Hiç kimse beni sevmiyor

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Başlıktan belki ergen birinin yazdığını düşündünüz ama değil ben 24 yaşındayım. Ama bıktım artık. Hayatımda hiç mutlu bir ilişkim olmadı. Çok mu büyük sorun diyeceksiniz ama hep bunun eksikliğini hissediyorum. Herkes hayatının bir döneminde seviliyor seviyor. Güzel günler yaşıyor. Benim neden olmuyor. Neden her seferinde hayatıma giren kişi yok oluyor.
Evet hiç taktik yapmıyorum. Ama kovalamıyorum da . Kimseyi sıkmıyorum da . Neden olmuyor. Uzun süredir yalnızdım hayatıma biri girdi 3-4 hafta oldu. Hep buluşmak istedi benden hoşlandığını hissettim. Dile getirdi. Sonra bigün hiç yazmadı bende silmiştim onu konu açmıştım hatta. Sonra konuştuk ve hiç bir sorun olmadığını söyledi. Sadece bir günü kendine ayırmak istemiş. Ama dikkatli olacağını söylemişti. Sonra aramıza mesafe girdi ama konuşuyorduk gün içinde bir kere de olsa. O da yazdı bende. Ama iki gündür yine yok oldu adam.
Ben artık bıktım nerde hata yapıyorum. Neden olmuyor , ne yapmam gerekiyor. Arkadaşım seni kolay olarak görüyorlar diyor, ama her şeye tamam diyen biri değilim. Evet buluşalım dedi buluştum aradı açtım. Ama olması gereken bu değil mi. Gerçekten hoşlanan insan karşındaki hoşlandı diye sıkılır mı. Bu mu hatam yani kolay kız olmak mı?
Ben bir kere olsun kaybeden olmak istemiyorum. Bu defa kaybeden karşı taraf olsun. Her seferinde ben üzülüyorum. Aradığında ya da yazdığında ne diyeyim. Ne olur bana yardım edin. Sizin için basit de görünse benim hayatımın en önemli sorunu bu

Yapıcam bu sefer. Ölsem de aramayacağım. Peki o ararsa ya da yazarsa ne yapmalıyım, ne yapayım

Karşınızdaki kişi sizden hoşlanmıyor,üzgünüm.Bir günü de kendime ayırmak istedim deyip karşıdakine hiçbir şey söylemeden sessiz kalan bir insan ( hele ki ilişkinin bu kadar başında ) çok da ilgi duymuyordur.
Ben de ilişkilerde her gün konuşma muhabbetinden bir süre sonra sıkılırım,ama bunu önce karşımdakine belirtirim,olması gereken de bu zaten.İnsan zaman zaman yalnız kalmak isteyebilir,ama karşıdaki kişi bunu bilmiyorsa ortaya böyle sorunlar çıkıyor işte.

Yazarsa ne yaparım demişsiniz,mesela cevap vermeyip yolunuza bakın bence.Eminim size gerçekten değer veren birileri var ve olacak,dengesiz insanlarla boşuna vakit kaybedip canınızı sıkmayın.

Kolay kız olmak diyorsanız ilk buluşmada seviştim. Ama gözünün içine baktığım zaman sevgilimin bana nasıl değer verdiğini görebiliyorum.

Sizin yaptıklarınız/yapacaklarınız karşınızdakinin size vereceği değeri belirlemez.
O tamamen o kişiye bağlıdır. Adam baştan tırtmış. İlk haftadan çok hoşlanıyorum diye dile getirmeler, kendime vakit ayıracağım ama dikkatli olacağım diye söz vermeler ne mal olduğunu belli ediyor.

Seçici davranmıyorsanız kendinizi suçlayabilirsiniz, bile bile lades diyorsanız kendinizi suçlayabilirsiniz ama ötesi için kendinizi suçlamayın.
Çok sevdiğim bir söz var ayrıca
“Stop chasing the wrong one, the right one won’t run”

Kolay kız olmak diyorsanız ilk buluşmada seviştim. Ama gözünün içine baktığım zaman sevgilimin bana nasıl değer verdiğini görebiliyorum.

Sizin yaptıklarınız/yapacaklarınız karşınızdakinin size vereceği değeri belirlemez.
O tamamen o kişiye bağlıdır. Adam baştan tırtmış. İlk haftadan çok hoşlanıyorum diye dile getirmeler, kendime vakit ayıracağım ama dikkatli olacağım diye söz vermeler ne mal olduğunu belli ediyor.

Seçici davranmıyorsanız kendinizi suçlayabilirsiniz, bile bile lades diyorsanız kendinizi suçlayabilirsiniz ama ötesi için kendinizi suçlamayın.
Çok haklısınız ama hep mi yanlış kişi yani bu kaçıncı. Çıkmıyor asla karşıma hep bu sefer olur diyorum olmuyor

Çok haklısınız ama hep mi yanlış kişi yani bu kaçıncı. Çıkmıyor asla karşıma hep bu sefer olur diyorum olmuyor
Olur öyle. Bazen çabaladıkça kötüsü bulur insanı. Biraz akışına bırakın.
Bu kötü dediklerinizin ortak özelliklerini çıkartın ve onlardan uzak durun. Herkese hemen inanmayın. Zamanla olur.

Aynen ben de :) üstelik bizim ki zaten o tarz bir görüşme olacaktı yani sözde :)) 3 yıl oldu 1 yıldan fazladır da birlikte yaşıyoruz aşk bu bide klasik ama kısmet işte :)

Öncellikle kimsenin Sevgisine Ihtiyacin yok buna odaklan . Insanlarin seni sevmesini bekleyene kadar Sen sec kimi sevebilcegini kimi sevmeyecegini . Hic kimsenin Sevgisine muhtac degilsin birak onlar senin Sevgine muhtac hiisetsin.

YALNIZLIKLA barisdigin an elinden aliyorlar onu en degerli Zamanin yalniz oldugun zamandir böyle düsün.

yalniz kaldigin zaman düsüncelerine kimse hükmedemiyor Özgürsün ;)

Kolay kız zor kız onla alakası yok ya. Bazen bi şey eksik oluyor ne bilmiyorum. Bi arkadaşım var mesela bebek gibi kız o kadar güzel ki. Ama 2 3 hafta biriyle görüşüyor diyelim adam sonra prrr yok oluyor. O enerjiyi tutturamıyor asla. Bunun çözümü var mı bilmiyorum, takipteyim konuyu

Başlıktan belki ergen birinin yazdığını düşündünüz ama değil ben 24 yaşındayım. Ama bıktım artık. Hayatımda hiç mutlu bir ilişkim olmadı. Çok mu büyük sorun diyeceksiniz ama hep bunun eksikliğini hissediyorum. Herkes hayatının bir döneminde seviliyor seviyor. Güzel günler yaşıyor. Benim neden olmuyor. Neden her seferinde hayatıma giren kişi yok oluyor.
Evet hiç taktik yapmıyorum. Ama kovalamıyorum da . Kimseyi sıkmıyorum da . Neden olmuyor. Uzun süredir yalnızdım hayatıma biri girdi 3-4 hafta oldu. Hep buluşmak istedi benden hoşlandığını hissettim. Dile getirdi. Sonra bigün hiç yazmadı bende silmiştim onu konu açmıştım hatta. Sonra konuştuk ve hiç bir sorun olmadığını söyledi. Sadece bir günü kendine ayırmak istemiş. Ama dikkatli olacağını söylemişti. Sonra aramıza mesafe girdi ama konuşuyorduk gün içinde bir kere de olsa. O da yazdı bende. Ama iki gündür yine yok oldu adam.
Ben artık bıktım nerde hata yapıyorum. Neden olmuyor , ne yapmam gerekiyor. Arkadaşım seni kolay olarak görüyorlar diyor, ama her şeye tamam diyen biri değilim. Evet buluşalım dedi buluştum aradı açtım. Ama olması gereken bu değil mi. Gerçekten hoşlanan insan karşındaki hoşlandı diye sıkılır mı. Bu mu hatam yani kolay kız olmak mı?
Ben bir kere olsun kaybeden olmak istemiyorum. Bu defa kaybeden karşı taraf olsun. Her seferinde ben üzülüyorum. Aradığında ya da yazdığında ne diyeyim. Ne olur bana yardım edin. Sizin için basit de görünse benim hayatımın en önemli sorunu bu
Sanırım kimseyi kabul etmemek en iysi valla yalnızlık daha rahat ya aradi aramadi geldi giitti :)işin şakası sanırım inanin kaderinde olmadimi böyle durumlar yaşanıyor hayırlısı diye bakmak lazım ararsada verme cevap sakın. Bende son zaman böyle durum yaşadım ısrarla benle görüşmek isteyen adam ortadan toz oldu sadece şaşkındım:) yani karaktersizlik böyle birşey adamlar birşey deme bile gereği duymadan toz oluyorlar sanki kollarına yapıştik iki günlük adamlarin nolur gitmeeyinnn :))))

Bu devirde delikanlılar sosyal medyanın da verdiği imkanlarla 3-4 kıza birden yazıyorlar. Hangisi denk gelirse;) Kafalarına göre daha güzelini ya da daha güzel faydalanabileceklerini buldular mı ilkini bırakıveriyorlar.

Bire bir tanıdığım bir delikanlı ( akrabamız) instagramda kaç kızla yazıştığını göstermişti.. Yanlış hatırlamıyorsam 7-8 tane idi. Tabi genelde uzak mesafe bunlar...

• Şaşırdım
Reactions: 000
O aday doğru kişi değildi.
Eğer sizin için doğru biri olsaydı yok biraz ara verelim yok kafami dinleyeyim diye davranmazdı.(Eğer çok elzem bir durum yok ise.)
O sizi yedekte tutmaya çalışmış.Tahminen ya kafasında biri vardı ya da hala arayışı vardı.Aksi halde ilişkiyi isteyen erkek istekli olur.
O yüzden yanlış aday için üzülmeyin.
Bir de bence erkek ilişki için daha istekli ve ilgili olmalı.
Biz zaten duygusal olarak bağlanmaya daha yatkınız.
O yüzden size sizin verdiğiniz değeri vermeyen biri için hiç üzülmeyin.
Boşverin gitsin.
Hep diyorum en kötü yalnızlık; mutsuz bir evlilik veya ilişkiden yeğdir.
Önemli olan mutlu bir ilişki veya evlilik.O olursa yalnız olmamak çok güzeldir.
Moralinizi bozmayın.
Bir adayın tavırlarını da tüm erkeklere yansıtmayın.

Umutsuz olmayın..
Umarım iyi biriyle karşılaşırsınız.. :KK66:

Öncellikle kimsenin Sevgisine Ihtiyacin yok buna odaklan . Insanlarin seni sevmesini bekleyene kadar Sen sec kimi sevebilcegini kimi sevmeyecegini . Hic kimsenin Sevgisine muhtac degilsin birak onlar senin Sevgine muhtac hiisetsin.

YALNIZLIKLA barisdigin an elinden aliyorlar onu en degerli Zamanin yalniz oldugun zamandir böyle düsün.

yalniz kaldigin zaman düsüncelerine kimse hükmedemiyor Özgürsün :KK66:
Aslında kendimi seviyorum ve yalnızken mutluyum. Ama hayat boyu arkadaşlarımın hep güzel ilişkisi olurken benim her seferinde bitti. Yani eksikliğini hissettim hep. Bir kere doya doya yaşamak istiyorum sadece. Evlenmek için falan değil o duyguyu yaşamak

O aday doğru kişi değildi.
Eğer sizin için doğru biri olsaydı yok biraz ara verelim yok kafami dinleyeyim diye davranmazdı.(Eğer çok elzem bir durum yok ise.)
O sizi yedekte tutmaya çalışmış.Tahminen ya kafasında biri vardı ya da hala arayışı vardı.Aksi halde ilişkiyi isteyen erkek istekli olur.
O yüzden yanlış aday için üzülmeyin.
Bir de bence erkek ilişki için daha istekli ve ilgili olmalı.
Biz zaten duygusal olarak bağlanmaya daha yatkınız.
O yüzden size sizin verdiğiniz değeri vermeyen biri için hiç üzülmeyin.
Boşverin gitsin.
Hep diyorum en kötü yalnızlık; mutsuz bir evlilik veya ilişkiden yeğdir.
Önemli olan mutlu bir ilişki veya evlilik.O olursa yalnız olmamak çok güzeldir.
Moralinizi bozmayın.
Bir adayın tavırlarını da tüm erkeklere yansıtmayın.

Umutsuz olmayın..
Umarım iyi biriyle karşılaşırsınız.. :KK66:
Kendisi aradı dün , ikincide açtım. Gelecek günler için planlar yapmış ( aramızda mesafe var ama) şöyle böyle yaparız dedi. İki gündür yazmadığını da laf arasında söyledim. Yoğun olduğunu telafi edeceğini söyledi. Yoğun olduğu doğru fakat isteyen yazardı diye düşünüyorum ben. Bende yoğunluğundandır diye düşündüm, ama birdaha olursa bilemem dedim şakayla karışık. İlgi ve istek konusunda dediğinize katılıyorum. Emin değilim kendisinden. Bir iki gün daha gözlemleyeceğim.
Ama sadece bu kişi değil hep başıma geliyor. Yine de dediğiniz gibi umutlu olmaya çalışacağım

Kolay kız zor kız onla alakası yok ya. Bazen bi şey eksik oluyor ne bilmiyorum. Bi arkadaşım var mesela bebek gibi kız o kadar güzel ki. Ama 2 3 hafta biriyle görüşüyor diyelim adam sonra prrr yok oluyor. O enerjiyi tutturamıyor asla. Bunun çözümü var mı bilmiyorum, takipteyim konuyu
Arkadaşınız=ben. Çok çok güzel olmasam da güzel olduğumu söylerler. Aynı dediğiniz gibi oluyor hep. Umarım bende arkadaşınız da çözeriz :)

Sanırım kimseyi kabul etmemek en iysi valla yalnızlık daha rahat ya aradi aramadi geldi giitti :)işin şakası sanırım inanin kaderinde olmadimi böyle durumlar yaşanıyor hayırlısı diye bakmak lazım ararsada verme cevap sakın. Bende son zaman böyle durum yaşadım ısrarla benle görüşmek isteyen adam ortadan toz oldu sadece şaşkındım:) yani karaktersizlik böyle birşey adamlar birşey deme bile gereği duymadan toz oluyorlar sanki kollarına yapıştik iki günlük adamlarin nolur gitmeeyinnn :))))
Erkeklerin bu dengesizliği cidden beni hepsinden nefret ettirdi :)

Canım ilgisizse arada yazıyorsa böyle bir şeyi ben olsam kabul etmem , görüşmeyi kesmeni tavsiye ederim

Back
X