yavrucugum makyaj sadece ten rengini yazmakla uygulanmazki..herkesin göz dudak yüz ypısı farklıdır ve ona göre uygulanır..mesela gözlerin dudaklarının elmacık kemiklerinin yapısı nasıl ?yüz hatlarını yazman gerekli bizde sana ona göre bilgi verelim
dudakların inceyse bir dudak kalemi kullanmalısın.kullanmalısınki ince dudaklarını hafif kalın göztersin sonra tenin esmer oldugu için acık renklerde ruj sürmelisin.elmacık kemiklerin berliginse cok rahatlıkla allık kullanabilirsin..yalnız uzun yüzlü oldugun için elmacık keimlerine cok fazla uzunca allık sürme.koyu renk gözler için genelde renkli kalem kullanılmalıdır tabi yine gözlerin yapısına göre degişir.mavi gri yesil kalemler kullanabilirsin veya bu tonlarda far hos durbilir.verdigin bilgilerde bukadar yardımcı olabilirim
ben de yapamıyorum,yüz hatlarım zor galiba biraz bu konuda hala bişey tutturamadım,bir de sivilce lekelenmeleri ve ufak da olsa izlerden dolayı makyaj yapmak işkence geliyor doğru dürüst kapanmadığı gibi bir de allık vs.iyice belirginleşiyor bana da yardımcı olsanız lütfen:sinifsinif:
eger etkisini göstermesini istiyosan kalitelisinden almalısın canım..cilt önmlidir hersey kullanılmaz..loreal in tüm ürünleri güzeldir..ama alırken kapatıcı almak istiyorum de.kapatıcı fondötenden daha etkilidir