Hiç mi özlemedi:( ben özledim ama.

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar sokağa çıkma yasağından dolayı eşimle bize yakın bir şehirde ev kiraladık. kaynanam ve kayınpederimde bizimle geldiler. kaynanam, elektirik parası çok gelecek diye makinayı çalıştırmamıza, sobayı açmamıza, şofbeni açmamıza izin vermiyordu bende rahat edemiyorumdum. Gittiğimiz yer biraz yüksekte bir şehir olduğu için soğuktu tabi, kızımın yüzü geceleri buz gibi oluyordu. Baktım konuşursam bi şey söylersem kaynanamla kavga edecez. şurda bir iki aylığına birlikte kalacaz sonra herkes evine gidecek en iyisi susayım dedim. Kalktım annemlere geldim. Bir haftadır annemlerdeyim. eşime; "seni çok özledim" falan diye mesaj atarım, oda sadece "bende" diyor. Dün yine "kızımız seni çok özlemiş" dedim görüntülü aradım sadece kızımızla konuştu. ben telefonu kızımıza göstermiştim hiç demedi "seni de göreyim" diye. kapattı. normalde telefonda konuştuğumuzda sorar konuşur gel beni al dediğimdede "gelme sen orda daha rahatsın, ben gelir sizi görürüm sonra yine giderim" dedi sözde dün gelecekti gelmedi bugün gelecekti yine gelmedi. Sizce ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek. Herzamanki gibi size ihtiyacım var.

eşiniz hep mi böyleydi?
yani demek istediğim bazı insanlar duygularını rahatça ifade edemezler. Eşiniz de belki böyle biridir?

eşiniz hep mi böyleydi?
yani demek istediğim bazı insanlar duygularını rahatça ifade edemezler. Eşiniz de belki böyle biridir?
Yok canım önceleri annemlere bile gönderemiyordu özlüyorum diyordu akşam kalma sabah git akşam alayım seni diyordu. Ama şimdi hiç özledim demiyor diyincede ben özledim dedikten sonra oda söylüyor. Eşim tam tersi kendisini çok iyi ifade eden birisidir.

Sanırım size karşı ilgisi azalmış. Bence çok üstünde durmayın, evlilik böyle bir şey işte. Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

özledim dön diyene kadar dönme. Bir süre üstüne düşme. O arayana kadar arama.
kaç yıllık evlisiniz acaba

Peki ne yapmam gerek? Evet ilgisinin azaldığının farkındayım bir süredir böyle.

Ne yaparsan yap değişeceğini sanmıyorum şu aralar. Sadece zamana bırak. Eminim yıllar geçtikçe daha çok bağlanıp sevecektir. Ama kucuk bir tavsiye ; çok bakımlı ve temiz ol. Kilo alma vs. Arkadaşlarinla, ailenle takıl

özledim dön diyene kadar dönme. Bir süre üstüne düşme. O arayana kadar arama.
kaç yıllık evlisiniz acaba
1 evet 1 yıllık evliyiz bazen bede eşime söylüyorum "o kadar monoton bir hayatımız var ki sanki bir yıllık değilde 30 yıllık evliyiz" diye.:-(

Herseyi gectim sen onu ozlemissin gelen de yokmus falan filan.kizinizin yuzu buz gibi oluyomus uyurken sizde fatura gelmesin diye yakmiyorsunuz.bak benim durumumda cok iyi degil ancakbebegim uzumesin diye dogalgazi yakiyorum 4 odada baska seyden kisarim ondan kismam konu komsu yakmiyor bile burda

konu sahibi bundan rahatsız olup annesine gitmiş zaten. bebeğine o durumda bakmak istememiş.

Evet bende eşimle konuştum dedim elektirik faturası ne kadar gelirse gelsin kızım hastalanmasın yeter eşimde annesine söyledi dedi anne sobayı kapatma kızım üşümesin hastalanmasın ama annesi laftan anlamıyor malesef ne yaparsak yapalım laftan anlamıyor defalarca kavga ettik ama kadın kendi dediğinden şaşmıyor.

Bende ses cikarmiyorsunuz sandim ondandi tepkim.esiniz bu soba yanacak diye sert cikacak.ama anlamayan anlamaz iste yavrucaklarimiz soz konusu olunca ben para pul rahatlik sefa hic onemli gelmiuo bana Allah kv vicdan merhamet versin.

sıkıntılı morali bozuk filan olabilir
nasıl olduğu konusunda fikir edinin önce derim
mutsuz insandan pek bi beklentiniz olmasın beni özlemedi neden gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…