Hiç konuşmayan müstakbel kayınpeder

Eğer daha şimdiden bu kadar hassas olursan cooook yıpranırsın demedi deme
O neden bunu dedi. O niye boyle bakti
Birşey mi ima etti
Neden sustu
Acaba acabaa.. yazik degilmi sana. Biraz akışına birak..Adam gayet beyefendiymis ağırbaşlı işte daha ne olsun.
Annesi de eklemis internetten eeee. Olabilir insanlar tanimiyorlar belki zamanla alisacaklar belki yapıları öyledir. Sevgilini de dürtme böyle seyler için aklindan olumsuz seyleri sil

Benim babam da öyledir. Yanınızdaki konu onun ilgi alanına girmiştir konuşmak istemiştir ama içerde konuşmak istememiştir. Dinlemeyi daha çok seviyordur güzel şeyler anlatılıyordur dinlemeyi seçmiştir. Yerli yersiz konuşan saçma bir adamdansa sessiz kp yeğlerim

Bence fazla şüphecisiniz.Yapılan yanlış bir davranış görmedim.Herkesin fıtratı aynı değil.Çok konuşmaları sizi çok beğendikleri istedikleri anlamına da gelmez.oğulları istiyor diye böyle davranıyorlarsa ortada sorun yok bence.Demek ki ikinizi de kırmak istemiyorlar.Açıkça söylenen bir şey yoksa ne nişanlınız üzün ne kendinizi.Benim bir tanıdığımın istemesinde kızın babası pijamayla oturup kimseye hoşgeldiniz bile demedi.Oğlan tarafı sizin kadar kuruntu yapmadı inanın.Adam huysuz napalım dediler.Bu işler sorun da çok olur.Ufacık şeyi dert etmeyin sevmenin sevilmenin tadını çıkarın

Bence bütün bunlar çok takmışsın takma istemeseler o kadar hazırlığı yapmazlardı, ayrıca haline şükret benm kayınbabam da çok içli dışlı olmayı sever kadınlarla keşke az seninkinin huyu olsaydı

Babamin hitabeti cok iyidir.Edebiyatci.Tum es,dost,akrabanin isteme,nisan vs lerinde babami konustuturlar.Benim isteme/nisanimda dogru duzgun konusamadi,sessizdi.Belki boyle biseydir babasindaki durum da.

Benim eşimin de babası pek konuşmaz. Gereksiz takıntı yapıyorsun.

ay ne çok büyütmüşsün olayı.
babalar pek konuşmaz. yani bir de elin kızıyla nasıl davranacağını bilememiş olabilir, kimi aile daha muhafazakardır; kimi baba şakacıdır, kimi daha soğuktur vs.
o yüzden büyütecek hiçbir şey yok.

Eşimin babası da yapı gereği sessiz biri. Pek konuşmaz, hele ki heyecanlandıysa. Yabancı olduğu ortamda da oyle. Beni istemeye geldiklerinde yanlarında aile dostlarıyla geldiler beni kpederimin arkadaşı istedi düşün:) babam da tuttu bi dk babası siz misiniz ben anlamadım neden delikanlinin babasindan ses cikmiyor demez mi :) tam cümbüştu...sonradan aileler tanışıp kaynaşınca zamanla kpederimin yapısının oyle oldugu anlaşıldı kimse de takilmadi. Illa ki seni istemediğinden degildi r tavri. Aileler ilk kez bi araya geliyor yabancı ortam yabancı kültürler vs..zaman tani. Ortada saygısızlık yoksa sorun da yoktur bence

takmayın bu kadar yaa. konusmamaları daha ii aslında sizde ona göre davranırsınız olur biter.. siz sevgilinzle yada nişanşnzla ii olun yeter.. duruma göre hareket edersnz.. evlatları içinde istiyor olabilirler bu onların sorunu sizin değil ki siz ikiniz iyi olun..

Benim Kp de konuşmaz onlara gittigimizde sıkıntıdan geberiyorum

Benim normalde hic susmayan kv tanismaya geldigi aksam agzindan zorla laf verdi. Meger kayinpeder tembihleyip yollamis. Agzindan yanlis bisey kacirmamak icin susup durmus

Orta da sorun olacak bir durum yok.
İnsanlar oturaklı durmak istiyorlar ki çok iyi yapıyorlar.
Kültür farkı var annemin önyargılarından bahsettim diyorsunuz??? Ne büyük bi yaralayan konuşma yapmışsınız. Ben kv ve kp rin yerinde olsam daha sert dururdum.
Bizde Arnavutuz Arnavutların kendini dünyanın en iyi ırkı gormelerinden ben bıktım usandım.
Böyle düşünceler ve konuşmalardan bir an önce vazgeçmek gerek.

Adamin belki huyu durusu oyledir.
Bazi insanlar konusmayi cok sever bazilari dadece dinler.Birde ilk defa tanisilmis adam neyle kimle karsilasacagini bilmedigi icin grilmis olabilir
Kayinvaliden kaynimin nisanlisinin ailesiyle tanismaya gidecegimiz zaman kayinpederi tembihlemisti cok konusma agir ol demisti.baya gulmustuk onunda huyu oyle cok konusur gerekli.gereksiz Siz takmayin kafaniza bu guzel.gunlerin tadini cikarin Allah mutlu etsin insaAllah

Çok bariz bir tepki olmadığı sürece ben insanların bu kadar incelenmesine karşıyım. Belki temkinli yada yeni tanıştığı için ilk önce sizi tanımaya çalışıyor. Siz her olayı, konuşmayı deşip incelerseniz asla mutlu olamazsınız. Takıntılarınızdan sıyrılıp bence.

Konusgan olsalar bir dert, sorsalar bir dert)))
Ne guzel sizi davet ediyorlar, davetinizi kabul ediyorlar, annenizi aramis kadin..
Daha ne yapsinlar?
Bosu bosuna kendizi de, sevgilinizi de uzmeyin.
Sizi istemeseler sizi davet etmezler, aramazlar, sizinle iyi davranmazlar.
Sizi istemeseler bastan belli ederlerdi.

Adamın karakteri böyledir belki.
Veyahut başka başka sebepler.
Ama siz kafama takacak derdim olsun diyorsanız en kötüsünü düşünmeye devam edin.

Abinizde konusmayi çok sevmiyormus o adamda sevmeyebilir bazı insanların huyu öyledir konuşmak yerine dinlemeyi tercih eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…