hic mi olmayacak of ya :(

Ben de şu anda sizinle aynı şeyi düşünen ve gözyaşlarını tutamayan belkide milyonlarca kadından biriyim.
Her gün dua ediyorum.Herkes için...
pko hastasıyım.20 aylık evliyim.Bir süre korundum.Sonra hem pko hemde hipotiroidi hastası olduğumu öğrendim.TSH ım dengeye gelsin diye aylarca uğraştık.O seviyedeyken hamile kalmam imkansızdı çünkü.Şimdi o sorunu hallettik çok şükür.Reglim 3-5 aydır düzenli.Bu yüzden 3-5 aydır deniyoruz demem yerinde olur belki.ama yok.
Ben de o her ay ümitlenen acaba mı diye düşünüp geceleri uyumadan eli karnına giden hayaller kuran insanlardanım.Eşime nasıl söyleyeceğimi düşünen.Hayaliyle bile mutlu olan tv de bir bebek gördüğünde içi giden komik bebek videolarına gülen eşini görünce ciğeri yananlardan...
Çok sükür eşimin hiç bir porblemi yok.Yani sorun sadece BENde.Bu ne büyük bir yük nasıl bir eziklik çok iyi biliyorum.Hep bana destek olan eşimin yüzüne bakmaya korktuğum zamanlar oluyor.
acizim, çaresizim, kimseye ne kadar üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum.Bir de onlar üzülmesin benim için diye.İnsanlar imalı imalı soruyor sizinde iki sene olcak artık evleneli değil mi diye.Evet diyorum.Biliyorum altında ne olduğunu ama cevap veremiyorum.
Bazen bir patik ya da bebek eşyası görüyorum almak istiyorum ama alamıyorum.Sanki Allah'a çocuğum olacağından eminim demiş gibi olacağım gibi geliyor bana.Ya bana olmayan çocuğuna birşeyler alıyorsun ama hiç bir zaman olmayacak derse...
Herşeyin bir zamanı ve sebebi var biliyorum ama üzülmemek elimde değil ki.Benden çok kötü durumda olanlar çok acı çekenler var biliyorum her duamda hatırlıyorum onları ve şükretmeyi hiç ihmal etmiyorum.
Dün gece eşim saçmalama takma kafana dese de beni çok üzen birşey oldu.Bazen yatmadan önce Allahım ne olacak bu durumun sonu bana rüyamda göster diye dua ediyorum.Dün gece ettim mi hatırlamıyorum ama şöyle bir rüya gördüm: annem bir yere gideceğiz diyor ama neresi olduğunu söylemiyor neden söylemediğini gidince anlıyorum.FALCI.istemiyorum diyorum gerek yok diyorum illa baktırcaksınız diyor.neyse böyle küçük bölmeler var ben birindeyim falcı olan kadın geliyor ve şimdi hatırlamadığım şeyler söylüyor bana annemlerin yanına gidiyorum eşim geliyor ve diyor ki falcı kadın bana dedi ki 'senin karının hiç bi zaman çocuğu olmayacak ondan boşan' sonrabu ne saçmalık ne cesaret falan diye kızıyor herkes.sonra da uyandım.Daha önce eşime birkaç kere eğer doktor bana senin çocuğun olmaz derse boşanalım seni de buna mahkum edemem demiştim o da bana saçmalama bir daha söyleme sakın böyle birşey benim olmasa sen benden ayrılır mıydın falan demişti.Artık onun mu etkisinde kaldım yoksa yatarken ettiğim duanın cevabı bu muydu bilmiyorum ama canım artık daha da sıkkın.

Of ya ben hic mi anne olamiyacagim

insan diyor bari bir kere hamile kalsaydim oda yok ama

bi kere bari hamile kalsaydım deme ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım,tam rahatlamış,sevinmişken beta hcg değerim katlamadı ve hızla düştü,kimyasal olduğunu söyledi doktorum sonra da gecikmeli de olsa adet oldum ve 2 küçük et parçası olarak düştü sağlıklı döllenemediği halde beni benden aldı,öyle deme olur mu çok zor,sevincim kursağımda kaldı...

Bizde heüz belli degil neden olmadigi,ama insan kendini eksik hisediyor,duygular cok karisik oluyor baskasinin cocuklarini görünce,

sacma ama insan diyor bizim niye olmuyor,neyi yanlis yapiyoruz.

Hmmm,

hayirlisi olsun derler ya olsun daima dogrudurda,insaniz ama iste böyle acelecei ve olsunda olsun dedigimizde oluyor.

mesaj tekrarı................

Son düzenleme:
Bende evlat sahibi olamadım henüz
Evleneli iki sene oldu artık hasrete özleme dönüştü
Amma velakin herkesin imtihanı farklı işte
Hiçbir zaman neden ben Allah'ım diye sormadım
Haşa sormak sorgulamak bana düşmez
Rabbimin elbet bir bildiği vardır diyorum ve sabretmeye çalışıyorum
Bir kapıyı kapatan Rabbim bin kapayı açar
Nefes aldığımız sürece umut hep var
Lütfen sizde umudunuzu kaybetmeyin
Bol bol dua edin Allah'tan isteyin
Rabbim gönlünüze göre versin

inanamadım bu ne karamsar bir yazı kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun şükrediyorum demişsin ama şükreden insan kedini bu denli üzmez ki..günah sana yapma ne lütfen!!!!...bizim derdimiz ALLAH,TAN geldi dermanda onda...etrafımdaki herkes yıllarca sabrımı herşeye rağmen neşemi kaybetmeyişimi....girdiğim ortamlarda onları pozitif enerjimle şenlendirdiğimi söyledi.....hiç mi üzülmedim hiç mi ağlamaım ....yooooo deli gibi ağladım...ama asla yıkılmadım EVET AYNEN ÖYLE YIKILMADIM..!!!bana çok sevdiğim bir dostum şöyle demişti.....bazı insanların kalbi rahatsız ilaçla yada pille yaşıyor..kimisi böbrek hastası ..diyalize bağlı..seninde üreme organlarında bir dert var bu da bir hastalık bununla yaşamay öğren ve hayai bir sıkıntın olmadığı için şükret....o an düşündüm ne kadar da doğruydu.....burada kalbinde yada böbreğinde hastalığı olanları tebzih ediyorum sakın yanlış anlamasınlar...anlatmak istediğim şu....sonuçta bizde onlar gibi hastayız sadece hastalığımız ayrı....şükrünü her zman daim et...ve kendini topla cnm...eşin de seni seviyor...ne mutlu işte...dilerim ALLAH MURADINA KAVUŞTURUR...Kimseyi kafana takma...psikolojini bozarsan bu günlerini ararsın...abla sözü dinlemek gerek tamammı cnm aeo

kelimelerdeki yazım hatalarım için özür...:)))) örneğin...:)tebzih değil tenzih ...vsvvs

Amin,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,isyan etmek istemiyorum,biliyorum verede alanda Allah

sonucta olanlarada Allah veriyor,bizede vermeyen o,

evet belkide daha zamani var,hayat imtihanla dolu iste,

gelsede yavrum bana can katsa

İlginize çok teşekkür ederim.Bazen ben de inanamıyorum ne kadar karamsar olduğuma.Bir zaman geliyor gayet iyiyim herşeyi kabullenip akışına bırakıyorum ama sonra birşey oluyor alt üst oluyorum yine.Dengem bozuldu resmen.
Bunun herkeste olabilecek bir rahatsızlık olduğunu ve her zaman beteri beteri olduğunu da biliyorum ama insanlar o kadar acımasız ki...
Başka rahatsızlıkları olanlara bize yaptıkları muameleyi yapmıyorlar.İş çocuğa gelince hemen 'kim kusurlu acaba'ya döner muhabbet.Ben bilerek birşey yapmadım, bunu ben istemedim ki kusurlu olayım.Arkamızdan kim bilir ne ah ah vah vah baksana çocukları olmuyor bunların ama bak adam gene de boşamadı falan diyorlar kim bilir ya da en iyi ihtimalle diyecekler...
Kimse bunun kendi çocuğunun da başına gelebileceğini düşünmeden konuşuyor.Bu kadar özel bir konuda insanlar konuşma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar hiç anlayamıyorum.
Her işte biz görsekte göremesekte bir hayır mutlaka var biliyorum.Zaten o da olmasa teselli bulacak pek birşey kalmazdı sanırım.
Anne baba olmak isteyen herkese Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

bu soruyu o kadar çok sordum ki kendime
ben hiç anne olamayacak mıyım?
bir pko lu olarak zor günler de geçirdim
Ama hep şükrettim 2 yıllık evliyim ve benden çok çok daha uzun süredir bebek için dua eden insanlar varken bunu yapabilmeliydım
ve hiç beklemedğim bir anda bebeğimin benimle olduğunu öğrendim
her şeyin bir zamanı var
Rabbim biliyor o zamanı ve gelince kimse önünde duramıyor
Rabbım tez zamanda tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun

evet bende öyleyim,bir diyorum aman hayirlisi olsun,saglicakla gelsinde o yeter,ama iste o anlar var ki insan diyor ne zaman gelecek yaaa

millet halt etmis,kuru cahiller iste ne yaparsinsallama hic onlari,sanki kendilerine verilen cocuklar,Allahin lütfu degilde

almasinida o biliyor,ama o cahiller bunun bilincindeler mi ki acaba

Canim Allah yavrunu saglicakla kucagina versin ve hayirli evlat kilsin..

ah bi gelse yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…