonik olark birini sevipte ona ömür boyu aşık olarak kalan ve ona ulaşamayınca başkasıyla asla olmayıp yalnız ölen birisini tanıyor musunuz şahsen ben tanımıyorum lmaz: yani benim şahsi düşüncem bu yönde

Hem olmaz demiş; hem de buluşmalarda mutlaka gelsin diyor. Bu nasıl iş anlamadım. O hayır deyince peşinde koşup direteceğini düşündü herhalde.:1closedeyes:
Ne mutlu sana aşkı bulduysan. İlgilenmemekle çok iyi ediyorsun.

bende yaşadım çok kötü bi duyguydu. benimle vakit geçirmek için beraber oldu.bende aptal aptal sevinmiştim beni seviyor bana değer veriyor die.sonra bi gün ayrılmak istiyorum senin önünde bi sınaw var buna odaklan demişti ( bende o zaman sınwa giricktim ve sınwa bi hafta kalmıştı yeni aklına gelmiş beyfendinin o psikolojyle sınwa girdm arkadşlar ) sonra askere gitti ben aylarca onu bekledim askerden gelicek tkrar beraber olucaz diye.sonradan öğrendmki beni başkası için bırakmış aldatmışş. yanarım onun için ağladığım gecelere.

Tüm erkekler aynı saçma nedenleri bulup bitiriyorlar ilişkileri. Benimki de bu şekilde oldu.
Ben de çok üzgünüm onun için ağladığıma.Çok pişmanım ve acıyorum kendime bu eziyeti yaptığım için. Artık yapacak bir şey yok önüme bakıyorum. Güzel günler gelecek biliyorum ki. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…