Baslik belki alakasız oldu ama ne yazacagimi bilmedim belki buda dert mi diyeceksiniz dert mi degil mi bilmiyorum ama içimi acıttı
Arkadaslar daha onceden bi iki konumda staj yaptigimi zaten yazmistim ve stajım bitti sonunda stajımin bittikten sonra arkadasimla gorustum ( bi iki konuda bu arkadasimin staj yaptigim icin olumsuz konustunu insanların koca bulmak icin staj yaptigimi dusuneceklerini vs soylemisti bir cok yorumda o arkadasimla yolumu ayırmam soylenmisti ama arkadas iste kırsada incitsede )
Iste nasıl gecti dedi son gun vs bende cok guzel gecti falan dedim bi kac kisiyle cok samimi olmasamda cok iyi anlasip kaynastigim insanlar oldu birim degistirecegim zaman gitme iste baska yerde sıkılırsın falan diyenler bana bazı konularda yol gosterenler oldu lafı cok uzatmayayim ama sahiden gittigim gercekten uzuldugunu hissettiklerim (yada ben oyle zannetmisim) iste sıkıldıkca gel bizi gormeye falan diyenler oldu (sonucta oranin bir is yeri oldugunun farkindayim ve oyle ha bire gidip gelme gibi dusuncelerimde yoktu)
Iste arkadasımla konusurken iyi bitirdigimi vs iste bizi ziyaretede gel dediklerini falan anlattim
Arkadasımda bana ben senin yerinde olsam gitmem ve gitmenide tafsiye etmiyorum sonucta sen onlar için HİÇ BIR ANLAM İFADE ETMIYORSUN sonucta alt tarafı stajersin senin gibi niceleri gelip geciyor oradan eşimin iş yerinden hergun onlarcası gidip geliyor hicbirinin adı dahi hatırlanmıyor sen orda bir calisan degilsin ki yarın birgün gidince seni umursamayacaklar bile kırılacaksın falan dedi
Son gun beni kahvaltıya davet eden yada disarıya cıkalım diyen arkadaslar oldu ordan laf acilınca sende kendini bisey zannettin degil mi falan gibisinden seyler soyledi
Birde bigun is yaparken konusuyorduk ayak islerini sana mi yaptiriyorlar dedi bende yok sahiden isim yerim cok iyi bir cok stajerden cok iyiyim hatta bazen ben yorulmayayim diye isler icin kalsın sonra halledilir falan derler bu konularda aciklama yapinca bana dediki sonucta sen diger stajerlerle yasit degilsin (yaşım 27 bu arada)belki su zamana kadar senin yasitin hicbir stajer gelmedi gelmeyecekte yani bu yastaki birine kalkip is buyuracak degiller ya falan dedi
Sonrasindada belki kırilirsin ama ben gercekciyim bence sende bazi seylere bu acidan bak falan dedi
Belki tuhaf gelecek ama ben bu duyduklarima cok uzuldum cunku ordaki bazi kisiler benim icin cok degerliydi
Benim merak ettigim sey sahiden is yerlerinize gelwn stajerler yada kısa dönemli calisanlar sizin icin hicbir anlam ifade etmiyor mu sahiden arkadasimin dedigi gibi mi
Bu arkadasimi bir cok konuda sıkıntılı anımda yanimda buldugum için benim kotulugumu istemez diye dusunuyorum söyledikleri cok agir gelsede acaba dogru olan bu mu arkadasimin soylediklerimi diye dusunmeden edemiyorum