• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimse istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun ailesi sessiz. Aramadilar bile. Yani hayatımda silecegim girla insan var
Anladm canm yaa yine annelere hemen sırtını dönme...
Onlar kendilerince bsyler tasarlıyorlar kafalarında..
Sen taklma onlara...
Samimi davran derdini hüznünü anlat...
Bekarken annemle neler neler yasardım...
O bana ben ona agzımıza geleni söylerdik..

Şunu demek istiyorum onlarada napacagını bilmiyor..
Suyuna git güzelce konus... Ne olursa olsun şu dünyada herkesten yakın anneyle babadır...
Pişman olurlar onlar.. Sırtını dönme

bulunduğunuz şehirde interntten sığınma evlerini veya belediyeli araştırsanız size geri dönüş yapıp yardımcı olurlar diye umuyorum.. .çalşmıyorsunuz avukat zaten devlet barodan size temin eder bunun için ücret ödemezsiniz diye düşnüyorum.sizin gibi boşanmak isteyip ailesi destek çıkmayan çok kadın var malesef .zor duruma düştüğümüz zaman belli oluyor zaten herşey...

aslında bunu özelden yazıcaktım ama benım yapıcagım ufak bi yardım ev kirasına bile yetmez
arkadasımızı tanıyoruz
belki sen simdi kabul etmezsin ama seni en azındna zor durumdan bi nebze kurtarsın bi nefes al ufak bi yardım yapmak isterim hesap numaranı verirsen cok memnun olurum özelden yaz istersen

arkadaslar sizde yardım etmek isterseniz özelden yazın arkadasa belki bana kızıcak bile ama gönlüm razı degil bi bayanın bu sekılde yanlız kalmasını hic bi kadın madur olmasın
özelden yazsaydınız keşke o zaman. çok ayıp bu şekilde konuşmanız.
önceki yorumunuzu da okudum sen benimle dalga geçtin ama ben seninle geçmeyeceğim falan demişsiniz.
şimdi de bu yorumu yaparak 'ne kadar yüce gönüllü' birisi olduğunuzu mu gösteriyorsunuz? ayıp ama gerçekten.
konu sahibinin maddi sıkıntısı yok zaten farkındaysanız bambaşka bir şeyden yakınıyor.
yapmayın yahu..

Ailene gelince maalesef evlenince el kızı olunuyor , bunuda en çok anneler hissettiriyor babalar bir nebze kıyamıyor kız evlada, ama ah anne diyorum yapılmazki böyle , gerçekten sen iyicen herkes iyi kötüysen herkes kötü oluyor düşmeden görmüyor insan , sinirim bozuluyor benim annemde çok Can'dan değildir o yüzden..

ben para istedin demedim ki zaten benim icimden gecti yardım edelim sonucta hepimiz bayanız

anlıyorum kızıyosun ama bi el yardım etse ne zararı dokunur
Limoncu iyi niyetli olduğunu hepimiz biliyoruz, sağol varol ama o dediğin şey olmaz. Burası dertleşme platformu, bağış toplama platformu değil. Zaten konu sahibi böyle bir talepte bulunmamış. İtibar edileceğini de sanmıyorum, tamam zor durumda olabilir ama dışarıda da o kadar evsiz barksız, çöpten ekmek toplayan ufacık çocuklar varken kim neden tanımadığı birine maddi yardım etsin? O zaman o çocuklara haksızlık olur, misal.

Limoncu iyi niyetli olduğunu hepimiz biliyoruz, sağol varol ama o dediğin şey olmaz. Burası dertleşme platformu, bağış toplama platformu değil. Zaten konu sahibi böyle bir talepte bulunmamış. İtibar edileceğini de sanmıyorum, tamam zor durumda olabilir ama dışarıda da o kadar evsiz barksız, çöpten ekmek toplayan ufacık çocuklar varken kim neden tanımadığı birine maddi yardım etsin? O zaman o çocuklara haksızlık olur, misal.

Maddi anlamda bi talebim olmadı dediğiniz gibi. Ne demek istediginiz de gayet net anlaşılıyor da bi zahmet konuyu okumaktan ve mecburcasina cevaplamaktan vazgecersiniz çok makbule geçecek.

ben bi an kendimi gördüm ve cocuga cok üzüldüm o muameleye kimse haketmez

Mune Mune bu konuyu acmamaliydim belki de siz en iyisi kapatın. Hatta uyeligimi de iptal edin.

Konumu zaten biliyorsunuz. .

Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..

Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.

Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..

Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.

Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .

Ruhum daraldı nefes alamıyorum.

Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .

hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.

Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.

Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.

Canim belkide esinle baris.diye boyle.davraniyorlardir. neden bir anne baba coxugunu istemesin hayret birsey ya..

Mune Mune bu konuyu acmamaliydim belki de siz en iyisi kapatın. Hatta uyeligimi de iptal edin.

neden gidiyorsun kahve? lütfen saçmalama, kal.. her gecenin bir sabahı var birtanem bu da geçecek, sen ayağa kalkacaksın ve bu platformda "boşanmak istiyorum ama bıdı bıdı" diyen yığınla kadına örnek olacaksın.. lütfen gitme, dostunu düşmanını böyle günde görüyorsun işte.. aileni tanıdın.. içini dökeceğin tek yerden saçma insanlar yüzünden ayrılma lütfen..

Yapma bi dur
Gerginsin
Bi de apir sapir konustular daha fazla gerildin
Sakin ol ..
Tabii ki Konuyu acma amacini herkes anladi
Bi kac kisi icin gerilme lutfen

Bu anneler niye böyle ya, uyuz oldum gece gece annene, benimki de çok uzak bi model değil maalesef, yapıcağın tek şey kulağını tıkayıp yüzgöz olmamak, o arada da davayı aç. Adli tatil devam ediyo mu bilmiyorum, senin dönmediğini, kararlı olduğunu gördükçe annen baban da belki aklını başına toplayıp desteklemeye başlar, şimdi akılları sıra yuva kurtarıyolar, bi yandan iş bak, işsiz olmaz, Kpss ünivetsite şartı aranmadan memur alınıyomuş galiba, bi araştırsana, bi de kardeşin ne diyo bu olan bitene? Anne baba bi Yuh falan demiyo mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X