Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden açtırmıyor dul kaldı el ne der diye miYa istanbulda ya antalyada is bulmam lazım. Istanbula gitsem hemen is bul düzen kur nerde kalicam. Ailem davayı bile burda actirmiyor is mi buldururlar adama.
O zaman ataştır. İstanbulda tanıdığın var mı sana iş bakabilecek? Ya da iletişime geç her yere cv hazırla yolla . ne mezunusun bir mesleğin var mıYa istanbulda ya antalyada is bulmam lazım. Istanbula gitsem hemen is bul düzen kur nerde kalicam. Ailem davayı bile burda actirmiyor is mi buldururlar adama.
Esinizin aldattigina dair kanitlariniz mahkemeye sunulabikir mi? Oturdugunuz ev kira degilse tabi, tazminat vs. is bulana kadar ya da çocuğunuz kucukse büyüyene kadar idare etmenize yeterli olur mu ki? İyi bir nafaka, tazminat olmali tabi. Allah yardimciniz olsun. İnsan darbenin kimden geleceğini goremiyor artik. Ummadik taş baş yariyor bu devirde.
Ya istanbulda ya antalyada is bulmam lazım. Istanbula gitsem hemen is bul düzen kur nerde kalicam. Ailem davayı bile burda actirmiyor is mi buldururlar adama.
O zaman ataştır. İstanbulda tanıdığın var mı sana iş bakabilecek? Ya da iletişime geç her yere cv hazırla yolla . ne mezunusun bir mesleğin var mı
A101e filan başvur. Alırlar 1600 maşla işe başlıosynÜni. Neredeyse bütün sirketlerde cv var diyebilirim.
Eşinizle ayrılıyosunuz hoop baba evine gideyim böyle dünya yok kendi ayaklarınızın üstünde durun biraz.
ne gerek vardı baba evine dönmeye aç kendine yeni bi ev.
Acaba sadece senin ailen mi böyle ? Yoksa genelde boşanan kadınların ailesi böylemi olyor?Konumu zaten biliyorsunuz. .
Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..
Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.
Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..
Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.
Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .
Ruhum daraldı nefes alamıyorum.
Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .
hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.
Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.
Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.