Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat hiç mi kova insanı yookk

sevilayla

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
70
0
16
İstanbul
heyy kovalarrrr arkadaşlar bana bi yorum yapın bakamm kovayla en iyi anlaşabilen (evlilik konusunda) burç hangisidir? bilirsiniz kovalar özgürlüğünü sever kısıtlanmayı sevmez hangi burçlar idealdir bilgisi olan varsa yazssın arkadaşlar

heyy kovalarrrr arkadaşlar bana bi yorum yapın bakamm kovayla en iyi anlaşabilen (evlilik konusunda) burç hangisidir? bilirsiniz kovalar özgürlüğünü sever kısıtlanmayı sevmez hangi burçlar idealdir bilgisi olan varsa yazssın arkadaşlar

selaaaaam

ben kova değilim ama sevgilim kova . ve çok zor onu anlamak :19:

selaaaaam

ben kova değilim ama sevgilim kova . ve çok zor onu anlamak :19:

ikizler ve terazi -- ask hayati da evlilik hayatida renkli gecermis.. uyum tablosuna gore :) $Adsız.webp

ben kovayım gerçekten çok zor bir insanım eşim ise yay burcu ve bana çok iyi katlanan bir insan....:46: :46:

Hiç bir uyum tablosunda yerimiz yok ama ben Kovayim esimde Aslan.
Yinede çok sükür uyumluyuz.

Tartismalarimiz olmuyor mu oluyor tabiki, ama alttan alan hep esim oluyor :9:
Nedense saçma bi gurur içerisindeyim hatalida olsam susuyorum ama esim tatli diliyle kandiriyor hep beni :17:

Özgürlügüme düskünümdür ve kendine güvenen Aslan kocam hiç bir sekilde beni sıkmaz. Mini etekte giydirir elbisede. Kiskanclik pek yoktur aramizda.

Bakimli olmaniz çok hosuna gider :17:

Sahiplenicidir. Evlendikten sonra tek ailesinin siz oldugunu hissettiriyor. Ve bunu sık sık dile getiriyor.
Romantik, sizi kadinsi hissettiren, evin içinde her an gelip sarilip öpen, kaliteli vakit geçirttiren insanlardir aslanlar.
$akacıdırlar, sıkılmanız imkansiz.
Ve monotonluk sevmezler ayni bizler gibi :31:

Yapti mi süprizin âlâsini yapiyor, Onun için süpriz beklenmedik anda gelendir. Mutluluktan uçurtur sizi, ama bi özel günlere önem vermez iste cünkü bisey bekliyosun zaten nerde bunun süprizi der :1: Bende tam aksine özel günlere çoook önem veriyorum :52:

Yuvarlanip gidiyoruz iste Allahima sükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

Ben de kovayım..
Başağı sevdim ama anlaşamadım.Güvenilir ama sinsi,konuşkan olmayan,ailesi sorunlu..Kovayı farklı bir şekilde sevdim,anlaştık ;güvenilir olmayan ama açık,içi dışı bir,konuşkan,ailesi sorunsuz gibiydi...Ama zor bir insandı bana kök söktürdü,illallah ettirdi..Balığı hem sevmedim, hem anlaşamadım..içe kapalı,sinsi,biraz çıkarcı,alıngan,ortada bir şey yokken sürekli sorun oluşturan,konuşkan olmayan,ailesi sorunsuz gibiydi...İkizler bakalım nasıl olacak.Sevebileceğim biri gibi..El üstünde tutan tavrı bana hoş gelmişti ilk zaman,şimdi uzaktayız pek ilgilenemiyor,ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor,ki ben gerçek sevgiye,ilgiye aç kalmışım..bakalım nasıl olacak..Ama açık değil,içe kapalı ;maalesef: (Konuşkan değil...Buna rağmen güvenilir bir tavrı var..Ailesi sorunsuz gibi..Bakalım nasıl devam edecek..

Son düzenleme:
Ben de kova burcuyum ve astrolojiyle yakından ilgileniyorum. Kova burcu hava grubundan olduğu için en çok ateş sonra da hava grubundan insanlarla anlaşabiliyor. Yani herkesin doğum haritasına, yükselen burcuna göre değişken bir durum ama genel anlamda kova burcunun anlaşabilecekleri aslan, yay, koç, terazi ve ikizler. Ama tabii ki de bu iki grupla da sürtüşmeler olacaktır çünkü kova insanı kolay bir insan değildir. Kendi burcumuzdan olan insanlarla çok iyi anlaşabiliyoruz ama iki taraf da dediğim dedik olduğu için zor bir ilişki olur. Özellikle doğum haritasında sert etki olan kovalar kendi burçlarından biriyle kolay birliktelik yaşayamazlar. Her ne kadar bizi en çok anlayabilen burç olsa da... Su ve toprak burçlarından uzak durmanızı tavsiye ediyorum kova hanımları. Özellikle boğa, başak ve yengeç insanlarına yaklaşmamanızı tavsiye ederim. Ama tabii ki de her şeyi burçlara göre yaşamamak lazım :D Eğer aşk var ise engeller mutlaka kalkar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Back
X