hiç mi sevmedi beni

slynm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3
0
1
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ben yeni üyeyim ve fikirlerinize yardımlarınıza çok ihtiyacım var..Benim 2 yıllık bi ilşkim var beni çok sveen üstüme titreyen her dediğimi yapan ağzımın içine bakan bi sevgilim vardı üniversitede tanışmıştık çok kavgalarımız oluyordu çok şiddetli şekilde ama hiç benden vazgecmiyordu yalvarıyordu ediyordu hep barısıyorduk. okulun 2. yılında aileler tanıstı edildi farklı şehirlerde yasıyorduk istanbula gelip beni istediler söz yaptık evlilik hazırlığımız başlamıştı beyaz eşyaları aldılar ettiler sonra kavga ettik yine ayrıldık ben barısmak istedim barısmadı tekrar benimle ama ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca beni arayıp sordu arkadaslarıma msj attı birisi varmı hayatında bana aynı sekilde hesap soruyordu ama barsmıyordu. resimlerimiz vardı hiç birini silmedi taki o kızla ilşksi var yapana kadar ayrı olmamıza ragmen sonea Bi anda böyle bi insan oldu ama değişti resmen düşman gibi davranmaya başladı bana herkes imrenirdi ilişkkmize onun bana olan sevgisine gözlerinden belliydi sevgisi ama bi anda resmen 1 hafta için baska bi insan oldu ayrıldıktan 2 ay sonrada hemen baskasıyla ilşkisi var yaptı ve biz artık hiç konusmuyoruz beni engelledi sildi facesinden ama bişe yazınca oda nispet olsun diye bişe paylaşıyor arkadaslarımdan haber geliyo kızla resim koyuyo ediyor ben söz bohçasını yüzükleri yolladım o yollamadı hiç bişeyi Ailesi bi kere bile aramadı sormadı niye böyle oldu demedi zaten annes belli beni sevmiyordu bende onu sevmiyordum ve ayrıldığım sözlüm bana ailem istemiyor olmaz artık dedi ama hemen baskasıyla çıktı baskası olduğu içinmi beni bıraktı ailesi içinmi ne oldu anlamadım ondan hem nefret edyrm hemde çok seviyorum hala inanamıyorum yani 2 yıldan fazla süren bi ilişkmiz vardı sesimi duymadan 5 dk yapamayan adam 2 aydır hiç arayıp sormuyo toplam 4 aydır ayrıyız düşünüyorum bazen annesi falanmi bişe yaptı etti çevresindekilerin etkisimi ne oldu anlamadım nolur yardım edin benim napmam lazım?

canımmm üzülme ve unut onu..
Değmez.... millet garip

onun bunun lafına bakıp sevgisine çıkmamış..
Seni haketmiyoor, sende önüne bakk bence

öylemi yapmalıyım hala kaderimdeki insan oymuş gibi hissediyorum elbet yine onunla olacak gibi hissediyrum

Sen yapabilirmiydin. Bi erkekle... yapamazdın. Sadıklıgı bu kadarmış... bence önüne bak.

hayatım ister 5 yıl çık insanın kendisinde bitiyor her şey birde ilişkilerde sürekli ayrılmak iyi değildir sen ayrılcam der bin tavırla dönersin o geri çeken taraf olur hep ama bir gün o senden soğur ne geri döner ne ayrılcam der

Sinirlendim şimdi kendi başımdan geçenler geldi aklıma bende eski sevgilimle 2 yıla yakın bi zaman konuştum beni çok sevdiğini söylüyordu sizin gibi arada kopukluklar yasadık ama hala sevdiğini söylüyoruama bi gün ne oldu beni sevdiğini söylerken meğer başka bi kızla görüşüyormuş şimdi face.de mutluliğunu sokuyor gözüme gözüme
Topuna kibritsuyu bunların senin bide söze kadar ilerlemiş olay neler hissetiğini anlıyorum ama hayatında başka biri varsa zaten yapacak bir şey kalmıyor gerçekten sevselerdi bizleri bırakmazlardı zaten gerçekten seven insan ne olursa olsun gitemez her zorluğun bi çaresi vardır çünkü bunlar bizi sevmemiş
Olan bize oliyor tabi yolumuza bakıcaz buna mecburuz biraz zor olacak ama başarabileceğimize inanmalıyız benim olay daha çok yeni 10-15 gün falan oldu ama kendimi zorluyorum iyi olmak için unutmak için onun sayfasına bakmamak için sende öyle yap düşünmemeye çalış

Ne yapman mı lazım???? Sen gerçekmisin??? O kızla sevgili oldu öpüştü sarıldı aşk sözleri söyledi belkide yattı ve sen hala ne yapman gerektiğini bilmiyosun? Sevip sevmediğini merak ediyosun? Diyelim ki sevdi..e nolacak başkasını. Koynuna girmiş adamı tekrar koynuna mı alıcan? Miden ruhun beynin onurun gururun bunu hiçbişey olmamış gibi kaldırabilecek mi? Aşk her rezilliğe boyun eğmek,kendinden hatta onurundan vazgeçmek değil tam tersi yeri geldiğinde onurluca çekip gidebilmektir!!!

Ayrıca sizi seven bir erkek asla hiçbirkoşulda sizden ayrılamaz + gidip başkasıyla sevgili olamaz! Türk kadınları olarak en iyi yaptığımız şey kendimizi kandırmak..

Yaşadıklarınızı atlatmanız zaman alacaktır. aileler tanışmış, isteme söz olayı. sonra birden annem istemiyor deyip sizi bırakması. çok kötü bir durum sizin için. bilemiyorum ama böyle kişi geri dönse bile ne hayır gelir ki..:44: o gidip başkaları eğlensin hatta evlensin ne olacak ki... geride kırılan bir kalp bırakmış, mutlu olmaz zaten..Belki bir gün yaptıklarına pişman olacaktır, o zamana kadar da sizinde inşallah doğru insan çıkar karşınıza.

Tartisirken sevgilinize nasil davraniyodunuz neler soyluyordunuz nasil bi hal icindeydiniz oralari bilemiyorum ama sanirim fazla surem tartismalarinizdan dolayi artik sizden uzgunum ki bikmis olabilir.cunku siz hep sanirim tartissak da gelir benimle bariair nasilsa diyerek hic alttan almamissiniz sevgilinizi.beni lutfem yanlis anlamayin sizi tanimiyorum o yuzden kirmak da istemiyorum yalnizca yazdiklariniza gore degerlendirme yapmak istedim.bundan sonrasi da bence ustune gitmeyin niraz zamana birakin ama sakin siz baska birisiyle sevgilinizi kiskandirmaya calismayin tamamen kaybedebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…