- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
Kızlar sokağa çıkma yasağından dolayı eşimle bize yakın bir şehirde ev kiraladık. kaynanam ve kayınpederimde bizimle geldiler. kaynanam, elektirik parası çok gelecek diye makinayı çalıştırmamıza, sobayı açmamıza, şofbeni açmamıza izin vermiyordu bende rahat edemiyorumdum. Gittiğimiz yer biraz yüksekte bir şehir olduğu için soğuktu tabi, kızımın yüzü geceleri buz gibi oluyordu. Baktım konuşursam bi şey söylersem kaynanamla kavga edecez. şurda bir iki aylığına birlikte kalacaz sonra herkes evine gidecek en iyisi susayım dedim. Kalktım annemlere geldim. Bir haftadır annemlerdeyim. eşime; "seni çok özledim" falan diye mesaj atarım, oda sadece "bende" diyor. Dün yine "kızımız seni çok özlemiş" dedim görüntülü aradım sadece kızımızla konuştu. ben telefonu kızımıza göstermiştim hiç demedi "seni de göreyim" diye. kapattı. normalde telefonda konuştuğumuzda sorar konuşur gel beni al dediğimdede "gelme sen orda daha rahatsın, ben gelir sizi görürüm sonra yine giderim" dedi sözde dün gelecekti gelmedi bugün gelecekti yine gelmedi. Sizce ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek. Herzamanki gibi size ihtiyacım var.