• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimse istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek başıma bir hicmisim onu anladım. Hangi kapıyı çalsam paat diye yüzüme kapandı. El birligiyle kocama dönmem için uğraşıyorlar. Yildirma politikasinin alasi bu ailem de.

Çalışma imkanı mı yok, çocuğa bakacak kimse mi yok? Bütün bunlar olsa da ayrı eve çıkma imkanı mı yok?

Ya istanbulda ya antalyada is bulmam lazım. Istanbula gitsem hemen is bul düzen kur nerde kalicam. Ailem davayı bile burda actirmiyor is mi buldururlar adama.
O zaman ataştır. İstanbulda tanıdığın var mı sana iş bakabilecek? Ya da iletişime geç her yere cv hazırla yolla . ne mezunusun bir mesleğin var mı

Esinizin aldattigina dair kanitlariniz mahkemeye sunulabikir mi? Oturdugunuz ev kira degilse tabi, tazminat vs. is bulana kadar ya da çocuğunuz kucukse büyüyene kadar idare etmenize yeterli olur mu ki? İyi bir nafaka, tazminat olmali tabi. Allah yardimciniz olsun. İnsan darbenin kimden geleceğini goremiyor artik. Ummadik taş baş yariyor bu devirde.

Davayı burda acmama bile izin yok. Istanbul da kimin yanina gidip acicam es yok dost yok. Kapana sıkısmıs gibiyim

Var mı böyle ana babalık ? Çocuğunu evlendir ondan sonra benim hanemden çıktı de karışma Ohhhhhhh ne ala memleket! !!!!! Allah yardımcınız olsun gerekirse kadın sığınma evine gidin ama o adama dönmeyin

O zaman ataştır. İstanbulda tanıdığın var mı sana iş bakabilecek? Ya da iletişime geç her yere cv hazırla yolla . ne mezunusun bir mesleğin var mı

Üni. Neredeyse bütün sirketlerde cv var diyebilirim.

Ya cok kotu bir yorum olacak belki bu psikolojinizin uzerine ama...

Kadin yardim evlerine gitseniz bir sure ciddi anlamda yardim ediyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam is icinde destek cikip cocugu bir sure idare ediyorlar siz calisirken. Durumu toparlayinca da evinizi kurarsiniz.

Olmaz mi hic boyle bir ihtimal. En azindan evet belki kotu gunler gececek ama huzurunuz olur evladiniz yaninizda dirdirdan, pisliklerden tamamen uzakta kalmis olursunuz?

Illa istanbul olmak zorunda mi ki? Mesela istanbula yakin bi yerde kalsaniz gebze gibi darica gibi git gel yapsaniz. Hem daha ucuza ev bulabilirsiniz oyle olsa.

Konunu biliyorum.
Kendimi yerine koyuyorum ve cok iyi anliyorum seni.
Ayni sey basima gelse eminim benim ailemde böyle davranır..
Malesef ki toplumumuz kadına boyle bakiyor.evlenene kadar baba evi evlendikten sonra koca evi...kadin yerine yakışır. ..malesef bu dikteler yüzünden cesaretimiz kırık oluyor.
Siz tüm bunlara rağmen basarmissiniz tebrik ederim ve eminim ki daha da güzel olacak hersey.
Çözüme gelirsek..
Mesleginiz varsa mesleginizle alakali yoksa da herhangi asgari ücretle bir ise baslayin.
Cesaretiniz varsa küçük ama gecimi kolay bir sehre gidin cocugunuzla.
1+1 bir ev bulun..bu süreçte cocugunuzun babası sıfatıyla eski esinizden maddi destek alın bu mümkün degilse size borc verebilecek samimi bir arkadaşınıza basvurun.
Zamanla hersey yoluna girecektir
Cok mu ütopik oneriler bilmiyorum ama sanırım ben böyle yapardım.
Zira aileniz size bu şekilde huzur vermeyecek. Amac belli.sizi bezdirip 'yuvanizi kurtarmak'...!

Eşinizle ayrılıyosunuz hoop baba evine gideyim böyle dünya yok kendi ayaklarınızın üstünde durun biraz.
ne gerek vardı baba evine dönmeye aç kendine yeni bi ev.

Ben baba evine donmedim zaten burdayken oldu. Öyle ev aç demeyle olmuyor bu işler.

Bence aileniz sırf yuvanız bozulmasın diye ağız birliği yapıyor olabilir.
Diğer türlü düşünmek istemiyorum.
Hatta, acaba eşinizle işbirliğine mi girdiler diye düşündüm bir an:işsiz:

Son düzenleme:
Konumu zaten biliyorsunuz. .

Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..

Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.

Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..

Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.

Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .

Ruhum daraldı nefes alamıyorum.

Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .

hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.

Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.

Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.
Acaba sadece senin ailen mi böyle ? Yoksa genelde boşanan kadınların ailesi böylemi olyor?
Nasil olur yaa ana bu ana!!!
Babayı geçtim ama anne yüreği nasil evladına destek olmaz.. Ne düşünerek böyle tavır yapıyorlar..?
Belki torunları babasız kalmasın diye mi ?
Allah kimsenin basına vermesin seni de kurtarsın canm..
Kardeşin vefasızını duydum da öz anne baba nasil olur ? Hele de anne ...
Neyse canm sen bunlara taklma yapacak bsy yok.. Herkesin yüzü ortaya çıkıyor ne yazıkki...
Sen evladın için yoluna bak.. Eşine eyvallah etme.. Kendi yolunu çiz...

Istanbulda yaşam çok zor bence Antalya'da kalın orası daha ucuz istanbulda 5 milyarın altında iyi bir hayat yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X