Hiç konuşmayan müstakbel kayınpeder

Normal bence. Benim babam da boyle cunku
Ama her zaman aileler iyi anlasmistir
Sürekli giderler yanlarina o sehirden gececek olsalar bile

Belki yanlış bişey söylerim iş bozulur yanlış anlaşılırım diye tedirgin olabilir. Benim annemde o tarz ortamlarda az konuşmayı tercih eder. Bence bu kadar gel git zoraki değildir. Üzmeyin kendinizi Allah tamamına erdirsin.

Bir psikoloğa mı gitseniz? Takıntı olayını aşmış sizin olay. Benim erkek arkadaşımın babası da konuşmaz, öyle çok muhabbet etmez. Herkesin yapısı farklı.

bizim oralarda agir tasi yel alir derler Az ve öu konusan insani severim cok düsünür

Varsayalım ki istemiyorlar ve oğulları için susuyorlar.e tamam sorun yok.nitekim olması gereken de budur insan evladının istediğine uymalı.buradaki pek çok kadın eşlerinin ailesine söz geçirmemesinden şikayetçi.eğer onlar istemediği halde susuyorsa eş adayınız söz geçirmiş demektir.zaten bir elin beş parmağı bir değil,herkesin sizi çoook sevmesini bekleyemeyiz,saygı duymaları kâfi.
farklı millet demişsiniz anadilleri farklı mı bu nedenle de fazla konuşmaya çekiniyor olabilirler anadilleri dışında rahat hissetmedikleri için.
benim de müstakbel kayınvalidem az konuşur ve bana siz diye hitap eder.artık hiç endişe etmiyorum tarzı böyle diye kabullendim.
Her şey iyi gidiyormuş kendinizi üzmeyin,keyfini çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…