Hiç kimseye güven olmayacak mı

Konu sahibi hamileligin veya lohusaligin verdiği etkiyle hormonların tavan su an. Böyle sacma dusuncelere girme bile. Otur kendi evliliginle çocuğunla ilgilen cok rahatsiz olduysan da adami engelle watsapptan

Bende de var bir tane rehberin dindarı :)
Bak dun resimli dalli gullu demis ki kulak iki goz iki agız bir :) cok dinleyip cok gormek az konusulmaliymis tepesinde de hayirli cumayi ilistirmis ...simdi bu bana ne demek istiyo

Gülüm diye mesajın içinde yoktu arka tarafta siyah punto ile yazılmıştı

Aynen...noluyor rehberin dindarı mi seciliyorsun nedir yani
Öyle mesajın içinde değildi işte arka tarafına siyah punto ile yazılmıştı sinir oldum silmiştm resmi keşke silmeseydm Anlatamadım burada

Asla söylemem zaten. Ekleme de dediğim gibi arkada mesajdan ayrı yazılmış siyah punto ile gülüm yazıyordu. Diğerinde sen degerlsn tarzı laf vardı aynı şekilde o da siyah punto ile yazılmıştı mesajın içine

Tövbe tövbe ya durduk yere insanların yuvasına çomak sokacaksınız bende o tarz cuma mesajları atarım toplu halde değerliler seviliyorsunuz vs biride cıkıp demedi bana mı asılıyorsun

Ne kadar komiksiniz ya .dalga geçin beğeni alırsınız belki

Eşinize mesaj göndermiştir ona bak artı sizin bu kadar incelemenizi tuhaf

Bu cuma mesajlarına niye bu kadar önem yüklüyorsunuz anlamadım. Oturup baya küçücük yazıları incelemişsiniz filan. Kendi kendinize hikaye yazdınız büyük ihtimalle böyle bir şey yapmak isteyen cuma mesajlarında küçük küçük yazılarla mı ifade eder çözemedim. Çok rahatsızsanız adamın numarasını siler engellersiniz

Sinekten bir fil yapmışsınız ortalığı karıştırmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…