Merhaba Arkadaşlar ben yeni üyeyim ve fikirlerinize yardımlarınıza çok ihtiyacım var..Benim 2 yıllık bi ilşkim var beni çok sveen üstüme titreyen her dediğimi yapan ağzımın içine bakan bi sevgilim vardı üniversitede tanışmıştık çok kavgalarımız oluyordu çok şiddetli şekilde ama hiç benden vazgecmiyordu yalvarıyordu ediyordu hep barısıyorduk. okulun 2. yılında aileler tanıstı edildi farklı şehirlerde yasıyorduk istanbula gelip beni istediler söz yaptık evlilik hazırlığımız başlamıştı beyaz eşyaları aldılar ettiler sonra kavga ettik yine ayrıldık ben barısmak istedim barısmadı tekrar benimle ama ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca beni arayıp sordu arkadaslarıma msj attı birisi varmı hayatında bana aynı sekilde hesap soruyordu ama barsmıyordu. resimlerimiz vardı hiç birini silmedi taki o kızla ilşksi var yapana kadar ayrı olmamıza ragmen sonea Bi anda böyle bi insan oldu ama değişti resmen düşman gibi davranmaya başladı bana herkes imrenirdi ilişkkmize onun bana olan sevgisine gözlerinden belliydi sevgisi ama bi anda resmen 1 hafta için baska bi insan oldu ayrıldıktan 2 ay sonrada hemen baskasıyla ilşkisi var yaptı ve biz artık hiç konusmuyoruz beni engelledi sildi facesinden ama bişe yazınca oda nispet olsun diye bişe paylaşıyor arkadaslarımdan haber geliyo kızla resim koyuyo ediyor ben söz bohçasını yüzükleri yolladım o yollamadı hiç bişeyi Ailesi bi kere bile aramadı sormadı niye böyle oldu demedi zaten annes belli beni sevmiyordu bende onu sevmiyordum ve ayrıldığım sözlüm bana ailem istemiyor olmaz artık dedi ama hemen baskasıyla çıktı baskası olduğu içinmi beni bıraktı ailesi içinmi ne oldu anlamadım ondan hem nefret edyrm hemde çok seviyorum hala inanamıyorum yani 2 yıldan fazla süren bi ilişkmiz vardı sesimi duymadan 5 dk yapamayan adam 2 aydır hiç arayıp sormuyo toplam 4 aydır ayrıyız düşünüyorum bazen annesi falanmi bişe yaptı etti çevresindekilerin etkisimi ne oldu anlamadım nolur yardım edin benim napmam lazım?