Hiç Kullanılmamış Gonal_f 1050 var elimde bir kutu almak isteyen arkadaşlara duyrulur

aslıcım ne kadar doğu söyleyebilirmisin.gerekirse gelebilirim yada ankaraya kargoyla gönderebilirmisin? kargonun karşıdan ödemeli soğuk taşıma arabalarıda var ayrıca.bu arada elinde hangi ilaçlardan var. yardımcı olursan cok sevinirim...haber bekliyorum canım.

dedim gibi ücretsiz vereceğim elimde 2 yarım birde tam hiç açılmamış gonal f ve kol iğnelerinden bir kaç tane var sorun benim çok uzakta olmam msn vermekte yasak burdan ne yapabiliriz bilmiyorum. son kullanma tarihleri nisan 2009.

aslıcım formun üstünde hoşgeldiniz yazan yerin altından girilen özel mesaj kısmından sana mesaj atacağım.ordan numaramı yazıcam.cağrı atarsan ben seni ararım.ilaçlara cok ihtiyacım var.

canım msjını aldım ama sen bana şehir olarak çok uzaksın daha yakında olan arkadaşlar var ilaçlar sana gelene kadar bozulabilir ne kadar özen göstersende kargoda sorun çıkabiliyor senide çok iyi anlıyorum ama başka arkadaşa senden önce söz vermiştim kusura bakma olurmu eğer bir sorun çıkarsa sana yöneleceğim.

Back
X