Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ıcımden bazen ederım acıkcası ama mal falan demem :)Ederim,argoda kullanırım sinirlendiğimde özellikle ''mal'' kelimesini kullanırım
evet ederim
ama bayan küfürleri :d
erkek küfürü etmem, onun ıcın bısıler olması sart :d
:) bayan kufuru nasıl :)evet ederim
ama bayan küfürleri :d
erkek küfürü etmem, onun ıcın bısıler olması sart :d
pipisiz küfürler :d ahahaha illa soylettırdın ama sende:) bayan kufuru nasıl :)
:) sen cok yasa emi valla ben onuda edıyorumpipisiz küfürler :d ahahaha illa soylettırdın ama sende![]()
bayanlara o tarz yakısmıyor ama :d yakısanları et bence:) sen cok yasa emi valla ben onuda edıyorum![]()
o anki sinirle edıyorum ıstee ama en cok kullandıgım kufur baskadır :)bayanlara o tarz yakısmıyor ama :d yakısanları et bence
ahahahaha
bende cok eden bırı degılım canımm bazı arkadaslar olur ya hanı samımı oldugumuz konusma arasında şaka anlamında argo kelımeler eklerız ole olunca cıkar agzımdan ama bazende cok sınırlenınce ıcımden etmıyo degılım o an ıste kendımden tıksındıgım anlardır ::)benden küfür kimse duymamıştır...
en fazla s...git çıkmıştır o da nadir...
bız bayanların agzına yakısmaz ama hayatın ıcınde sınırlenıp kımı zaman argo kelımeler kullanabılıyoruz
sızlere sorum hıc kufur edermısınız ???
kımı zaman deşarj olmak ıcın ıdeal bır yontem :)bazen samımı oldugum arkadaslarıma da ederım :)kımseye duyurmam ama ıcımden bazen de yanlızken kufur ederım sınırlendıgım bırıne..
sonra evın bereketını gıttı dıye uzuluyorum
bazen de kendı kendıme guluyorum hafıften utanıyorum oh ıyı dedım dıye ben dedım onun duyup duymaması onemlı degıl yanı mınık bı terapı