hıc küfür edermısınız???

svda83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
823
296
73
42
bız bayanların agzına yakısmaz ama hayatın ıcınde sınırlenıp kımı zaman argo kelımeler kullanabılıyoruz
sızlere sorum hıc kufur edermısınız ???

cogunlukla icimden ederim yada tek basımayken rahatca ederim sesli olarak :) ama dısarda cok sinirlenirsem gercekten bilemiyorum edermiyim:)

benden küfür kimse duymamıştır...
en fazla s...git çıkmıştır o da nadir...
bende cok eden bırı degılım canımm bazı arkadaslar olur ya hanı samımı oldugumuz konusma arasında şaka anlamında argo kelımeler eklerız ole olunca cıkar agzımdan ama bazende cok sınırlenınce ıcımden etmıyo degılım o an ıste kendımden tıksındıgım anlardır ::)

Bende çok sinirlenince mal beyini inek gibi saçma ama sinirimi atmami sağlayan şeyler söylüyoruum:rolleyes: en azından sinirim geçiyo ve cok cok kotu kelimeler çıkmış olmuyo

kımseye duyurmam ama ıcımden bazen de yanlızken kufur ederım sınırlendıgım bırıne..
sonra evın bereketını gıttı dıye uzuluyorum
bazen de kendı kendıme guluyorum hafıften utanıyorum oh ıyı dedım dıye ben dedım onun duyup duymaması onemlı degıl yanı mınık bı terapı

kımseye duyurmam ama ıcımden bazen de yanlızken kufur ederım sınırlendıgım bırıne..
sonra evın bereketını gıttı dıye uzuluyorum
bazen de kendı kendıme guluyorum hafıften utanıyorum oh ıyı dedım dıye ben dedım onun duyup duymaması onemlı degıl yanı mınık bı terapı
kımı zaman deşarj olmak ıcın ıdeal bır yontem :)bazen samımı oldugum arkadaslarıma da ederım :)

Back
X