Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorumfkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok
Bi gün buraya evliyim ve mutluyum diye konu açacağım da millet kocişkomu övdüğümü zanneder diye korkuyorum
Şu kkda ben mutluyum demeye korkuyorum açıkçası, dertli olan hanımlar mutluyum diyenleri nispet yapmakla suçluyorlar çünkü. Hoş nispet edercesine yazanlar da yok değil
Yani canım kardeşim, evlenip de mutlu olan insanlar da var. Buralar dert bölümü olduğu için mutluluklardan pek bahsedilmez. Sen forumun başka kısımlarını takip et, çeyiz topikleri, mutluluktan uçtuğumuz haberler vs..
Kesinlikle canimBen mutluyum ama evli degilim. Etkisi olabilir mi acaba.
Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorumfkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok
Ben de aynı şeyi söyledim zaten, bdvye mutluyum diye konu açılmayacağını ben de biliyorum.Bunca yıldır kkdayım alakasız yerde övünülmediği sürece kimsenin nispetle suçlandığını görmedim. Bdv'de evliyim mutluyum diye konu açılınca da amacından şaşar zaten. Bir derdim var bölümüne mutluyum diye konu açılırsa en iyi niyetlisi de zaten nispet yapıldığını düşünür. Bir de zaten nazara inanmak lazım. Bu kadar acılı insanın ortasında ben mutluyum diye konu açmaya korkarım ben.
Ben evliyim ve çok mutluyum, Başkalarının yaşadığı olumsuz şeyleri ders çıkarmak için değerlendirip eş seçimini ona göre yaparsan eminim sende çok mutlu olursun. Herkes mutsuz bende mutsuz olcam diye birşey kesinlikle yok. Bu şekilde olumsuz düşüncelere kapılmamalısınMerhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?